Aktív témák
-
Anthony001
senior tag
Most akkor mi van?
-
Anthony001
senior tag
Most akkor mi van?
-
Kiss67
senior tag
válasz Anthony001 #3153 üzenetére
Szia. Én nem játszom a gépen de szerintem a memoria kevés. Ha xp van fenn akkor annak a minimális 256Mb az kell, hátha még játszol is? Viszont az is lehet hogy a gép csak akkor van rendesen leterhelve amikor megy a game. Futtatnod kellene egy pár tesztet Prime95 tel vagy valami hasonlóval.
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz Anthony001 #3153 üzenetére
Szia. Én nem játszom a gépen de szerintem a memoria kevés. Ha xp van fenn akkor annak a minimális 256Mb az kell, hátha még játszol is? Viszont az is lehet hogy a gép csak akkor van rendesen leterhelve amikor megy a game. Futtatnod kellene egy pár tesztet Prime95 tel vagy valami hasonlóval.
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Anthony001
senior tag
Szerinted alaplap hiba mikor lenne??
-
Gorneck
legenda
-
Anthony001
senior tag
Pl az NFSU 2 nél fagyott vagy 3x
Másnál nem nagyon. -
Gorneck
legenda
válasz Anthony001 #3158 üzenetére
Nem lepődnék meg, ha vmi driver probléma lenne, vagy a memó kevéske!
Gorneck#1239
-
Jar papa
csendes tag
Köszi mindenkinek a hozzászólást. Azt hiszem leugrik a tápcsati...
-
Badb0y
addikt
Mi lesz az utolsó proci ami jó lesz még az alalaplapunkba?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Loretto
veterán
én 3.4-et tudok.
Soirée...
-
Jar papa
csendes tag
Szóval igen, a NB hűtőről ugrott le a tápcsati
Egyébiránt nem tudom, hogy hűtővel mennyi volt a hőfok, de most idle 29 fok, 2 óra folyamatos játék után 35-36. Azt viszont észrevettem, hogy egy kicsit nehezebben hül...
De már keresem az utódot. Úgy néz ki, hogy egy TT Tiger hűtőt veszek rá, persze csak ha felmegy. -
Badb0y
addikt
Egy lúzer kérdésem lesz,de nincs sata vinyóm és nem tudom hogy működnek.
Ha egy szgépbe 1 160gigás samsung SATA vinyó lesz akkor, akkor azt ugyanúgy kell fdiskelni meg formázni meg telepíteni rá sp*-et mint egy sima vinyóra?Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Badb0y
addikt
válasz Gorneck #3176 üzenetére
De ez nem nekem lesz hanem egy vadi új gépbe. Olyan sp2őm van amibe benne van már a sil sata alapba.
Vagyis, csináljak ugy mindent mint ahogy egy non sata vinyóval?
Más:
Voltam ma egy boltba és amikor mondtam hogy 875ös lap kell azt mondta az eladó hogy minek az,csak hálózati dolgokban különbözik a 865-től. Meg a PAT is nem??
Egyébként ez a PAT mit gyorsít?Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Encian
tag
Szisztok! procit cseréltem 3,2 prescott alapon 45 fokos terhelésnél /Battlefield/ 67 fokos normális ez? asszem hűtőt kell cserélnem rajta. Jelenleg Glacialtech Diamond 4200-és van rajta, de úgy látszik kevés. Arctic silver paszta a kenőcs. Silent tower jó lenne rá? gépem adataimnál.
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Nem tudom, hogy milyen lapod van, ha a Thermalright XP-120 borda plusz egy 120-as venti ráfér, akkor mindenképp ez lenne a jó megoldás egy Prescottnak !!!
Nem olcsó mulatság, de az egyik legjobb hűtő!Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Finwe
őstag
Hello, milyen vélemények vannak az Abit IC7-G-ről, van vki aki ilyet használ?
És a tuning megfelelően megy rajta?-{PoH}- Patriots of Hungary
-
tkesy
őstag
Hát mivel ilyen nagy már a topic, nme mondom azt, hogy olvasd el, de egyébként az egész topic erről szól....
És a hozzászolók kb 95%-nak IC7 illetve az arra épülő (IC7-G, IC7-MAX3) lapja van....
Tuning?
Az egyik legjobb a tuning terén, + szinte verhetetlen a memória kezelése a lapnak...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
sz.j
nagyúr
IC7-re ''símán'' rá kell, hogy menjen az XP-120 hűtő, de kérdezd meg Gorneck-et itt a topicban, mert neki is ilyen van az IC7-Max3-as lapján.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
VipeR-T
csendes tag
Sziasztok! A következő kérdésre valszeg volt már válasz, de nemtok most 4000 hozzászólást végigolvasni. Ha idegesítő lennék, akkor bocs. Szóval: Abit IC7 alaplap, integrált hangkártya, tiszta sor. Win XP alatt random módon elmegy a hang. Filmnézés, winamp közben. Állítólag gyakori ennél a típusnál, engem a megoldás érdelelne. Csak a PCIs hangkártya segít a dolgon? A másik meg, hogy ilyen alaplappal, meg PIV 3 Ghz hez mennyi RAMot meg milyen videokártyát ajánlanátok? Játékra + grafikára van használva a gép, szal elégge le van terhelve. Bár a vid.kari inkább a játék miatt kéne. Előre is köszi a válaszokat!
-
gege71.hu
addikt
válasz VipeR-T #3186 üzenetére
Hang:
szvsz BIOSban disabled, PCI-os SB Audigy vagy akár Live be és azzal nem lesz giond. Ez az integrált lószar inkább csak marketingnek van a lapon. Szerintem szart se ér.
RAM: minimum 2x256MB mimnimum pc3200-as dualban. De inkabb 2x512.
Ha tuningolni is akarsz inkább pc3500as, pc4000-es.
VGA:
Radeon 9800PRO és feljebbiek(x800pro stb) -
gege71.hu
addikt
Megvan a MAX3-am papparaarrarammm ! Mert megerdemlem! Mert Loreal!
-
sz.j
nagyúr
-
gege71.hu
addikt
hát ez a MAX3....appáámm..djönjörűűű.
Ezt a secure IDE-t használja vki? el is felejtettem, hogy van egy ilyen fícsör is a laphoz...
A másik:
az OTES mennyire suhog? Dobozban van még melóhelyen vagyok így nem tudom...Már várom az estét
NB venti csatiját reflexből ki is húztam...ha már kicsomagoltam
Amúgy 37Kba volt a cucc...de nem nekem
A srác akinek építem az IC7-em mellé kap tőlem még egy 4.1es SB live-ot + egy SMC 10/100 hálókarit szóval még hiéna sem vagyok..ehh az az áldott jó szívem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Köszi a segítséget!
Igazából pont ezért írtam ide mert témába vág, sőt el is kezdtem olvasni a rávonatkozóakat de nem győztem. Kb eleget írtál róla, ha majd eszembe juv még vmi.......meg is van, IDE vagy SATA?
Azóta bejött az abit oldala=> megnéztem a lapocskát és nagyon tetszik!
Már csak annyi kell, hogy februárban is lesz még a piacon.)-{PoH}- Patriots of Hungary
-
gege71.hu
addikt
Francba,
asszonypajtás Sims2-zött tegnap(átkozom a napot mikor megszereztem neki azóta el sem lehet rúgdosni a gép elől ) így nem volt időm kicserélni a lapot a MAX3-ra szal 7 végéig még a jó kis IC7-tel tolom.
Kérdés:
Ha berakom a MAX3-at Winfos reinstall kell é vajon vagy elvben (mivel ua. a csipszet) menni fog a cucc?
Ti. Egy S-ATA vinyót akarok a jövő héten beszerezni, rendszervinyónak így addig meg szeretném úszni a Win reinstallt...
Nos?
Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- ASRock h510 pro btc+
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs