Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz Dorien #89678 üzenetére

    Ok, valóban figyelmetlen voltam, mert kizárólag csak a csatlakozókra koncentráltam, és teljesen figyelmen kívül hagytam, hogy ez nem sima adapter.
    Szóval, akkor csak leírnám röviden, hogy mi is a szitu, még ha nagyon minimálisan is tartozik a topik témájához.
    Sokakkal egyetemben, nekem is kezd elegem lenni, ezektől az elszállt hardver áraktól, ezért azt tervezem, hogy játékra beszerzek egy Xbox SeriesX-et, ha majd kapható lesz.
    Viszont, közel 70 évesen, már nincs kedvem szórakozni, kontrolleres gombokkal kínlódni, ezért maradnék a bill+egér kombónál, és továbbra is csak vezetékes fejhallgatót használnék, ami egy AD 900X.
    Jó pár videót megnézve az új Xboxról, nekem az jött le, hogy a fejes 3,5-ös jack csatiját, kizárólag csak a kontrolleren lévő 3,5-ös aljzatába lehet csatlakoztatni, viszont a kontrollert meg játék közben ki kell kapcsolni, mert bekapcsolva hagyva, úgy nem használható a bill+ egér.
    Ezért merült fel az az ötlet, hogy mivel a konzolon van 3 db USB port, kettőbe menne az egér+ bill, a harmadikba meg a fejest csatlakoztatnám, csak ahhoz meg kellene egy ilyen USB-A/ 3,5-ös jack adapter.
    Arról persze fogalmam sincs, hogy működne-e így a dolog, azaz lehet e hangot kicsiholni az Xboxból, mivel ilyen konzolokkal még nem kerültem soha fizikai kapcsolatba, így csak tapogatózok a sötétben. :D

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák