Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #15890 üzenetére
No akkor a májusi ötlet, amire ha van érdeklődő szeretnék időben elkezdeni szervezkedni.
Időpont:
2014. május 1-2-3-4Helyszín:
No ez még éppen csak kialakulóban, de lehet:
a.) Aggtelek és környéke, itt lenne lehetőség előzetes regisztráció után egy hosszú túrára a Baradla-barlangban
INFOb.) Tátralomnic: séta, túra miegymás
Szállást még keresni kell, de panzió, vendégház, szóval nem nomád.
Kinek lenne kedve csatlakozni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
forceberg
veterán
válasz #40935168 #15904 üzenetére
A naplementéről jut eszembe, Kiskornel szokta írni, hogy vagy fotózni mész, vagy túrázás közben fotózol, de a kettő nem ugyanaz.
Egy idő után próbál direkt úgy indulni az ember, hogy épp jók legyenek a fények, de ez ritkán jön össze.
Tudom milyen érzés, mikor mindig azt látom, hogy a többiek már látótávolságon kívülre kerültek
A legszebb helyre meg pont délben érünk odahttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz Real_Necro #15905 üzenetére
Idén ősszel készültünk arra(Agg), de nem jött össze...
Tuti, hogy május legeleje? 10-e körül?
Ja, 1-2-3-4 hosszú 7vége? Akkor akár az is jó lehet.
De a másik cél is jól cseng.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
törölt tag
Nekem tetszik, főleg az első.
A második is klassz lehet, de Zakopane (és a lengyelek) jobban vonz.Ott van Morskie Oko (tengerszem hegyek között), hegycsúcson kilátó és étterem (Kasprowy csúcs), Dunajecen tutajos lecsorgós túra amikor rudakkal hajtják, egy gyönyörű belváros és fő utca, tele pisztrángos és steak házakkal, élettel, pezsgéssel.
Szóval én Aggtelekre +1 de ha a csorda Lomnicra +1-el akkor én adok oda is egyet aztán megyek. Fájni nem fog.
-
Freddy76
addikt
Nekünk mindkettő jó, a programok nyílván fakultatívak (Julcsival a barlangnak nem vágnék neki...).
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
Akkor nem egy veszett ötlet. Aludjatok rá, terjesszétek, aztán kitaláljuk melyik legyen.
Kutyus:
Sok évvel ezelőtt már megjártam az egyik hegyet (majdnem fent is ragadtunk, mert leállították lefelé a sífelvonót). A Dunajec folyón a tutajozás jó, de annyira sokan látogatják, meg 15 ember egy tutajon nagyon turistás hangulatot kelt. Persze egyszer élmény, de utólag olyan nyögdíjas klub érzete van.
Abban az időben még inkább kameráztam, így van egy hosszú felvételem a tutajozásról meg a hegyi túráról is.Aggteleken viszont csak egyszer voltam és akkor is csak a rövid túrán. A hosszúból is van egy extra, ami majdnem 10km-es. Még nem tudom mennyire veszi igénybe bokát, azaz milyen maga túra. Ha valaki már volt, beszámolhatna, csak hogy tudjuk, hogy Tündi bokája is bírná e. Ez elég fontos lenne.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #15911 üzenetére
Oda kell telefonálni, nagyon készségesek (legalábbis amikor én beszéltem velük, azok voltak), tudnak segíteni ezügyben is. Én egy 10 km-es barlangtúrának a jelenlegi alapkondimmal biztos nem vágnék neki...
Bár szinte 100% hogy mi ezt kihagyuk, javasolnám a Füzér, Regéc, Sárospatak, Tokaj, Boldogőváralja stb programokat iss, hamár a környéken vagytok...Holnap majd jól beletépünk...
-
JohnyBlue
addikt
válasz t_a_m_a_s #15912 üzenetére
Nekünk Tokaj is jónak tűnik mert akkor mi Baskón megalszunk full nomádba
Amúgy én már voltam 4 napot egyben tokajban .... majd meghaltam... 1. a sok bortól melyet nyeldeklőmön beöntöttem. 2. az unalomtól (úgy őszintén mit lehet csinálni 4 napig Tokajban? )
Boldogkőváron voltunk tavaly lőttünk 50 képet, a kutyát megfuttattuk és irány Baskó
Jahogy te nem 4 napot töltenél ezen helyeken el Mind1 ha már leírtam ott hagyom az utókornak
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #15912 üzenetére
Van 6,7km-es túra is, igazából az a hosszú túra, a ~10km-es már valami extra. Bár kicsi gyerkőcnek lehet nem ajánlják, csak a kis körtúrát.
-
m3ss
veterán
hmm ez jol hangzik. tatra meg tokaj is
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
-
ballington
addikt
Én mennék, főleg Tátrába
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #15924 üzenetére
Egyelőre Aggtelek jobban vonzana. Arra is sok szép hely van. Kérdés kit érdekelne?
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #15925 üzenetére
Engem igen, de a több napos hétvégés buli sajna kizárva. Párom május-június környékén megy vissza dolgozni, Máté meg májusba kezdi a bölcsit. De ha lesz valami, akkor reggeltől estig le tudok ugrani.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
törölt tag
Kicsit későn ugyan, de akkor jelzem: holnap Ropi, spanyoll, Kleroo és jómagam rójuk Büdipest utcáit, aki gondolja, join. Nagyjából 12-fél1 körül Oktogonon áll össze a csapat, én előtte már 10 körül Ropival tali, a többiek dél után.
Jó éjt.
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #15927 üzenetére
Háát, jó lenne... de
1.) hétközben még mindig dolgozom
2.) vázam sincs még, pedig a hétre jelezték, hogy lesz vagy sem (gondolom utóbbi)„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #15928 üzenetére
Milyen vázad lesz?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #15929 üzenetére
Fém.. én leszek rajta az élő szövet.
Egyébként szerintem maradok Nikon vonalon. Végre van egy jó szettem, lesz egy jó tükrös is hozzá, inkább szeretném használni végre, mint cserélgetni.
-
spanyoll
addikt
Engem ignoráltak, úgyhogy mostantól könyörögni kell nekem egy taliért mert bedurciztam.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
válasz spanyoll #15936 üzenetére
Végülis nagy nyögve csak sikerült Belőled egy fél órácskát kicsikarni az eredeti "fél1-1-től ráérek"-hez képest, 14h-ra csúszással, úgy, hogy a -tól -től dolog egy balról zárt, jobbra nyitott intervallum, azaz kb. így egyikőnk sem gondolta, hogy ja, aha, tehát ráérsz X-től úgy, hogy az X+30 perc. Legközelebb megpróbálhatjuk azt, amit Ropi javasolt, hogy elhadarja mindenki a másiknak, mi történt vele az elmúlt időszakban, természetesen egyszerre, tehát nonstop pofázik egymásnak 4 ember, aztán .. ami átment, átment, ami nem, hát ÖMAF (ögye mög a föne), b*ni rá ecsém, lényeg, hogy mindenki jól van.
Durcizz csak
-
Mercutio_
félisten
Kutyus eltűnt?
Pedig találtam neki egy tuti tippet, ha valamelyik barinőjét meg akarná lepniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest