Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Freddy76 #16950 üzenetére
Csak úgy ne járjon, mint a Másnaposokban .. Vagy a Végső állomás mittoménhanyadikban ..
@ spanyoll: [link] Nem megijedni a szigorú tekintettől Egy nagyon rendes, nagyon oké dokinő. A szuri előtt az ínyemet is bekente eper ízű lidokainos vattával, így már azt sem éreztem, nemhogy mást. Meg az amalgámokat úgy szedte ki a hatosokból, hogy akkor már egyúttal a heteseket-ötösöket is intézte, amelyiket kellett (amiben nem volt amalgám, de volt pici lyuk féleség). Úgy, hogy észre se vettem. Kettesével ment végig a fogazatomon, 8 tömés (teljesen fogszínű, mint a sajátom, tehát telpofával röhöghetek körbe minden milcest, hogy mi az a kis tücsökpöcs a kezükben). Good luck !
Ja, alsó fogsorra van röntgene helyben. Azonnal látod monitoron, wtf, mutogatja, elmagyarázza. Felsőre elküld vmi precíziós izére, állítólag az ország egyik legjobbjába (szintén Pest).
A gázzal ügyesen, próbáld ki, milyen, ha rászívsz előtte.
-
aleister
veterán
-
zolka78
senior tag
Nekem is teljesen jó a közösbevásárlós móka. Külön igényeim nincsenek. A boroa dologba most nem akarok benne lenni mert akkor rohadt csúnya leszek a pálinka mellett. Ellenben a sör az jöhet. Kenyér téma nem érdekel, nem divatozunk.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
j.bravo
addikt
Hölgyek, Urak,
aaannyira cuki hogy bár mintha kértem volna, hogy priviben írjátok a pólóigényeket, a legtöbben írtátok... evégett pusszantás mindenkinek (nyugi, semmi buzulás).Aki eddig jelezte, azt felírom/tam, ha van kérdésem, írok privit, és ha megvan a végső ár, küldök számlaszámot.
Délutánig még lehet jelezni ha vki aki eddig nem szólt, mégis kér.
Lehet hogy csinálok én is tablicskut.
Borigényt is beírom, bár ha van mód egy 5 perces kóstolóra, akkor a mennyiségeket annak függvényében mondanám.Whatever.
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #16947 üzenetére
Én most ide járok: [link]
Otthonról 5 perc kocsival. Itt is van mindenféle technika, igyekeznek fájdalommentesen végezni mindent. Epres nyalánkság szintén van. Túl vagyok már egy szájhigiénés csomagon, meg korábbi amalgán tömés cseréjén, valamint pár tömésen.
Gyerekkoromban volt egy hülye balesetem és gyökerestül kitörtem a jobb 2-es fogam, ami helyére benőtt a 3-as és a 2-es helyén megmaradt egészen ~3 héttel ezelőttig a tejfog is. Szóval most beáldoztam 2 ép fogam, lecsiszolták mindkettőt (nem is volt vészes), voltam már két vázpróbán és holnap talán már megkapom a cirkon-porcelán hídtagot. Az rosszabb, hogy 2 hete ideiglenes koronám van és ugye elöl, ami esztétikai szempontból jó, de amúgy meg használhatatlan. Tehát holnap talán már végleges, max ha színben mégis eltérés lesz a korábban kiválasztotthoz képest, akkor visszaküldik és pénteken kapom meg.
Utána tartok 1-2 hét szünetet, mert a sok 1-1,5 órás beavatkozástól (elég egyedi fogakkal rendelkezem) kicsit szétgyötörtem a szám szélét...Ja, az én dokim és az asszisztense (aki mellesleg a dentálhigiéniás szaki is ott) két fiatal és csinos hölgyemény. Sőt, a recepción is találkozhatunk egyel. Kedvesek, jó fejek.
Gázt amúgy még nem próbáltam. Ha mód van rá ki is hagynám.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #16964 üzenetére
Gyá, ez a hátérkép azért üt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #16967 üzenetére
Jaja, vagány a csaj, én bírom. Csak akkor van gáz mikor éppen fúr-farag és közben tolják a poénokat én meg álljam ki röhögés nélkül...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #16950 üzenetére
Nem kell arra ürügy. Leugrok a tescoba, veszek habpatront, betöltöm a szifonba és voila, instant fogászat Régen toltuk mindig nagy lelkesen, vicces volt
@Kutyus: Pedig olyan a tekintete mint aki a nézésével rabolja a lelkem
@Necro: Ne fossál, 20 foghúzásnyi gáz fordult meg már bennem és még élek Annyi az egész, hogy betompulsz, vigyorogsz mint a vadalma és a hangok visszhangzanak egy kicsit.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz Larry303 #16969 üzenetére
Kaja fronton jöhetnek tippek, valami számomra érthetetlen módon felugrott rá 2 kiló és jobbára deréktájra mind de kenyérből aldis félbarnát eszek, azt is napi 1 szeletet reggelihez, tésztát nem emlékszem mikor láttam utoljára, a sajt-olajbogyó-pohár vörösbor este eddig is megvolt, szóval már csak a cserpes jogbhurt maradt, mint új étel
j.bravo: Tudom trx-szerű mozgás és társai, de nekem az túl dinamikus, értsd: meghalok 5 perc után és az erőnlétem kizárt, hogy olyan dinamikusan fejlődjön, hogy ne ez történjen 1/2 év múlva is
Ha stabilizálódik a jó idő, akkor megint elkezdek futni, az mikósrabinak is segítettEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #16970 üzenetére
Ezért nem látni téged soha, szét vagy gázosítva...
Mercutio:
Cserpes joghurt újdonságnak jó, de aztán bele lehet hamar unni, valamint ha nem cserpes boltban veszed akkor az ára is szépen emelkedik. A trudi szerintem nagyon finom, a túrókrém nekem nem jött be, ellenben a füstölt "mozi" meg egyéb füstölt sajtfélék finomak náluk.
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #16971 üzenetére
futás is oké, ha bírja a térded (nekem sajnos nem), bár ha lájtosan, kis intenzitással tolod (kocogás, lassú futás) akkor csak abban az esetben fog fogyasztani, ha tök sokáig futsz így...
persze tüdőkapacitás fokozatos visszaszerzésére kisebb adagban is király, aztán ha a tabata sprint már nem tetszene, akkor jöhetsz helyette trx, cross meg ilyenekre. Nem olyan nehéz ám. A jelenlegi bandában is vannak olyanok akik elég komoly túlsúllyal küzdenek, de szinte hétről hétre látszik hogy látványosan egyre jobban megy nekik.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #16974 üzenetére
Térdem picit érzem, de csak annyira, amennyire szerintem a szokásostól több igénybevétel jelentkezik, meg erősödik a térd.
Nem tudok lassan futni, ez a nagy bajom a tempósabb futást viszont a tüdőm nem bírja szóval tavaly a stagnálás után rátaláltam az edzésonline-on az első 5 kilóméterem intervallumos cuccra, az jobban fekszik nekem, azt kezdtem el, de nem jutottam a végére (nyári 40 fok, majd málta miatt szünet, újra kezdtem az elejéről, aztán dögrováson voltam, mire rendbejöttem beállt a rossz idő) idén újra elkezdem, bár azt a részét, hogy úgy fussak, hogy közben tudok beszélni én nem tudom betartaniEhh, ezt inkább az OFF-ban folytassu, ha még akarjuk a dolgot boncolgatni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #16976 üzenetére
Interval remek! Ennek egy alfaja a tabata, amit említettem, 20s sprint, 10s pihi/séta, mindez 8-szor. Tüdőgyilkos, ha tényleg sprintelsz, ellenben cserébe (épp ezért) az egyik leghatékonyabb módszer az állóképesség növelésére, meg zsírégetésre (nem edzés közben, hanem utána).
TayRol: csak maradjon hely a boroknak hazafelé
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, bocsánatot kívánok, hogy szétonolom a fogászati- és testedzési tanácsadó topikot, de:
Kedves Vincze Tamás!
A 42.000 Ft foglalóként a mai napon megérkezett.
Foglaljuk az Abigél Apartmanházunkba 2014. április 12-én 1 éjre 15 fő részére
kétszobás és egyszobás apartmanokat közös helyiséggel együtt.
Ár: 5.000Ft/fő (készpénz esetén IFA-val együtt)
A kauciót az érkezéskor kérjük.
Érkezési cím: Balatonfüred, Móricz Zs. u. 14. (Szőlőlugas Vendégházunk - itt kell jelentkezni érkezéskor)
Az apartman szemben lesz.Köszönettel: Keresztes Judit és István
Holnap majd jól beletépünk...
-
j.bravo
addikt
válasz TayRol #16980 üzenetére
Téényleg, a TRX-et tolod még? (Illetve, tolni azt pont nem annyira lehet, jellegéből adódóan )
A jorky ball szerintem nagyobb foci-jellegű rúgó ügyességet kíván, mint nekem valaha is lesz de a squash-nak adhatunk egy esélyt.
Hülyék vagyunkhülyén csináljuk. Ezeket mind az offtopikba kéne.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
spanyoll
addikt
válasz #40935168 #16972 üzenetére
Dehogy, legalábbis nekem sose volt szürke az arcom. Mi a végén négyesével toltuk, kezenként egy lufi, lufinként 2 patron Annyi csak, hogy ha sokat tolod akkor kell enni egy kis polibét utána, mert a b vitamint kivonja a szervezetből. A sok pedig annyit jelent, hogy napi szinten sokat, annyit meg úgyse fogsz
@Necro: Mostanában már nem, meg aztán ameddig egy doboz kitart... drága mulatság
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Lassú Víz
addikt
Pár napja találtam rá erre a fórumra, nagyjából mostanra sikerült kihámoznom, hogy hová és mikor mentek.
Ha van még mód csatlakozni, akkor lelkes feltörekvő hobbistaként szívesen megtenném.Azt láttam, hogy szállást már egyénileg kell rendeznem, de ha jól láttam van még ott hely ahová mentek.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #16985 üzenetére
Bátor vagy arra készülj fel, hogy majd megy az oltás a milc-ed miatt, bááár ha viszed a 4/3-os Oly rendszert is, akkor talán Freddy76 kapja majd a javát
-
Freddy76
addikt
válasz Lassú Víz #16985 üzenetére
Gyere, legalább lát ez a sok csattogtatós egy rendes milcet. Arra viszont készülj fel, hogy kábé kétszázszor hallani fogod az "Ennyiből már fullfrémet is lehet venni!" mondatot.
Az még nincs kizárva, hogy én az addigra már megvásárolt em10-emet megpróbálom majd kicserélni az em1-re, bízva abban, hogy nem veszed észre.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #16990 üzenetére
Aztán meglátjuk mennyi idő alatt érsz le stoppal
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #16993 üzenetére
Ugyan, hazaugrok kocsimért és elugrok IYF-ért is ha ott hagysz.
Szerk.: bár most belegondolva azzal csak jót tennék neked, múltkor verekedni akartál.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #16994 üzenetére
Hát, ha megteszed, szerintem nem csak őt kalapálja el a banda, együttes erővel
Whatever.
-
aleister
veterán
Figyi Rokkerek!
Akartok egyáltalán fotózni a talin? Agyaljak egyáltalán valami progin, vagy csak az
ész nélküli, totális vedeléstudatos és mérsékletes alkoholfogyasztás a cél?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest