- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Integra #8553 üzenetére
Pont most akartam neked ezt linkelni . Ez a szemüvegről készült valódi fotó, míg amit feljebb linkeltél az csak egy renderelt kép ezért más a szín. Ugyan nekem nem érne meg ennyit, de ebben a formában igen ritka darab, ha meg ilyen kell neked akkor pláne.
szerk: valóban kicsit sárgásabb a fenti keret, de a termékleírásnál is ez van:
Frame Color: Titanium[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Integra
titán
marha jó ez a sok kókler fotó, nehogy már kiismerjem magam, fákk
annyira nem cél, mert ez sima gold, nem gold polarized, ráadásul rootbeer gumit bármikor lehet tenni másik, olcsóbb keretre is.
sőt, ahogy látom vehetek vadonatúj keretet önmagában is, lencse nélkül. akkor meg bőven elég megvennem külön a gold polarized lencséket.
aztán olyat is láttam, hogy julietnek hirdeti, de a szemüveg szára tört az okli logo után. de a julietnek nincsen törés a szárában, végig hajlított.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
salez
csendes tag
válasz Integra #8553 üzenetére
a 04-111 olyan régi, hogy 275 volt azeredeti ára namost viszont a romeo meg a penny "titanium"-a gyakorlatilag megegyezik a juliet plazmájával, ezért 3 megoldásom is van
1. soha nem is létezett a fantáziaképen látható sárgás-barnás-szürke keretszín, és ez egy valódi 04-111
2. létezik a titanium szín, és nem egyezik meg a a plazmával, ez viszont egy sima plazma
3.létezik a titanium szín, és nem egyezik meg a a plazmával, 04-111-et árul, csak lusta volt lefotózni
többször vásároltam már ennél az eladónál, de nem tenném tűzbe érte a kezem...
üdv,
salez
ps. gondolom sokat segítettemAmitől szabadulnék: Half-X X-metal/Warm grey (04-143), Half-X Plasma/Tungsten (04-140), Juliet Titanium/Gold Iridium (04-111)
-
salez
csendes tag
Szóval akkor ez olyan "titanium" szín, mint a romeo 1nél, és a pennynél? pont most hasonlítgattam össze őket, és mind2 megegyezik a plazmával, én élőben nem láttam különbséget. volt egyszerre plazma és titanium juliet forgalomban?
salezAmitől szabadulnék: Half-X X-metal/Warm grey (04-143), Half-X Plasma/Tungsten (04-140), Juliet Titanium/Gold Iridium (04-111)
-
Integra
titán
hát b+, ja..
meló után bemegyek a helyi óklisztórba aztán meglátom, hogy mi van meg miylen szárral, meg anyám kínjával..a pennyt meg dugja fel magának az ókli, ez a véleményem, még egy akkora átbaszás szemüveget nem csináltak.. hogy kifejezetten kis fejre meg keskeny fejre.. ja, jobbra nézel, aztán már földön is hever. vicc.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
persze, hogy más, a karbon majdnem fekete
a titan vs plasma szín továbbra is rejtélyIntegra: ha a penny volt jó a fejedre akkor a juliet nem lesz nagy? half-x nem tetszik? keskenyebb a kerete, a lencséje viszont magasabb
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
német ebay.
a csávó kurvára átbaszott, részben a saját hülyeségemből.
100%-os volt, de megállapodtunk ebayen kívül. el is küldött egy szemüveget, csak nem azt amit fotón mutatott, noha keret és lencse azonos volt, csak full karcos és lötyögős volt. majd hirtelen nem értett németül ez a német kisköcsög, meg meggyanusított, hogy kicseréltem a lencséket és karcosakat küldtem vissza. aztán mikor megfenyegettem, hogy az ebay-nek szólok, visszavette, buktam kb 30-40 eurot az egészen.
előtudnám kaparni a kis gyökeret, mert veszétre ugyanabban a német városban lakom jelenleg, de most azon túl hogy kap egy nagy sallert, mit érek? úgyhogy hagytam inkább.
de ettől függetlenül a penny számomra nagyon nem vált be. pedig az ókli úgy hirdette, hogy ez speciálisan kis, és keskeny arcra tervezve, blablabla. marhaság.
na mindegy, tanultam az esetből, csak pozitívan[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
tudod, csak a 100% korrektnek tűnt, minden kérdésre válaszolt készségesen, etc..
na mindegy, ez van, trust no one, sajnos..
voltam az ókliban, 5 féle julietük volt csak..
polished azonnal kiesik, a carbon gyönyörű, de túl komor. az x-metal meg a plasma marad, de valamennyivel a plasma vidámabb, barátságosabb, az x-metal termiátorosabb.
viccesek voltak az áraik: 350-420 euro, és ha keverni akarom a lencsét meg a keretet, feláras.. de itt ez így megy, így is veszik gondolom.
úgyhogy asszem plasma lesz gold polarized lencsével és rootbeer gumival.
mivel külön rendelem meg a lencsét és van lencse nélküli vadonatúj plasma keret is, ezért valszeg megúszom a vámot. a gumit meg nemtom, megkérdezem mindkét eladót, hogy tudna e hozzácsapni pluszban.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz harryls #8578 üzenetére
igen, közben megtaláltam a leírást.
nekem sokat nem számít, mert úgyis lencsét cserélnék benne.
az ókli.com-on amúgy ezek a kódok már mind hidrósnak vannak feltüntetve.
nicsen ott már 150-es kód
147,149,151,152,153 - vagyis már csak ezzel a hidrós lencsével veszem.
na most kérdés, hogy a gold polárból van e ilyen lencse..[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
válasz Integra #8585 üzenetére
Salez a tudora ezeknek a dolgoknak, posta meg vám meg ilyesmi.
Amiket nekem postáztak szemüket mindig be voltak téve egy plusz kartondobozba ami alig nagyobb mint a szemüveg doboz.
A legdrágább ami nekem érkezett 170 dolcsi volt, de azt nem vámolták meg.
Állítólag ha first class-szal küldi az eladó akkor nem szokták megnézni a vámon, viszont úgy kevesen merik elküldeni.
Ha nagyobb értékű és priorityvel vagy expressel küldi megvan az esély hogy a vámon kibontják és megvámolják[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Integra #8585 üzenetére
First class maillel semmiképp nem szabad, nincs biztosítás és nincs tracking. Express mail, giftként jelölve max 60-80 usd-s érték ráírva, tuti átcsúszik. Már ha az eladó is beleegyezik, hogy így adja fel. (érdemes a termékleírást gondosan átolvasni)
-
czanga
őstag
Kicsit több mint egy éve van meg a ducati-s Five-om, from globoak. Nem tudom ki volt, vagy kik voltak ők, de normális volt, a szemüvegem is teljesen rendben van. Többet nem hiszem, hogy vennék tőle, mert ahogy nézem kicsit "kétségesek" a dolgok. Valaki írjon privátban, hogy mi a helyzet velük. Úgy értem, hogy mi a lényeges kórtőrténetük úgymond. Egyszerűen kiváncsi vagyok. Kiváncsiságból néztem a honlapjukat, de .com címmel nem volt elérhető, .hu-val meg ugyan megnyílt valami, de fura.
Írjatok, had lássak tisztán! -
salez
csendes tag
válasz Integra #8588 üzenetére
az, hogy hol nagyobb az esély a vámra nem tudom, de az én módszerem az, hogyha nem hajlandó 100 dollár alatt jelölni az értéket a vámárunyilatkozaton, akkor megkérem, hogy számlát vagy egyéb papírt ne csomagoljon a szemüveghez, és ezt általában meg is teszik, mert nem illegális. amikor bejön mo-ra, és az értéke alapján kiveszik a vámosok, küldenek egy levelet, hogy vámolnak de vigyek számlát hozzá. én ekkor szépen megeditálom az ebay számlát/vagy levelet, kicserélem az összeget vmi 60 dollárra, a postaköltséghez nem nyúlok, hogy reális maradjon, és szépen befizetek 3-5eFt vám+áfa++ költséget...
salez
Amitől szabadulnék: Half-X X-metal/Warm grey (04-143), Half-X Plasma/Tungsten (04-140), Juliet Titanium/Gold Iridium (04-111)
-
official
csendes tag
Sziasztok!
Juliet keret színekben egy kis segítség:
Létező, vagy valaha eddig létezett színek:1. x-metal-matt szürkés
2. carbon-sötét szén színű, de nem fekete és nem is olyan, mint a "pewter"
3. polished-fényes szinte cróm szín
4. plasma-ebből kétféle is volt
az első fújt matt oarany szín volt, viszont kivonták, mert kopott...
a jelenleg futó (már több éve) sárgás-barnás aranyszínű, anyagában olyan. Majdnem mint a titán fémszíne.
5. titanium-szinte olyan mint a plasma, viszont világosabb. ez a titán fémszín.Penny be nem volt plasma keret szín, csak titan.
Reméljük segített az info.
üdv!
-
gaborcsu
tag
válasz official #8594 üzenetére
Mit lehet tudni a C SIX OO4047-01 modellről.
Lehet ezt nálatok rendelni? Milyen árban lenne? Esetleg tartotok is egyet, amit meg lehet próbálni?
Lehet, h kicsit húzós karácsonyi ajándék, de nagyon hajt a kíváncsiság.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
krain
tag
na fiúk, eladósorba kerül a csodás x squared custom ha vkit érdekel bátran keressen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest