Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsihp

    csendes tag

    Kipróbáltam a Myminute csomag alatt a MyTV app-ot. Csak pár percet néztem az ingyenes csatornákat és úgy néztem tényleg nem von le semmit a kártyáról. :) Akkor szerintem le is takarítom a MindigTV app-ot. Ne foglalja a helyet.

    Ma voltam a Vodánál. Azt mondták 8napon belül bontják a szerződést és ha hűségidő alatt megtörténik akkor kötbéreznek. Megkérdeztem hogy még is mit (előfizetési díj ki van fizetve a hűségidő végéig) azt mondták pl az ingyenes wifi készülék árát :\ Az úgy már lehet, hogy lenne legalább egy 20as.
    Nem értem miért nem lehet úgy felmondani, hogy adott nappal. Még jó hogy este 8ig nyitva vannak, így be tudok majd menni.

    Valaki megtudná mondani, hogy ha a boltban veszem meg a HIPERNET L-t az mennyivel lesz "drágább"? Az előfizetés ugyanúgy -20% lenne csak a visszavételi garancia nem lenne 30 nap? Akkor hány nap lenne arra, hogy esetleg visszamondjam a szerződést? Mert igazából a bolt nekem kényelmesebb lenne, mint a kiszállítás. Bár nem tudom készleten mennyire lehet APPLE TV-jük+modemjük, továbbá akkor megtudnám adni rögtön, hogy milyen kiegészítő szolgáltatást vennék a 3500 Ft-os keretből. Mivel a kártyás telenoros számommal is úgy néz ki rendesen működik a net (vagyis a MyTV), így vélhetően a hipernettel se kell hogy gond legyen. A térkép szerint 4G-s helyen lakom. (persze attól még valami beárnyékolhat)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák