Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz joysefke #22745 üzenetére

    Nála valószínűleg nem sokan látják át jobban a cég helyzetét. Talán belátta, hogy tótágast is állhatnak napi 8 órában, akkor sem lesz soha akkora piaci részesedésük mint most az Intelnek. A növekedés nagy része lepörgött, most épp tízszer annyit ér az AMD mint amikor átvette. A jelenlegi 31 milliárdot már megduplázni is nagyon nehéz lesz egy erős Nvidia, illetve egy jó eséllyel csak ideiglenesen meggyengült Intel mellett. Most lehet szépen elbúcsúzni, amikor még felfelé viszi a céget a lendület.

    Az IBM pedig egy teljesen más kaliber, nem lehet egy lapon említeni az AMD-vel. Valószínűleg jött egy lehetőség, hogy átveheti Rometty helyét, amire kb. 8-10 évente nyílik esély. Ha ezt most nem használja ki, akkor a következőnél már a 60-at súrolhatja, amikor inkább nyugdíjba mennek a felső vezetők nem pedig az IBM patinás elnök-vezérigazgatói székébe ülnek be.

    Bergman talán majd rendbe tudja szedni a GPU-s fejlesztéseket amelyek Su alatt csúnyán mélypontra kerültek, mert ezt azért nem kéne elfelejteni.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák