Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16684 üzenetére
Ez mekkora! Részegen szekrényben fűrés!
Hallod, elég szar napom volt, de ez a hsz kicsit feldobott. 5 perce szakadok a röhögéstől .
A narniás párhuzam is zsír!! ((#16687) spanyoll)(többiek: nem félreérteni! semmi bántás meg ilyenek!! Lehet kipróbálom én is )
-
spanyoll
addikt
válasz Throme #16703 üzenetére
Ezt a szobát a füveseknek találták ki biztos. Kiveszed, beszívsz aztán elkezded keresni a fürdőt, mert jól esne egy kellemes zuhany, aztán amikor meglátod, hogy a szekrényből nyílik akkor minimum fél órán át sírvahörögvetaknyadnyáladegybefolyva röhögsz, hogy ez most akkor tényleg ott van vagy mi a fasz
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Larry303
addikt
válasz t_a_m_a_s #16667 üzenetére
sry srácok 3napot vízparton voltam, ilyenkor max a kapásjelző ami elektromos nálam, szal nem olvasom a topicot...amúgy láthatjátok a nickemnél, hogy mikor voltam utoljára bejelentkezve, nem azért nem válaszolo, mert nincs kedvem. holnap utalok.
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
-
Freddy76
addikt
válasz Larry303 #16708 üzenetére
Ez a horgászás számomra örök rejtély marad. Majd Füreden beszélgessünk róla, mert nekem valahogy nem áll össze, hogy konkrétan mi a jó benne. Nem mondom azt, hogy semmi, nyílván, csak ez olyan titokzatos...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz Larry303 #16708 üzenetére
Hasonló feeling volt a Retyezát is 4 napra. Zéró elektronika a tükrös gépektől eltekintve, meg az az 1-2 lámpa, ami nálunk volt. 4 nap után vágytunk le, de igazából én csak azért, hogy egy jót fürödjek már. Mert amúgy.. odafent.. egy kis kuckós faházban.. a környező hegyeket mászva, újra és újra.. ahh, 2 hét ultrakikapcs lazán. De 4 nap alatt is sikerült újjászületni. Mikor megnyitottam itthon a csapot tusoláskor, olyan szürreális volt, hogy "jéééé..." Pedig amúgy mindennapi életünk része, olyan triviális. Aztán mikor visszamegy az ember a kőkorba és kezdi megszokni, átértékel pár dolgot magában.
-
Larry303
addikt
válasz Freddy76 #16709 üzenetére
felejtsd el a horgászás részét...a kulcs nálam inkább az, hogy olyan közel kerülni a természethez, amennyire csak lehet. tényleg közel...persze nálam már extrem módon van jelen ez a jelenség, konkrétan függök tőle, legjobban azt szeretem amikor napokig egy úszóstégen vagyok pl tehát kb kilometerekre vannak tőlem emberek. de az állatok már kicsit megszoktak, a 3nap végén már a szürkegém melletted 20 méterre halászik, együtt fekszel, együtt kelsz a "környezeteddel" olyan dolgokat látsz-élsz ami semmi extra szvsz, de ott lenni átélni valahogy durva kémiai reakciokat vált ki az agyamból...ott érzem igazából mi az, hogy szabadnak lenni, ha ezt elvennék tőlem, pár év alatt eléggé tönkremennék.
Eperkutyu: amúgy pont a hegyek a másik gyengém...ez a két dolog ami rohadtul fel tud tölteni..és igen meg tud változtatni egy két dolgot...szar példa lesz, de pl pár nap után is ha hazaérek, meglátom a tv-t (tv2-rtl klub hasonló szenny dolgok) és egyszerűen azt kívánom, hogy bárcsak ne kéne ebben élnem, rohadt szánalmas-vicces tud lenni az a kurva tv, az aszenny ami folyik belőle, ahogy hülyének nézik az embert, ahogy próbálják manipulálni...nagyon hitvány.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
spanyoll
addikt
válasz Larry303 #16711 üzenetére
Nekem egy bajom van a pecázással: szegény halak. Még ha vissza is dobod azért előtte egy horgot szúrsz rajta keresztül. Félreértés ne essék, nem akarok álszent lenni, eszek húst, halat is, tudom, hogy hogy működik ez, de nekem a nyugalom meg a halgyilkolás nem menne együtt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Novics
senior tag
válasz spanyoll #16713 üzenetére
A profik - pl édesapám - ezt megoldják úgy, hogy horgászni mennek, és nem halat fogni. Persze szegény girnyókat sajnálom. Gyerekként is jobban szerettem kukoricával horgászni. Még ha nem is volt kapásom, akkor is.
Most meg már egyáltalán nem szeretek. A természetet imádom, és el is tudok üldögélni a vízparton - balatoni gyerek vagyok, hogy a fenébe ne!? - de akkor nem akarom a kapásjelzőt figyelni.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
törölt tag
válasz Novics #16712 üzenetére
Nem, ezt Oláh István barátom és barátnője vezette, Pityu hobbiból madárfotós, a bnője madarász, én pedig Kleroo-val mentem koloncnak, ne akadjon el a Micu terepjáró a köveken a parkolóig. Nyár végén volt, sárga színű tájon. Idén is megyünk, de hamarabb, még a zöldben. Remélem nem lesz vihar a tónál (Bukura).
-
Novics
senior tag
válasz #40935168 #16716 üzenetére
Mi 2 éve voltunk a Retyezátban - meg a Godjánban és a Csernában - szintén nyár végén. 1 hét 110 km, 11000 szint. Tavaly a Csíki Havasokban meg a Hagymás hegységben voltunk, idén cél a Páring. Minden nyáron megyünk a Kárpátokba egy hétre sátorban lakni, patakban fürdeni. Iszonyat jó móka, és feltölti az embert.
(#16717) spanyoll Jogos. Megy offba. Ez nem a dumálós topic.
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
-
Novics
senior tag
válasz #40935168 #16719 üzenetére
Vétek kihagyni a lehetőséget! Baromi hideg, de utána leírhatatlan felvenni a száraz ruhákat. Én csak akkor hagytam ki ha amúgy egész nap áztunk. Mondjuk mi fürödtünk pocsolyában is - kitaláltunk egy nagyon jó technikát rá.
Nálunk így nézett ki. Sajnos nálunk elég feszes a napi terv, nem nagyon van időm fotózni, és mivel én vagyok a "hivatalos fotós", így elég sokszor fotózok olyat, amit amúgy nem. No meg fejlődni is van még hová!
A CsiHa ilyen volt, a Fogarast meg meg sem merem mutatni, mert vállalhatatlanak tartom már azokat a képeket.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #16713 üzenetére
Akkor nálad a sex is ilyen óvatos dologként képzelhető el? ,Mert ott is csinálhatsz olyat ami a másiknak fáj(na ha épp nem lenne beindulva és írná felül az agya az ingert )
Különben meg gondolj arra, hogy az általad okozott szenvedés által születhet majd újjá egy magasabb szintű létformában
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zolka78
senior tag
válasz Novics #16720 üzenetére
A CsiHa az nem a Csíki havasok akar lenni? Csak azért kérdem mert látom Nagybánya felől mentetek, legalább is onnan kezdődik a sorozat. Ez nekem fura, mert nem onnan van közelebb. A drága feleségem különben nagybányai, arra fele is érdemes elindúlni a környéken.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Freddy76
addikt
Menjetek inkább a nikon topikba balhé van
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz Novics #16720 üzenetére
Klassz a Bukurás képed (mármint ami azt a túrát mutatja).. az ottani menedékházban aludtatok, vagy az egy másik ? A Pelaega-n nem voltunk, Bucura-ra mentünk fel, illetve onnan tovább még 2-3 tóval arrébb.
A törpefenyős táj és azután a kopár dolgok ismerősek .. hmm.. indulnék máris. Azonnal Kár, hogy a sűrű erdőben mi cipekedtünk (bélkiköptünk) fotózás helyett. Ott egy sem kattant, pedig szép az is, ahogy emelkedik az ember, zúgó patakot keresztez, ilyenek..
Egyedül lefele úton video-ztam le valami irdatlan nagy lepkehernyót de annyi is.
Idén a cimbink szerint tele lesz virággal így, hogy hamarabb megyünk és zöld is lesz. Kiv leszek.
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #16721 üzenetére
... és még én hittem magamról, hogy beteg vagyok, aztán jössz te, akinek a halak öléséről a szexuális vágy jut eszébe
Amúgy az más, mert miután elfenekelek valakit nem fogok egy kést és szúrom nyakon, majd miután vonaglott egy kicsit kihúzom a kést és megmondom, hogy nyugi, nyugi, most már mehetsz"Super perfundo on the early eve of your day."
-
m3ss
veterán
válasz Larry303 #16711 üzenetére
larry ahogy elmeseled kicsit olyan intothewild-os..remelhetoelg kevesbe depis mi is szeretunk kiulni a topartra, legalabbis regen qrvasokat ultem a dunakeszi to partjan, de mondjuk en par ora/fel nap utan felb*szom magam amikor nem fogok halat..akkor mar a termeszet kozelsege nem nyugtat le
amugy errol a retyezatos dologrol erdekelnenek infok. 1-2 nap alatt meg lehet nezni belole szep reszeket? satorozni nem akarok, de gondolom van vmi szallas is arra...nyaron megyek erdelybe es ahogy nezem szinte utbaesik...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
Apósékkal már megjártunk pár környező tavat, de többnyire Bicskére megyünk horgászni. Onnan mindig bőséges zsákmánnyal térünk haza, bár többségét reggel 1-2 óra alatt kifogjuk, utána meg csak pihi meg sörözés, elfekvés a fűben... Általában megvárunk még valami nagy halat és hazaindulunk délután. 5-6kg-s ponty volt eddig ott a legnagyobb. Oda akarom majd vinni a gépet legközelebb, mert a szomszédos tavon elég sokféle madár megfordul.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
m3ss
veterán
válasz TayRol #16735 üzenetére
ja igen, nem is dunakeszi ez meg. de nem ez a to, ettol kicsit eszakabbra az a hosszukas...regen egesz sok halat fogtam ott. kellene megint, assonysag finom halaszlevet tud csinalni..mondjuk nem az a vadregenyes hely mint amit larry mond, 10m-re toled horgaszok akkor mar haziret hangulatosabb...
kis zene?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
t_a_m_a_s
addikt
Reggelt!
Azért alakulnak a dolgok, 10 fő előlege már megjött, Zolka meg intézte magának a szállást ugyi... 2 fő jelezte, hogy ma vagy hétfőn küldi a korpát, más csak fi:zi'k és forceberg van tökre eltűnve... forceberg legalább a topikban jelen van... (közben beszéltem fizikkel is)
Bízom benne, hogy meglesz a 14-15 fő, és akkor minden mard a megbeszéltek szerint szállás ügyben.
Kérem a megbeszélt 03.18-ig utaljatok, foglalnám a szállást.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #16742 üzenetére
Gyááááá!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
zolka78
senior tag
Ha már szervezés, lett egy üveg eprem meg egy üveg birsem. Melyiket vigyem?
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
aleister
veterán
Én már komolyan nem viszek piát. Annyi pálesz lesz már.
Viszek egy rakat üdítőt. Én leszek a legnépszerűbb amikor már mindenki csömör a szesztől.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #16747 üzenetére
Én ásványvizet viszek. Pia után a cukros löttyöt senki nem fogja kívánni.
Amúgy az az ötletem támadt még, anno beszélgettünk vízipipázásról még egyik talin... sajnos csak mint ötletadóként tudom írni, sajátom nincs...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #16748 üzenetére
Pedig pont a cukor kell az alkohol lebontásához
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #16748 üzenetére
Nálam pipa biztos lesz, de vízbe biztos nem teszem
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest