Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz forceberg #16401 üzenetére
Majd mindenki kavar egy kicsit a bográcsba .
(#16404) Larry303 : Szerintem itt a társaságban vannak egy páran akik spiccesen, félrészegen is képesek összehozni egy finom pörköltet, ezzel nem lesz gond .
[ Szerkesztve ]
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
t_a_m_a_s
addikt
Estét!
így visszaolvasva a napi termést: lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki nem tud főzni, és nem is fog belepofázni A belem/gyomrom olyan amilyen, egy kis tányér pörit azért bevállalok ha megfőzi valamelyikőtök, és offkorsz a főzési költségekbe is beszállok. Szerintem főzzünk valamit. Szintén szerintem: aki bevállalja a főzést, annak valamilyen szinten az előkészítést meg kéne otthon csinálni. Mittudomén felkockázni a husit, megpuccantani meg felvágni a hagymát, ilyenek. Akkor a helyszínen flottabbul meglenne a kaja...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #16400 üzenetére
És ha közben nyomnak a kezedbe egy söröt és beszédbe próbálnak elegyedni veled?
Látom van bőven jelentkező szakácsnak, így akkor én ki is hagynám, persze darabolásban benne vagyok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #16409 üzenetére
én meg közben a pálinkát darabolom majd
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #16409 üzenetére
ezt pont jelezni akartam, hogy a vagdosást azért meg kéne oldani csapatmunkában, a közösségi fíling kedvéért, meg hogy ne csak a szakács dolgozzon.
Túl sok ember se fér el mondjuk, két, max harom kukta elég.Whatever.
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #16418 üzenetére
Keresztlányunk apja ezen annyira nem vigyorgott szerencsére a spanyol baleseti sebészet kicsit ügyfélbarátabb mint a hazai így lényegében maradandó sérülés nélkül megúszta
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Byk01
őstag
válasz *Ropi* #16418 üzenetére
Van is: [link]
Lassan össze kellene szedni azt is, mit vigyünk, mert lehet, hogy lesz 15 liter pálinka (mert mindenki azt visz), meg egy kis marhahús, de annak nem sok értelme van. Vagy a hiányzó tételeke a helyi bevásárlóközpontban beszerezzük?
No meg, ki megy gépjárművel, honnan, és mennyi a férőhely mellette-mögötte.[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
Én valszeg viszek 1-2 üveg rozét, meg talán valami páleszt, de azt nem ígérem tutira. Az esti kajapiát szerintem lehetbhelyben intézni, végszükség esetén legfeljebb elmegyünk a veszprémi tecsóig
Dunaújváros felől támadok, minden bizonnyal egyedül.... Veszprémben összeszedem aleister kollégát, Fehérváron valaki beszállhat ha akar, de asszem senki nem jön erről a vidékről...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Byk01
őstag
válasz Larry303 #16422 üzenetére
Mert a második fél liternél már az alsó polcról levett fekete címkés cserkó is lehetne az a pálinka, nincs értelme a minőséget pocsékba dönteni
Egyébként meg ha csak marhahús van, akkor az fölösleges, lehetne a helyén piát is hozni"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
zolka78
senior tag
válasz Larry303 #16422 üzenetére
Szerintem nem kellene bevásárlással elcseszni az időt füreden. Lényegében mindent le lehet vinni. Ha tényleg főzünk akkor pöri meg kenyér és savanyú estére. Előtte meg uttána eszünk amit találunk valahol. Viszont ha mindenki visz pálinkát, akkor jó móka egy szavazós pálinka kóstolót tartanunk. Már csináltuk, jó poén.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #16435 üzenetére
Részemről ha minden igaz zalából egy kis körte, szilva, mézes, meg talán egy kis dió, bár még nagyon kérdéses. Körbe kell néznem melyik üvegben mi van.
Esetleg ha igény van rá ukrán vodkával tudok még szolgálni.Ja és beszegődnék valakik mellé utasnak...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #16436 üzenetére
valahol írhatjuk, nálam 3 hely van kényelmesen.
-
Freddy76
addikt
Én tuti viszek körtepáleszt, az odab.sz, meg egy szőlőt is. Valamelyik borász ügyfelemtől beszerzek egy karton rajnait/cserszegit.
Nálam is van három kényelmes hely (vagy egy kényelmes és három kényelmetlen). Lehet jelentkezni, aki kapja marja.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
gab.m
senior tag
Akkor valamelyikőtök mellé bekéredzkednék pestről..
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Byk01
őstag
válasz Freddy76 #16438 üzenetére
Én beszállok egy eperrel, meg talán egy kis szilvával. (...valamelyik autóba. Ha van, amelyikben a 195 centimnek is van kényelmes hely, akkor azt preferálnám )
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Én ugye 3. kerület Kaszásdűlőn vagyok. Metro, hév vonalon könnyen mozgok. Ki merre halad majd át?
-
atok666
őstag
Ha valaki esetleg utbaesik, akkor nalam elfer.
Atok
-
forceberg
veterán
válasz Real_Necro #16441 üzenetére
+1 a Népliget-Ecseri körül. Akinek esetleg útbaesik...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
gab.m
senior tag
-
Byk01
őstag
válasz forceberg #16443 üzenetére
+1 a Népliget-Ecserire (bár én bárhova képes vagyok eljutni bkv-val, de akkor már jobb, ha egy-egy helyen nem csak egy embert kell felvenni)
-
Karima
őstag
válasz Freddy76 #16438 üzenetére
Csopaki borvidékre vigyünk bort? Csopakon van egy pincészet, ahonnan szoktam vételezni jó borokat, 7-8-900 Ft/L áron. Ha gondoljátok vehetünk onnan is odafele (útba esik), és ott még kóstolni is lehet vásárlás előtt Ha érdekel, akkor szóljatok, és odatelefonálok, hogy majd érkezünk.
-
Freddy76
addikt
Nekem Passatom van, az az Astráknál egy fokkal jobb colosoknak. Én a XII. kerületben lakom (Zugliget, nem messze a libegőtől), de a Moszkva tér felé gond nélkül kanyarodok. Ha az neked jó, jöhetsz velem.
Necro, az neked is megközelíthető, a Battyhány-ig esetleg elmegyek érted (vagy te saját géppel jönnél?). Kutya, te is írtad, hogy jönnél. TayRol?
Forceberg, szerintem neked J.bravo-t célszerű felvenned, ti útba estek egymásnak.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nesa
veterán
Udv Urak!
Baranyabol megy valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest