- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz twollah1976 #8703 üzenetére
Ő nem az a fajta... inkább megveszi, ha kell neki.
-
-
őstag
Webroot Promot nem tud valaki?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Argos
őstag
válasz LamerGyuri #8713 üzenetére
Ránéztem most, ugyanaz... klikkre csak újratölti az oldalt.
...elmúlik...
-
C. s.
addikt
válasz VANESSZA1 #8712 üzenetére
Szia!
Nem tudom, ez a Webroot érvényes-e még: egy orosz oldalon találtam.
Egyébként attól, hogy lejárt, még hagyhatod a gépen, mert pár funkciója megmarad. Pl. a böngészőt figyeli, és szól, ha rossz helyre tévednél, a rendszeres víruskeresést is megejti (talán naponta, nem is figyeltem), bár az igaz, hogy nálam 10 perc helyett 5 alatt végez azóta, hogy lejárt, tehát nyilván nem annyira alapos. Törölni azonban nem tud. Tetszés szerinti területet is átnézethetsz vele. Ahogy a végéhez közelített a liszencem, mellé raktam az Avastot, mert a Webrootot le akartam szedni, de végül lusta voltam. Megvannak egymás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
kirkri
addikt
válasz KaiotEch #8666 üzenetére
Ugyan már egy hetes a kérdés, de hátha nem késő még.
A Chip magazinban hónapról hónapra van kód, ami a következő hónapra érvényes. Van olyan fórum ahol ezt a kulcsot mindig megosztják, de természetesen ide nem írom be.
Ugyanakkor hivatalos forrásból is olcsón hozzá lehet jutni, én ma reggel vettem 3 kulcsos multi device Kaspersky Total Security-t. Leosztva egy darabra, szerintem 1400 forintot megér az, hogy ne kelljen lejárat előtt naponta azt az üzenetet kapni, hogy hamarosan lejár a licenc.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Amit én linkeltem az is érvényes akció, de azt az oldalon böngészve nem találod meg, csak hírlevélben adják meg a linket. Ott a 3 gépes 9.99 font, szóval jobban megéri. (Ráadásul én reggel még elcsíptem egy -10%-os akciót is, de az 8 óra körül lejárt) Auto renewal-t érdemes felül kikapcsolni, különben egy év múlva automatikusan levonja a számládról a pénzt. Én tavaly így jártam. (Mondjuk lehet velük töröltetni a tranzakciót, csak egy levélbe kerül és visszaadják a pénzt.)
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz andrisbandi #8723 üzenetére
Egy kulcsot kapsz, amit három gépen tudsz beaktiválni egyszerre. (akár Android telefon is lehet közöttük)
Onnantól ketyeg az egy év, hogy az elsőt beaktiválod, tehát az nem megoldás, hogy három év alatt használod fel.
Ugyanakkor a kulcs használható a magyar változathoz is, nem csak az angolhoz. A Total Security-ből még nem készült el a 2016-os magyar változat, október közepére volt beharangozva, úgy tűnik csúszik pár hetet. Viszont a 2015-ös magyar változat elérhető innen.21 éve a Prohardveren! ™
-
Zolás
addikt
Nálam hibát ír a linkre az oldal. A shopping cartra mutat, csak nincs benne semmi.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
kirkri
addikt
válasz Dr. Gonzο #8732 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes.
A Kaspersky topikból van a link, ott is működött másoknak is.
21 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
válasz Dr. Gonzο #8736 üzenetére
Nem lesz. EU-n belül aktiválható, ez szerepel a számlán is. Én több éve használok Kaspersky UK licenszeket.
"Please note, the product(s) purchased are for activation within the European Union only."
A címnél ne foglalkozzatok vele, hogy nincs benne Magyarország, csak az elektronikus számlához kéri a címet. Bármilyen kamu cím mehet neki.
21 éve a Prohardveren! ™
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Dhampir
félisten
válasz micafighter #8743 üzenetére
Dubaiban van a Kapcsolat.
-
duvi
nagyúr
Sziasztok,
Rendszeresen követem a topikot, de eddig nem láttam (vagy elkerülte a figyelmemet), hogy videófelvevő programokat akcióztak volna az utóbbi időben. Konkrétan Action!, vagy hasonló kaliberű alkalmazásra gondolok. Szerintetek érdemes ilyesmire várni, vagy nem szoktak akciózni ebben a kategóriában?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest