- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vastag87
csendes tag
válasz freeride69x #9250 üzenetére
semmi bajom, hiába hiszed azt csak hiányoznak dolgok, amikhez úgy hozzászoktam tudod ami megmosolyogtatja az embert azt hiányolja utána... tartalmasabb üzenetre vártam...hiába és azért írtam azt a szomorú HSZ-t.....
de ha valami alternatív lencsét akarok venni akkor mindenképp neked szólok, mert ebben velem ellentétben nagy tapasztalatod van! meg jártas vagy ebay-en,
amúgy respect!
remélem nincs harag?
én sem haragudtam meg rád mikor Harryls kollégát elküldted elég szépen, h "hülye" leszel elárulni hogy hol veszed olcsón a szemüveget mert akkor mindenki ott fog venni.....
eddigi tapasztalataim alapján óriási tisztelet: Babarnak, koxxnak, supacownak, volenak, Harrylsnek és szinte az összes "régimotoros" fórumozónak!!
akárhányszor kérdeztem bármit, mindig válaszoltak!!!! és nem küldtek el melegebbre meg ilyen félválról dologgal h minek mondjam el hüülyegyerekek....az oakley összetart minket tudod
[ Szerkesztve ]
-
asder
csendes tag
Eetleg ha valakit érdekelne Frogskins
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_frogskins_matte_grey_purple_violet_iridium_1440368482.html -
gaborcsu
tag
íme egy szép "eredeti" Radar:
[link]és már itt a PH-n is megjelent vki:
[link]A radarosnak a köv írtam:
"Igencsak megtévesztő eredetinek árulni, mert szemlátomást NEM EREDETI, hanem egy gyenge UTÁNZAT! "
Válasz:
"Eredeti! Nem utánzat! Ügyesen próbálod lenyomni az árat! "
[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
harryls
aktív tag
Jó pofa ez a radaros srác Ezt olvassátok:
Terméknév Oakley Radar napszemüveg
Termékkód 1441025401
Tárgy [RE] Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
Üzenetek Összes kinyitása/becsukása
címzett Harryls(0) Általános kérdés a termékkel kapcsol... 2011/02/06 07:55:36
Tisztelt Bendersell!Szia! Személyes találkozó lehetséges Bp-en? Minek postázgatni nekem szinte bármilyen időpont megfelel, rugalmas vagyok.Üdv.:- Harryls
címzett Harryls(0) [RE] Általános kérdés a termékkel ka... 2011/02/06 16:01:27
Tisztelt Bendersell! Ha valóban elviszed bevizsgáltatni és nem csak úgy mondod, akkor vidd ide:The Lab
1061 Budapest, Király u. 48.
Hidd el a válasz hallatán nagyon szomorú leszel.
Szerintem tudod hogy fake azért is nincs személyes átvétel és az előző kérdésemre azért nem válaszoltál. Egyébként hamisítványt árulni büntetendő.
Áru hamis megjelölése
71. § (1) Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, feltéve, hogy az áru értéke a 100 000 Ft-ot nem haladja meg,százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.- Harryls
feladó Bendersell(4) [RE] Általános kérdés a termékkel ka... 2011/02/06 16:07:00
Tisztelt Harryls!Na idefigyelj. Már nem egyszer leírtam, hogy a tudomásom szerint eredeti.
Ha tetszik neked ha nem, nem fogom eladni annak aki megnyeri, ha értejön, ha nem, amíg nem viszem be üzletbe.
Irogathatsz te ki nekem paragrafusokat, de szívből remélem hogy egyszer te is hasonló helyzetbe kerülsz!
- Bendersell
feladó Bendersell(4) [RE] Általános kérdés a termékkel ka... 2011/02/06 16:07:28
Tisztelt Harryls!Na idefigyelj. Már nem egyszer leírtam, hogy a tudomásom szerint eredeti.
Ha tetszik neked ha nem, nem fogom eladni annak aki megnyeri, ha értejön, ha nem, amíg nem viszem be üzletbe.
Irogathatsz te ki nekem paragrafusokat, de szívből remélem hogy egyszer te is hasonló helyzetbe kerülsz!
- Bendersell
címzett Harryls(0) [RE] Általános kérdés a termékkel ka... 2011/02/06 16:11:22
Tisztelt Bendersell!Nyugalom, elég egyszer is válaszolni bár nem mondtál semmit. Amit leírtam csak puszta tények.- Harryls
-
Monoke
csendes tag
Ezt is ajánlom a figyelmetekbe!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1440055625TAPS
-
harryls
aktív tag
Nem tudja véletlenül valaki hogy ki RICHTHOFFEN nevű eladó a vaterán?
-
hori13
tag
Ez elszomorító Az ár amit kér a hamisítványokért, és az, hogy élből átvágja a vevőit! Az ilyen patkányok előbb-utóbb bizalmatlanná teszik a vásárlókat a tisztességes eladókkal szemben, nem beszélve arról, ha valaki bekezd egy hamisítvánnyal akkor könnyen megutálhatja az Oakleyt egy életre!
Nemcsak anyagilag járhat pórul hanem komoly egészségügyi károsodást is okozhat egy ilyen hamisítvány! A szakemberek ugye azt javasolják, ha nincs megfelelő Uv védelemmel felvértezve a szemüvegünk akkor inkább ne is vegyünk fel semmit, de van néhány szélsőséges eset is! Például a lézeres szemműtét után nagyon szigorúan kell védeni a szemeket az UV sugárzástól, és ha ezt egy replikával próbálja meg a szerencsétlen akkor a műtét ára ablakon kidobott pénz lesz nem beszélve a esetleges szövődményektől! A "kedves eladó" erre nem gondol? Legalább azt írja ki, hogy hamisítvány vagy másolat Persze attól még ez is törvényellenes de a két eset közül, ha szabad ilyet írnom akkor ez a jobbik!
Kicsit hosszúra sikeredett a hozzászólásom-bocsi -
MODERÁTOR
Az UV védelem nem szokott gond lenni a gagyi 500ft-os teszkós szemüvegnél sem, nagyobb probléma (amit sokan elfelejtenek) az az optikai torzítás. Néz majd a delikvens pár óra után, hogy mi a fenétől fáj a feje/szeme.
Aki meg szemműtétre megy és nem ruház be minőségi szemüvegre megbízható helyen annak úgy kell.Az előbb még voltak hsz-ek a vaterás oldalon most úgy néz ki törölte őket.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
gaborcsu
tag
A válasza:
"a szemüvegek eredetiek!!usa-ból rendelem és be lett már egy pár darab vizsgáltatva!!Ha olcsó az ár leht drágább is!!
A boltba 38ezer forint a nagykerára 28 és nem kell áfát sem fizetnem mivel külföldről érkezik!"Ezt persze rögtön törölte , a gagyi képekkel együtt!!
Bár érdemes belenézni a termékeibe, gagyi - gagyi hátán, igazi kinaipiac, csak nála legalább drága.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
gaborcsu
tag
Ígérem utolsó hozzászólásom a témában:
Én:
"nos, egyből hogy átalakult a hirdetés?! bár elég megnézni a többi szemüvegedet, egytől-egyik mind hamis, akárcsak a törölt képeken szereplő oil rigek! mindegy csak tudod van egy fórum ahol kifejezetten vadásszuk az ilyen alakokat, akik 500ft-os szemüvegeket árulnak eredetinek és utána persze minden vásárló bizalmatlanná válik a korrekt eladókkal. "
ő:
"Vagy még olcsón sincs pénzed megvenni egy ilyen szemöveget!az ilyen emberek miatt vettem le a képek mint te vagy!!!miért kell másokkal kötekedni!!megköszönöm ha nem válaszolnál!szerbusz"
Én:
"csak még annyit, hogy javaslom nézd át én mit árulok raktárról, nem rendelésre.
talán megérted miért utáljuk az ilyen embereket!!! "(nem bírtam ki, h ne válaszoljak )
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
MODERÁTOR
-
Monoke
csendes tag
Ezt nem kellene ennyiben hagyni, a Vatera miért nem szűri ezeket? Persze ha elérhetőséget linkelsz, akkor egyből kapod a figyelmeztetést,de megkárosítani másokat... nah azért persze nem jár semmi.
Én is írtam a hírdetésre egy szép szöveget, amit egyből törölt és bannolt a levlistáról. Nem lehetne írni ez ügyben a vaterának? támogatnám -
harryls
aktív tag
Ez az egyik vevője értékelése:
Értékelő: Gecsma(7) Dátum : 2010/07/13 11:42:46 Termékkód: 171140951 Eladó
Negatív vélemény: Szupergagyi, karcoslencses kinai tragya. 1 honapot vartam ra. CSalo!
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Elhagytam kb 4hete a napszemüvegem, "régi" kb 7+éves limitált darab volt konkrétan Square Wire 2.0 Springe Hinge Gold Iridium.
Elég sokat nyúzva volt az elmúlt években így "volt baja" szárgumi már láthatóan "bomlott", sokat volt a szár visszahajtogatva, lencséje se volt makulátlan.
Külön nincs képem róla, csak a fejemmel együtt ráadásul a szám is rohad a képen sorry... [link]
Ha vhol látjátok dobjatok egy privit, ha megtaláltátok szintén, vissza is vásárolnám, nem azért mert nem kell újat vennem, hisz tényleg le van amortizálva (lencse se kapható már hozzá spec edition) csak sok mindent végigcsináltunk együtt.
Amúgy az utóda egy nanowire 4.0 lett.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
DemonDani
addikt
gaborcsu és vastag, hagyjátok már abba ezt a hülye smájlizást nem diliház ez bakker úgy néz ki a fórum mint az ovisok MSN-je, komolyan mondom nem szívesen nézek ide kérlek mind a kettőtöket h moderáljatok ezen, vagy mást fogok rá megkérni, nem bántani akarok senkit hanem a köz érdekében mondom... másik 20 fórumozó is egyet értene velem elhihetitek. sok lesz már...
(#9284) harryls
Remélem hogy csak fake oakley... okádás...
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
freeride69x
csendes tag
Oakley Half Jacket Jet Black/Samvette Gold Polarized XLJ
Samvette Gold Polarized XLJ lencséről:
Pozitívum:-gyors postai küldés(nekem 5 nap volt Szingapúrból)
-olcsó(licites volt és 24.95 USD volt postaköltséggel együtt az "free shipping" volt!)villámáron 75 USD körül van
-kapsz hozzá:kemény papírdoboz Samvette,a lencsék becsomagolva szépen,Samvette üdvözlőkártya,Samvette szemüvegtartó pánt,Samvette lencsetörlő mikroszálas
A lencse:
pozitívumok:-XLJ tipusú Gold Polarizált
-vastagsága megegyezik az Oakley lencsék vastagságával
-szép lencse,passzentos a Half Jacket keretbe,de van nekik Flack Jacket lencséjük is
-nem színezi el a színeket,belső színe szürke/természetes színeket adja vissza
(neutral besorolású)negatívum:-nem emeli ki a tónusokat,azaz nem "contrast" besorolású lencse,nem olyan mint az Oakley Gold Iridium
-lencse torzítása,törékenysége nem ismertÖsszegezve:
ezért az árért(nekem 5800ft volt)kapsz egy nagyon jó minőségű,egyedi lencsét,sok technológiával,sok tartozékkal,és gyors a postai küldés.
Az Oakley gyári lencsék az igaziak,de kis pénztárcájúaknak,vagy tartalék lencsének kiváló,ill. azoknak akik egyedivé akarják alakítani a szemüvegüket ugyanis vagy 8 féle lencseszínezetük van![ Szerkesztve ]
-
Monoke
csendes tag
Sziasztok!
Konakri nevű felhasználó ki a vaterán? Kellene 1 eye patch a lakótársamnak! -
vastag87
csendes tag
-
harryls
aktív tag
válasz vastag87 #9299 üzenetére
Az jól néz ki, viszont nagyon kár hogy nem kontrasztos a lencse. Akkor talán vettem volna.
Hamarabb megjött a ruby lencse USA-ból mint tőled a hozzávaló szemü
Még szerencse hogy regisztrálva vagyok az "eöböl"-be így nem kell a haveroknál kuncsorogni hogy vegyék meg nekem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest