Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Visszatettem a FocuspadA-t (for science)és igazából ennek is megvan a varázsa. Azt mondanám, hogy a zene részei kicsit jobban eltávolodnak egymástól (nagyobb tér), mindemellett kevesebb a közép, a vokálok hátrébbkerülnek, viszont a mély kap egy kellemes boostot, az ütős jól megfogott mélyből egy mámorítóbb "chill" mély lesz, nomeg a magasak is kapnak egy kis kiemelést.
    FocusPad: pontosabb, részletesebb, közvetlenebb. "Figyelemet igénylős és figyelemre méltó".
    FocusPadA: nyugiasabb, szórakoztatóbb, kevésbé közvetlen.

    Én azt mondom, hogy a 400S-hez, de talán a 400i, 4xx-hez is ajánlott beszerezni mindkét párnát, a párnák cserélgetésével mindig megújul a fejes, fenntartja az érdeklődést, ezért könnyebb nem gondolkozni váltáson. :D Itt ugye nincs az, hogy az egyikkel király, a másikkal meg pocsék, hanem mindkettővel tök jó, olyan mintha 2 patent fejhallgatója lenne az embernek, másodlagosnak egy zártat kell venni és akkor minden igény ki van töltve, lehet kacsintgatni a jobb források felé... :D

    A melyik jobb meg ugye forrás, ízlés, zene, hangulat, kedv, stb függő. Akinek hifimanje van ne sajnálja a pénzt arra, hogy mindkét párnát megvegye!

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák