- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz Gyufaaa #32143 üzenetére
Huhúúú szép kis rendszer... bár nagyon mást ne tervezzél a lapra mert a dcu2 sli mindent be fog teríteni Használd egézséggel! Ez egy sandyverő
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Gyufaaa
veterán
válasz helkis #32150 üzenetére
Először a Vengeance 1600 asokra, de meghagyom inkább a CSX CEC 1333 OC ramokat. Ebből van a meglévőm ami 4x2Gb felállásban van. Ezeket kitesztelem. Ezzel a konfiggal tutira fog menni. A hűtésem az egyenlőre lég marad. Későbbiekben tervezem ennek is a kiváltását.
(#32151) Cybertrone: Mást nem nagyon szeretnék egyenlőre. Köszi. Remélem. Ezt választottam inkább mint a szandit. Szerelem első látásra, illetve a 6 mag végett is.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #32153 üzenetére
Qru val beszélgettünk róla, hogy lehet rá esély, hogy asszimetrikus trichannelben fusson. Meglesem először ezt a lehetőséget. Ha nem gut, akkor jön még mellé 2x2Gb és döfi. Persze, előbb a tuningot meg szeretném nézni. A memóriákat attól függetlenül szerintem megveszem, mert most tényleg olcsó.
(#32154) Qru: Dilemma volt azért bennem, de köszi a nyugtató szavakat.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #32156 üzenetére
Bench buzzok járnak oda akik hülyére feszelnek mindent, aztán 2-3 év múlva meg állnak majd buta arccal, hogy miért csak 1MHz-en stabil a 2500k-juk 1,6V-al.
Egy rendes "valós" konvertálásnál pl meg néznének nagyot mennyit rájuk ver egy 6/12-es prockó.
#nincsbennetarcsi
-
MPowerPH
félisten
Jah. Én sem járok oda, furcsa, felelőtlen bagázs, akik csak okoskodni tudnak. Elégedett vagyok a 2500K-val is, megy mint a rakéta ha kell, alig fogyaszt valamit, passzívan lazán elbírja a True. De a volt 980X-em semmi nem tudná pótolni. Kicsit már bánom, hogy megváltam tőle, és azt is, hogy utána egy ugyan olyan jót elengedtem.
Ellenben pont ezért lesz most egy GTX580 a gépben, a CUDA majd valahogy azért helyettesíti.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #32161 üzenetére
Anyagilag jól jártam vele, ezt hozzá kell tenni. Ez volt a fő ok. Szvsz, i7-ből úgy szálltam ki, hogy maradt 15k -m a vételárhoz képest, pedig a memókon buktam egy tízest.(eddig ez csak a 939-es rendszeremmel sikerült, ott a DFI Venus+FX60+GEIL ONE 600MHz kombóval nyertem 30k -t a vételárhoz képest fél év után. ) Ha most akarnám eladni, már lehet nem menne így. Sandy meg olcsó volt, nem lehetett visszautasítani. A 980X és az R3E árát ráköltöttem az autóra, volt annak a pénznek helye.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #32162 üzenetére
Milyen verdád van pontosan... mert látok én az aláírásban egy kis szócskát, az lenne az? Ha igen a 3-as vagy az 5-ös, és milyen évjárat
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #32163 üzenetére
Egy gyöngyszem szerintem. Egyik legjobb állapotú E39 amiben ültem. Igaz csak pár percig tavaly télen, 528i 1999 a többit majd elmondja.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #32163 üzenetére
Nem, a szócska a hivatalos nickneven a szimulátor világban. Csak van itt pár LFS -es és RFT -s tag is, és megtévesztő, hogy itt más a nick -em.(sajna már foglalt volt )
Egyébként egy 11 éves 528i BMW -m van, már vagy 5 éve.Keldor meg mindig túloz. Tényleg jó állapotban van, mert súlyos pénzeket költöttem rá, lassan mindent újra cseréltem benne, csak a motor és a váltó egységhez nem nyúltam. De annyira nem szép... Ahhoz kellene egy szép újrafényezés mondjuk shadow black -re, meg rendes lökösök körbe. Jó ez, most másra nem telik sajnos, nehéz időket élünk, becsülöm ami van.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #32165 üzenetére
Biza... győzd meg inkább Larát, hogy ilyet vegyen az autó amúgy is német.
BMW: Lehet, 16 hónapja láttam utoljára, de nekem nagyon tetszett. Látszik, hogy figyelsz rá.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
Cybertrone
veterán
válasz keIdor #32167 üzenetére
Az kéne még neki 6 henger a segge alá... temetni meg te fogod? Am ránéztem az 528-as Bömbire youtubon... kiakasztották pályán 250-nél Finom
-
Szlavik
tag
válasz TheJoeker #32139 üzenetére
Ram 1,68? Nem sok az egy kicsit? mondjuk határeset.
Mekkora a ramok frekije? És ha tényleg stabil tudnál nekem privibe küldeni egy egy ram timing / subtimimg listát. Gondoltam én, hogy a timingokkal lesz a nagyobb páré.
Ha nem túl nagy kérés,a kkor kérnék tőled egy teljes bios beállítást.
Mondjuk nekem P6T-m van, de nagyjából ugyanaz. előre is köszönöm
"Fontos a pontos, ki késik tiszteletlen, így maradhat névjegyed meg másnak díszkeretben"bet"
-
Gyufaaa
veterán
Csoadás napra virradt! Megyek a vasé'
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
Képek hamarosan, csak előbb jó lenne vele dűlőre jutnom.
-
Gyufaaa
veterán
Úgy néz ki siker.
-
Gyufaaa
veterán
válasz MPowerPH #32179 üzenetére
Ha beállítom hogy az legyen az elsődleges amiről bootoljon, akkor nem találja a merevlemezt. Ha belövöm elé bármelyik meghajtót akkor viszont no para. Nem értem mi okból kifolyólag, de műkszik. Hét végén töltök fel képeket. A dobozába is szerelmes vagyok
Szerk.. Van esetleg valami beállítás amit SSD-n el kell végezni? Már mint hogy a rendszer üzemeltetés közben.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Egy valami kapásból kiderült az összerakást követően. A CSX ramjaim nem bítják a tyempót, ha tri-ben akarom működtetni. Így maradt a DC most 8Gb-al.
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #32179 üzenetére
mit mondasz a Noctua is meglódul ha kap nagy huzatot?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gyufaaa
veterán
Nosza. Egy pár fotó a kicsikéről és a csomagolás és összeszerelésről.
Szerk.: Ha nem valami jó a felbontás, bocsi. Telefonnal készült.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz MPowerPH #32191 üzenetére
Az ára valóban annyira nem csalogató. Most egyenlőre a keretem is elfogyott gépköltésre. Egyenlőre megjárja ez a gépben. Eljön a víznek is az "ideje".
Szerk.: Bár itt jelenleg nem létfontosság nekem a tuning. Van itt kraft rendesen. De ka kisördög az szunnyad. Azért meglesem későbbiekben mit bírok belőle ezzel a hűtővel kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Intel oldalon írják, hogy Max Memory Bandwith 25,6GB/s
Na most nekem 29GB/s kereken.
Akkor ez azt jelenti, hogy az a 3,4GB/s amivel nekem több az nem számít? mert a proci nem tud vele mit kezdeni?
Vagy amit ott írnak az csak arra vonatkozik, hogy gyári beállításokon annyit tud. -
Laraxior
titán
válasz TheJoeker #32194 üzenetére
nekem is most 32GB/s sajna ez csak az elvi... gyakorlati az max 20ezer körül fog alakulni tuningnál.. anélkül olyan 14k körül.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TheJoeker
tag
válasz Cybertrone #32195 üzenetére
-
mpierre
veterán
Hosszas memtest futamok után kiderült, hogy mindegyik ram tökéletes, így maradt az újratelepítés. Érdekes, hogy a 25-30 másodperces boot idő lecsökkent 17-18 másodpercre... egyéb apróságokat nem említve. Ennek örömére nézek újra egy kis tuningot, hátha.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest