Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz Simid #22144 üzenetére

    Nem értek egyet. Szerintem már a tervezés megkezdésekor vannak bizonyos terveik az árakra vonatkozóan sőt, szerintem a tervezési folyamat része az ár kitalálása, ez elengedhetetlen, már tudni kell előre, hogy megéri-e bizonyos dolgokba bele kezdeni, meg fog-e térülni, stb.

    Ezt folyamatosan finomítják a megjelenésig, egy csomó minden függvényében (pl. konkurencia, process kihozatali arány, stb.). Így simán lehet, hogy kiszivárog egy ártáblázat, ami az aktuális állapotot tükrözi, de mondjuk két nappal később már nem igaz. Viszont így is simán lehet iránymutató.

    "Az AdoredTV leakről azért lehet biztosan tudni, hogy fake mert a megjelenése pillanatában biztos, hogy még az AMD sem tudta az árakat meg a pontos specifikációkat (és talán még most sem), tehát nem is volt mit leakelni. Ezt persze mi azóta tudjuk csak, hogy az AMD jelezte, hogy a megjelenés év közepén lesz."

    Nem, nem lehet tudni, és ez így szerintem egyszerűen nem igaz.

    "Jim amúgy kb minden leaket máshonnan lopkod össze. Ez a szóban forgó is kb ugyanezen adatokkal megjelent pár nappal előtte a redditen (magyarázkodott is miatta a videó elején). A chiplet dizájnra, bérgyártóra vonatkozó vagy a 64 magos epycről szóló infok is mind feltűntek korábban máshol a neten. Szerintem eddig csak jól tippelt, hogy mi a hiteles és mi nem. Most viszont csúnyán mellényúlt."

    Ebben sem értek egyet, szerintem nem nyúlt mellé, és most teljesen feleslegesen vitatkozunk erről, mert parttalan a vita, amíg nem mutatják be, semmi sem biztos.
    Én viszont úgy vélem, hogy nem hazudott (és nem is szokott), amikor a forrásáról beszélt.

    Amúgy ezt rohadtul gyűlölöm mikor emberek valakit hazugnak kiáltanak ki valakit (és te most pont ezt tetted gyakorlatilag, joysefke meg elég konkrétan), nulla bizonyíték, akármilyen személyes meggyőződés alapján.
    Persze véleménye mindenkinek lehet, és én is azt gyűlölhetek amit akarok :)

    Még ha nem jön be amiket közzé tett, akkor sem biztos, hogy ő hazudott, lehet csak átverte az aki felvette vele a kapcsolatot, de ezt is már kifejtette az egyik videóban, hogy miért gondolja úgy bizonyos esetekben, hogy azok valósak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák