- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vastag87
csendes tag
válasz official #8449 üzenetére
2 féle ember van, akinek tetszik a plate és aztmondja bárhol&bármikor, meg vannak azok akik "fúj soha"...én a bárhol bármikor csoportba vagyok
kb 20ezres város keszthely de van az enyémen kívül két másik ugyanilyen plate is
megmosolyogtatós helyzet volt mikor kb 20méterre álltunk egymástól mind a 3an természetesen plate-ben -
vastag87
csendes tag
a.a az egyik egy tipikus audi a8+3kg fuxxx+kopasz hegyomlás, a másik srác az meg full oakley cuccokban mindig.... ezért volt a pláne poén mikor elösször láttam a srácot, vettem a plate után 2005ben egy ilyen cipőt(még mindig megvan, kicsit kopott a talpa de nem vészes)
[link]
, mondom ilyet úgyse fog senki rajtam kívül venni, erre jön szembe a srác ugyanolyan cipőben meg fején a plateeltűntem mostanában(meló,meló,meló,szabadság,meló,meló), nálam szemüvegtéren nincs változás, gyűjtögetek, mint az előember, egybe akarok venni 4-5 darabot 1/3 pénz megvan
kiknél történt új szerzemények jövetele? koxx, harryls, supacow, többiek? van valami újdonságotok?
-
salez
csendes tag
sziasztok,
bettis3G néven ki éreklődik mag switch után a vaterán?
üdv,
salezAmitől szabadulnék: Half-X X-metal/Warm grey (04-143), Half-X Plasma/Tungsten (04-140), Juliet Titanium/Gold Iridium (04-111)
-
pappeti
újonc
válasz Prodrive01 #4169 üzenetére
Szia!
Megvan még a napszemüveged?
Kérlek, hívj fel!
Papp Péter 06209333979
-
pappeti
újonc
válasz Prodrive01 #4169 üzenetére
Szia!
Megvan még a napszemüveged?
Kérlek, hívj fel!
Papp Péter 06209333979
-
tomyka74
senior tag
válasz vastag87 #8454 üzenetére
nálunk itt gyöngyösön is kb 2-3 db juliet van az enyémmel együtt! olyan 40 ezres város, akár mikor megyek benne az utcán mindig boldogsággal tölt el ahogy stírolják a júliámat, és mindig olyan érzésem van ,hogy egy "privát klubhoz" tartozom benne!
a hétvégén a mátra kör országuti versenyen láttam egyet egy rájder fején ha jól láttam plasma/black iridium volt. de az enyém akkor is sokkal szebb -
tomyka74
senior tag
válasz vastag87 #8456 üzenetére
nekem ez volt a régi oakley cipőm imádtam , sajna a tipusát már nemtom és már nálunk nem is árulnak oakley-t egyáltalán.
azt mondták a boltban már nem forgalmazzák mert drága 'holmik' és nem tudják eladni, rajtuk meg ne maradjon!
de hát ilyenekre senki nem gondol mint MI !!!!!!!!!!! a fanokra a megszállottakra -
tomyka74
senior tag
van még egy twenty-m és most egy hatchet-re fáj a fogam csak hát a pénz.
de hátha a télapó meghozza! -
SupaCow
aktív tag
A Hondásoknál vagy egy jó szokás. Köszönnek egymásnak : ) Tök jó mikor rádint valaki, csak azért mert hasonló autód van.
Bírnám ha Oakleynál is így lenne.[ Szerkesztve ]
f: @geboleather
-
SupaCow
aktív tag
official - a thelab.hu oldalra nem kéne kitenni egy képet, vagy szöveget, hogy karbantartás alatt- XY idő múlva újra üzemelünk. Kössz a türelmet ! ?
Nem méltó egy nagy vállalathoz ez a blank page.
Esetleg összedobjak valamit?: )
-
official
csendes tag
válasz SupaCow #8472 üzenetére
Szia!
Valóban az lenne a legjobb megoldás, de sajnálatos okok miatt, nem tudják megoldani.
Az az oldal már nem is lesz, hamarosan kész az új. Ha kész van rögtön közzé tesszük a link-et. Addig sajnos a türelmeteket kell kérnünk.
A speedstore.hu üzemel, az is a miénk.
További szép napot! -
official
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekelnek custom sportszemüvegek, annak érdemes kinézni a triatlon vb-re.
Kint vagyunk az oakley kamionnal, lesz rengeteg Jawbone, Radar stb...
Sportolókon is sokszor látni ilyen rendezvényen, érdekes custom színeket. -
official
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekelnek custom sportszemüvegek, annak érdemes kinézni a triatlon vb-re.
Kint vagyunk az oakley kamionnal, lesz rengeteg Jawbone, Radar stb...
Sportolókon is sokszor látni ilyen rendezvényen, érdekes custom színeket. -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Light Grey TRANSITIONS lencsével kapcsolatban van valakinek -/+ tapasztalata? Érdemes ilyen lencsét venni? Kb milyen gyorsan reagál a fényváltozásra?
Köszi!
Üdv
-
official
csendes tag
http://budapest.triathlon.org/hu/news/article/oakley_special_offer
Aki szeretne megnézni egy Jawbone hungary edition-t, annak érdemes kinéznie a triatlon vb-re.
-
vastag87
csendes tag
van valakinek monster dog ruby lencséje?
-
vastag87
csendes tag
van valaki aki csereberélne szemüveget-szemüvegre? mind1 milyen, kissebb esztétikai hiba nem számít. kicsit unom pár szemüvegem mert ritkán hordom és van néhány amit kipróbálnék és még nem láttam élőben. írjatok pm-et
-
vastag87
csendes tag
véleményeket kérek.
expressz.hu-n gascan hírdetés, custom doboz a háttérben, ice lencse a leírásban.
írtam neki mintha nem tudnám hogy mit jelent a custom, stb..ezt válaszolta:
"Minden gascanos dobozon rajtavan h custom amúgy szokást jelent
A szemcsinek igazából baja nincs a lencsék nem karcosak.
Csak azért adom el mert vettem egy új és drága Oakleyt.
Az Oakley jel az oldalán sötét ezüst!!! A jobb belső szára kopott meg kicsit ennyi a baja kívül semmi baja!!!"nekem fake érzésem van.
1, sztem a lencse nem ice
2, meg ez a szöveg: "Csak azért adom el mert vettem egy új és drága Oakleyt."
ez tipikusan a kamut árulók szövege...szerintetek?
-
MODERÁTOR
válasz vastag87 #8480 üzenetére
gondolom ez az [link]
Élőben kéne látni, a kép amit felrakott elég fos minőség, vmi mobillal készülhetett. A hamisakat ált. nem custom dobozokban árulják.
szerk: nálam nem jók a linkek
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
vastag87
csendes tag
ez már jó
[link] -
official
csendes tag
válasz vastag87 #8483 üzenetére
Szia!
Amennyire a képeken kivehető eredetinek tűnik. Viszont!
Ez egy sima alap gyári szín összeállítású matt black/grey valószínűleg.
Nem ice iridiumos a lencse, azért az látszana. Egyáltalán nem tűnik foncsorosnak...
Custom dobozt biztos másik szemcsihez kapta, nem ehhez. A keretről meg elég szépen kopik a matt réteg. Gari szintén nulla. Egy új innen boltba 2 év garival, 30800 forint.
Viszont a Joy magazin a háttérben az gyönyörűReméljük tudtunk segíteni a döntésben!
-
ignion.n
csendes tag
sziasztok megválnék egy oakley crosshairtöl 05-812 számű szinű zöld lencse mi fogalmam sincs mit tud. minimális karccal. ki mennyit ad érte elven. üdv
-
vastag87
csendes tag
oszvald nevű felhasználót ismeri valaki vateráról?
-
hori13
tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy használt x-metal xx szemcsit és az egyik problémám, hogy a tulaj csak egy orrgumi szettet adott, pechemre pont azt ami a nagyobb fejmérethez jó. Minden x-metal szemcsihez kétféle méretű orrgumi jár és aki esetleg fejmérete miatt csak a nagy méretet tudja viselni a feleslegessé vált kicsit szívesen elcserélném! Van két bontatlan nagyméretű szettem aki cserélne, írjon! Köszönöm -
lajo
senior tag
Közben megvettem a barna square whiskert tungstennel. Imádom!
-
harryls
aktív tag
Közöttünk van aki megvette vaterán 27K-ért a brown/titanium hatchet-et?
-
lazlo8
tag
Szeretném magam meglepni egy oil rig-el.
találtam aproneten egy eladót ő ezt kínálja.
viszont nem bírom eldönteni hogy ez eredeti-e, ezért kérném a ti szakértő véleményeteket!
[kep]
előre is kösz[ Szerkesztve ]
-
vastag87
csendes tag
ezeket sasoljátok , airbrush... nah ezek igazán custom szemüvegek. a zöld gascan, meg a narancs monster brutális, a katonaik sem rosszak...
ügyes a srác
-
SupaCow
aktív tag
official b@sszatok oda a kivitelező gárdának. Siralom, hogy nincs oldalatok.
Elnézést a vulgáris fogalmazásért, de tényleg. Elvileg nektek minden körülmények között elérhetőnek kellene lenni neten. Legalább forwardolva lenne a domain.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest