Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz [DoN]$[LeoN] #2449 üzenetére
Fogod oszt lecseréled! Erre sztem nincs gar, max fogják és nyomnak neki egy kis olajat!
Gorneck#1239
-
gege71.hu
addikt
válasz [DoN]$[LeoN] #2450 üzenetére
De van:
Zalman nbj47 passziv nb hűtő. Ragsztani kell. Később leszedheő és visszarakható a venti ha garoztatni kellene Setleg
Amúgy kihúzott ventivel is rendben van szvsz. Max ha dög meleg van nyáron beizzítod -
[DoN]$[LeoN]
tag
Köszönöm a segítséget. Ha valaki tud még vmi érdemlegeset , akkor privi.
Kösz mégeccer -
Kiss67
senior tag
Hi mindenki. Én tettem rá egy régi PII vagy PIII hütöt. Oszt hajtogattam 1.5 mm acélhuzalbol lefogatót. Most olyan mint a gyári, és jó nagy és 300 forint volt.
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
gege71.hu
addikt
képet majd csinálj már róla plz. !
gege -
Zorel
senior tag
Helloka!
Nekem olyan problémám van hogy az alaplapi hang nem nagyon müködik tökéletessen a winampban mert csak két hangszoró szol négy helyett! Windows Media Playerben szol az összes hangszoro de én a winampot kedvelem! Ha tud valaki segíteni ez ügyben irjon!!! Elöre is köszike!!! -
Kiss67
senior tag
Egy kis segítség kellene. Lehet hogy már volt szó róla itt de nem szeretnék most végigolvasni ilyen sok hozzászólást . Szóval , teljesen rapszódikusan egyszer csak leáll a cpu venti. Nekem ugy van csatlakoztatva a zalman 7000 a-cu hogy a kis doboz be van dugva az alaplapi aljzatba, és venti pedig a dobozba.Alapban igy 1600 körül , terhelve 2100 körül forog. Egy idő után ( függetlenül hogy mekkora terhelés van) egyszer csak riaszt a bios beállítás hogy melet a cpu. Hát persze hogy nem forog a venti. A biosba be van kapcsolva a fan EQ 60%-on. Fenn van a MBM 5360 is. Lehet hogy az a baj hogy a MBM bekavar valamit. Most amikor ulojrtára megállt akkor bedugtam a ventit direkt az aljzatba és nagyon lassan forgott. Talán csak 1000-et. Tehát annyira leveszi a feszt hogy megáll és nem képes tartani a fordulatot? M I L E H E T A B A J ? ? ? :f
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Esetleg ha fontos a 26 bios van fenn , de amikor a 23 volt fenn akkor is csinálta.
Valaki remélem tud segíteni.Vagy esetleg egy jó tipp a cpu hütésére ami csöndesebb de nem viz.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz Gorneck #2471 üzenetére
Ok. De ha képes forogni 1600 körül 0-10 óráig vagy tovább , akkor miért áll meg egyszer csak. De mindig akkor amikor nem matatok a gépen hanem csak otthagyom magában dolgozni pl. lemezt írni.?
-
Kiss67
senior tag
válasz Gorneck #2473 üzenetére
Lehet hogy az MBM okozza a problémát. Dobjam ki a rákba a progit? Merthát nálad 1000 körül már nem forgott de nálam 1600 volt a nim. fordulat. Lehet a progi a szar. Van más fajta hasonlo prog amit ki lehetne probálni?
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
válasz Gorneck #2477 üzenetére
Ha a biosba leszabályzod akkor igen egy adott fordulaton megy , de csak akkor amikor a beállított hőfokot nem éri el mert akkor meg 100% megy.
Felraktam a speed fant de hogy kell beállítani hogy magátol induljon a windowsal együtt. Meg hogy automatikusan dszabélyozzon?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Loretto
veterán
na visszatértem az éltbe.bnőmtöl a 7végén vadászok vinyot és kiderül miért nem megy 2 pata.
Soirée...
-
ricsik
őstag
kérdés: több ic7-tel is próbáltam, de nem működött az a funkció, hogy a gép ne a power gombbal kapcsoljon be, hanem pl az egérrel, vagy valamilyen billentyű kombóval. Sztem azért van, mert kikapcsolt állapotban nem ad áramot sem a bilinek, sem az egérnek. Régi abit alaplapoknál kikapcsolva égett a bil num lockja, még talán az optikai egér is világított. Van erre megoldás? Tudom alaplapcsere, de valami értelmes? Ez mért van így? Én ALT F1 el akarom bekapcsolni a gépem
-
Robi_73
őstag
''Felraktam a speed fant de hogy kell beállítani, hogy magátol induljon a windowsal együtt?''
A progit másold be, a windows startmenüjébe.
''Meg hogy automatikusan szabályozzon?''
Bővebben: link
Bővebben: linkRobi73
-
Kiss67
senior tag
válasz Robi_73 #2489 üzenetére
Szia. Köszi de nem vagyok egy szoftver guru. Hova pontosan és az egész könyvtárat? Ide:\Documents and Settings\Kiss István\Start Menu\Programs
Mert épp ott van. vagy valahova máshova?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Robi_73
őstag
A speedfan ikont az asztalon egyszerűen megfogod(bal o. egér gomb),majd ráhúzod a start gombra ,majd all programs(programok), és ott megkeresed a startup(indítópult), és oda bemásolod az ikont.Ennyi, remélem érthető. Ha kinn akarod hagyni az asztalon az inkont, akkor csinálj egy másikat és azt másold be.(create shortcut,parancsikon létrehozása)
Robi73
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs