Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Kicsit dobjuk fel a talis témát.
Debrecen, augusztus 20. Ki tudja már, hogy ott lesz?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
JohnyBlue
addikt
-
törölt tag
válasz Real_Necro #15153 üzenetére
Én is ott leszek.
Többiek ? Szállás foglalva, rendben ? -
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
válasz Real_Necro #15157 üzenetére
Oké
és mivel huszadika lesz, NEM megyünk fel a Nagytemplom tornyába, hogy onnan kifotózzunk -
törölt tag
válasz Real_Necro #15159 üzenetére
Vitorlázórepülés ?
-
JohnyBlue
addikt
nappal karneval... utana Meg iszunk es fotozunk... este tuzijatek... utcabal es eszunk iszunk...
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
törölt tag
válasz stranger28 #15162 üzenetére
Tehát eddig egyet nem láttál csak, a többit mindet.
Szép teljesítmény. -
törölt tag
válasz stranger28 #15164 üzenetére
Ja értem, akkor ennek inverze.
Bocs, ma troll módban vagyok, nemsokára kialszom, reggelre elmúlik -
.: JuSzT :.
addikt
Párhuzamosan esetleg ér kérdezősködni, hogy lenne itt valakinek kedve valamelyik hétvégi délután -este Budapesten valami pár órás fotós sétára, eszmecsere, sör ropi kóla váltogatására?
Abszolút kezdőként felmerült ez bennem is, mint fővárosi prolira. Kettőről hallottam, Pécs és Debrecen, kicsit messze van innen nekem, ezen felbuzdulva dobom fel az ötletet.
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #15166 üzenetére
Jó ötlet, támogatom, egy ilyenben én is benne lennék. Korábban pár kisebb talit már szervezgettünk Bp-n.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
addikt
válasz Real_Necro #15167 üzenetére
Gyanítom érdemes valami FB , google eseményként ezt létrehozni, akkor bárki megoszthatja, ezzel bevonva nem csak a PH-s kört. Illetve akkor nem kell több topicból, több szálról összetrombitálni a népet.
-
erzol
őstag
válasz .: JuSzT :. #15166 üzenetére
Részemről üdvözítő a kezdeményezés, lévén full kezdőként nagyon jól esne egy-két személyes jótanács.Bár még a képeim nem ütik meg a fórum színvonalát, napi szinten "veletek" vagyok. Olvasok, tanulok bújom a netet, amikor csak lehet kattintok.Nagyon jó lenne összefutni hasonló lelkes, tapasztalt emberekkel és tanulni tőlük. Részemről "bármikor" csatlakozok egy budapesti összeröffre!
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #15168 üzenetére
Részemről FB kilőve, nincs profilom. No meg nem azért járok ide fórumra, hogy még máshol is kövessek valamit, szóval maradnék ebben a topicban, ha már szervezés.
08.03. még baromi messze van, azt gondoltam valami közelebbi lesz belőve...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
addikt
válasz Real_Necro #15171 üzenetére
Hát legyen. Ugy is azt olvastam h a Pecsi is akkor van. En szivesen vezetem 2 helyen is az esemenyt.
Juli 19 vagy 20 delutan? Aztan reszemrol maradhat a 08 03 is
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #15172 üzenetére
Júli 19 lagziba vagyunk hivatalosak. Részünkről inkább vagy most hétvége, vagy kb 2 hét múlva.
-
törölt tag
Én voltam ma (bocs, tegnap ) Siófokon de spanyoll hang volt, először like hogy FB-n megosztom siófoki poziciómat, aztán mikor jelzem, hogy egy óra múlva tali, nulla válasz. Biztos elromlott a nete.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #15171 üzenetére
Nyomhatunk bármikor talikat, bár én modellezek, van most egy új ismét, tök jó így gyakorolni miközben néha hozzáolvasol 1-2 nagytól, mit hogy érdemes. Érik nálam a 105 mili
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
válasz Real_Necro #15176 üzenetére
Csak szabadtéri..
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #15181 üzenetére
Ha te mondod, nem kezdem el kifejteni a véleményem, lusta vagyok. A lényeg, hogy a kutyus kapja be (akármilyen betegesen hangzik ez fórumkörnyezettől független kontextusban )
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
*Ropi*
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #15182 üzenetére
Valahogy így?
Szerk.: kerestem másik képet, nehogy törlésre kerüljön a Pain & Gain egyik vicces jelenete.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #15187 üzenetére
Nem Földváron van az a jó fagyizó? Vagy az Balatonlelle? Amúgy mi is mozgunk a környéken, július 20-án lagzi lesz zalában, utána vasárnap jövünk hazafelé.
Szerk.: Meg is találtam: Márton Cukrászda
Régen itt többször megálltunk. Nem olcsó, de jó hely.
[ Szerkesztve ]
-
JohnyBlue
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #15194 üzenetére
Engem ez még valahogy mindig nem fogott meg. Szép a díszlet, meg persze jó, hogy a semmi közepén van, nem zavar senkit. Én is szerettem gyerekkoromban táborozni meg elemlámpával hadonászni a sötétben. Persze biztosan van aki meg mai napig ezt szereti, meg tamtamra ugrabugrálni.
Ellenben néztem Sziget programját. Csodálkozom, hogy a listában nem látni még mindig 1 kifejezetten nagy előadót sem. Nem mintha a 14eFt-os napijegyet megvenném, de ha már naponta 2x utazom arra...
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #15195 üzenetére
Mondjuk én inkább a Savasabb zenékre dobom el az agyam de elhiheted nyugodtan! Atomállat
Laza 15 évvel ezelőtt Debrecentől nem messze (Vekeri) szabadtéri buláj... brutál hang és fénycuccal és hajnalban napfelkelte + Bernáthy Sándor és Fia... vuhhh Totál kész volt
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #15196 üzenetére
No engem ez nem fog meg, pedig anno Budapest Parádés Bónusz Party-n meg Mayday-en én is ott voltam. Bár nálam széles a paletta, voltam Depresszió 10 éves jubileumi koncertjén is.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #15195 üzenetére
Hát én is mikor megláttam az idei Sound felhozatalt, inkább skip
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #15198 üzenetére
Ahhoz képest meg mennyire nyomják a Sound-ot, hogy nagy híre lett meg világszínvonalú stb... Nekem az mondjuk jobban szúrja a szemem, hogy ezekre a bulikra többségében most már csak külföldiek járnak, mert nekik nem teher megfizetni. Én pl heti jegyet nem fogok venni, mert nekem az nem lenne nyaralás, napi jegynek meg pl Szigeten a 14eFt-ra már kinyílik a zsebemben a bicska...
Emlékszem még kb 5 évvel ezelőtt annyian mentek nulladik napra is Szigetre, hogy a saját parkolónkban a füvön tudtam csak megállni kocsival, annyira tele volt minden. Az utóbbi pár évben meg mintha semmi nem lenne...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest