Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #15651 üzenetére
Jól, de fizik szokott szervezni közös rendelést, és úgy olcsóbbra jön ki.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Real_Necro
veterán
Remélem nem betegedem le hét végéig. Elég ramatyul kezd a torkom lenni...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #15657 üzenetére
Iszol rá mézes pálinkát, és nem nyavajogsz
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #15658 üzenetére
Az lesz ha hazaérek melóból... most még tolom magamba a gyömbéres teát.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #15659 üzenetére
Gyömbéres Tea, ahha....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #15662 üzenetére
Meg vagyok fázva, rám is rám fér, úgyhogy így látatlanban is kocc, én meg tolok egy kupica házi szilvát
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #15664 üzenetére
Én ezeket a hazai söröket egészséges távolságtartással nézem, a "kézműves" jelző erősen marketing elem lett az árak pedig elérik / verik a már bizonyított cseh söröket.
Amit linkeltem is csak a gyömbéres poén miatt, nem volt benne semmi többEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zolka78
senior tag
válasz Mercutio_ #15666 üzenetére
Hát nem tudom. Az biztos, hogy jó minőségű alapanyagokkal nem lehet kihozni egy jó sört Magyarországon 300 forint alatt. Innentől kezdve viszont minden már csak marketing. Alapvetően én sem bírom ezeket mindig inni, de néha kell egy kis másfajta íz érzés, arra viszont jók. De isteniteni vagy különcségnek tartani, érezni tényleg nem kell.
Freddy: a szürkemarha nem érdekel. De jó mangalica beszerezhető nálunk a piacon. Belőle rendszeresen tartunk itthon zsírt és főzéshez szallonát.
Necro: a barnákat(sörben) nem igazán szeretem. Leszámítva az írekét.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #15668 üzenetére
Anyacégünknél a "Westfália kapujában" elég finom csapolt barna Warsteiner van. Ritkán járok arra, utoljára 2 éve voltam, de ki nem hagyom.
-
Freddy76
addikt
válasz zolka78 #15668 üzenetére
A szürkemarha és mangalica közös vonása, hogy mindkettő agyonhájpolt, nagyon trendi, és minden második malacot/marhát mangalicaként/szürkemarhaként akarnak eladni.
Különbség, hogy a mangalica jó. Jó nagyon a zsírja, a szalonnája, a sonkája. A szürkemarha rossz. Száraz, inas, ízetlen, pfejj. Ennek ellenére olyan áhítattal fogyasztják itt a sznobok Budapesten, hogy ihajj. Múltkor egy haver vett szürkemarha-bélszínt, abból akart steak-et grillezni. Előre féltem, a szürkének kis csökött, zsírtalan, porszáraz bélszínje van, alkalmatlan bármire... De kiderült, hogy átverték a havert, szerencsére, valami normális bélszínt adtak neki .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
zolka78
senior tag
válasz Freddy76 #15670 üzenetére
A hájpal nem kell törődni. Ha akarsz tudsz enni jó szürkemarhát is. Ez is olyan mint régen amikor mindenki tengeri herkentyűket és halakat akart enni és ettől valalinek érezte magát. Közben nem jutott el csak a pangasiusig(ami valójában csak a torkolatokban lát tengervizet). Szürkemarhát sosem csinálunk mivel tényleg alkalmatlan az általánosan ismert receptek felhasználásához. Ellenben jó multkorában Lőrincen ettem szürkemarhát kolbászal és kecskesajtal töltve és egybesütve, garantált helyen. Az ára is és a minősége is magas volt, de megérte.
-
zolka78
senior tag
Gyerekek, mi van most ezzel a vasárnapi találkával? Lesz akkor valami?
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #15673 üzenetére
Vasárnap délelőtt 10:00, és mondjuk Moszkva-Batyi vonalon?
Fel séta várba, aztán ha van kedv és Necro, akkor lehet palacsintázni.
Szvsz 3-4 embertől érdemes megtartani.
Túl hosszúra sztem ne tervezzük. Nyakunkon a Karácsony, vagy Ti már mindent lezsíroztatok?Necro ne szüttyögj 2-3 óra a levegőn még az orrodat is tiszticccsssa.
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #15677 üzenetére
Nem a nátha a gondom, hanem az időnként rám törő köhögési roham meg a láz, bár az már "csak" hőemelkedés. Holnap még kúrálom magam oszt' meglátjuk.
-
Throme
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #15679 üzenetére
Bekapsz valami hashajtót, és garantáltan nem mersz köhögni amúgy meg jobbulást, és inkább gyógyulgass
-
zolka78
senior tag
válasz *Ropi* #15684 üzenetére
Ja ja, de akkor most mi lesz a vége, 10 órakkor batyi, vagy mi? Vagy valami még változik?
Mercutio: Elképzeltem Necrot, amint mégis becsuasszan egy kisebb köhögő görcs, és körbe festi a palacsintázót . Na de jó, most már tényleg ne viduljunk a baján. Jobbulást.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #15688 üzenetére
Tegnap hárman megittunk másfél üveg whisky-t, hat Coronita-t, és öt üveg bort (mondjuk az egyik majdnem teljes egészében a vacsorára tálalt kacsára ment, mármint sütéshez), majd egy szórakozóhelyen még fejenként kb. négy whisky-t meg két korsó sört.
Nem iszom.
-
zolka78
senior tag
válasz Freddy76 #15689 üzenetére
Tejet, teát, kávét azt azért még lehet
Csak akkor valaki találja ki, hogy konkrétabban hol találkozunk, és mikor. Én lassan végzek a meló helyemen és utánna már nem igazán netezek, mert gyerekezek lefekvésig. Max reggel megnézem mi a végső fejlemény, de akkor igazodom nagyjából a 10 órához.
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #15691 üzenetére
Holnap délelőtt valszeg bemegyek a mammuthoz, ma terveztem, de a hűtő megadta magát és ezért borult az egész napra tervezett program esetleg a környéken én is részt tudok venni 1 órácskára valami dumcsin, de aztán rohanok tovább ajándékügyileg.
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #15691 üzenetére
Neked melyik jobb, Moszkva vs Batyi? Nekem jobb az előbbi és ahogy olvasom Mercutio hsz-ét neki is jobb (megveszi a hűtőt azt jön velünk ).
De 10:00-re gondoltam találkozóra. Nincs korán. Csak kéne tudni, hogy Freddy és Necro tud jönni vagy sem.A Moszkván a metróbejáratnál, 10:00 ?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #15693 üzenetére
Én sajnos most kénytelen vagyok lemondani. Annyira nem vagyok még jól, hogy kint a hidegben több időt eltöltsek. Majd legközelebb...
-
Mercutio_
félisten
válasz Throme #15696 üzenetére
Talán én is odaérek, de nem mondom biztosra, attól függ ma meddig nyomják a csajok a karácsonyi sütigyártást, és reggel hogy sikerül felkelnem.
Egy mobilszámot priviben azért valaki majd dobjonEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
Nem
Na jó talán de."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Freddy76
addikt
Szóval minitali: nekem szerda és csütörtök is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest