Aktív témák
-
popey37
addikt
hali lehet nem idevág, de szerintetek érdemes cserélni egy 2600+ mobilbartonról 3.0Ghz Prescottra cserélni IC-7-tel, a barci alatt NF-7 van.
Köszi a segítséget.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Goatman
aktív tag
Helló mindenkinek! 2 kérdésem lenne:
1. Gépvásárlás előtt állok (most már áttolom karácsony utánra) és hosszas mérlegelés után ezt az alaplapot (sima IC7) választanám, de nem tudom hogy van-e rajta onboard LAN? Fontos lenne mert az abit honlapja elég szeszélyes, 2 hete még azt láttam van, tegnap meg már nem volt odaírva.
2.Ez ugyan nem igazán vág a topic témájába de azért feltenném:
Megfelelő-e egy codegen 350w-os táp ehhez a konfighoz?
Alaplap: Abit IC7 (Socket 478, i875P)
Processzor: Intel Pentium P4 3,2 GHz 800 (Prescott,200,1024K)
Hûtõventilátor: Spire CoolWave SP441B0-F (+ PCI sebességszabályozó)
Memória: 2x 512 MB DDR RAM PC3200 400 Mhz
Videokártya: Sapphire Radeon 9800 PRO 128MB /TV,Dvi/
Hangkártya: Creative SB Audigy LS
Merevlemez: Maxtor 160GB 8MB 7200rpm ATA150 SATA
DVD író: NEC ND 3500A 16x (double layer)
Floppy meghajtó: Samsung 1,44 MB
Számítógépház: Codegen 8011-C10
A válaszért előre is köszi92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
sz.j
nagyúr
válasz Goatman #3607 üzenetére
A síma IC7-n, legjobb tudomásom szerint, nincs LAN !
A 350W egymagában elég lenne, pláne ha nem tuningolsz.
A kérdés inkább az, hogy a Codegen minősége, megbízhatósága megfelel-e Neked!!!Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Goatman
aktív tag
Ha Codegent nem, akkor milyen tápot javasolsz?
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
sz.j
nagyúr
válasz Goatman #3611 üzenetére
Hogy melyik táp kellene Neked az függ az elvárásaidtól, a rászánt összegtől, stb.
Én előtérbe helyezném az olyan 350-400W-os tápokat amikben 12cm-es szabályozható/automatikus ventilátor van, mert ezek általában nagyon jól hűtenek, de a hangjuk (zajuk) alacsony.
Kiindulásképp az alábbi tesztet ajánlom figyelmedbe, de a teszt óta már számtalan újabb típus is létezik, ugyhogy valszeg nehéz lesz a döntés.
Bővebben: linkMűanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
otteszq
csendes tag
Segítség!!!Biost frissítettem 19-27.Frissítés után van egy raid kártyám(ST LAB)és mindíg arrol akar boot-olni ami rá van köttve. A bios-bam a winyó van az első helyen
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz Goatman #3607 üzenetére
Szvsz a codegen nem a legjobb választásehhez a konfighoz.
Egy 350-400 wattos chieftec-et, antec-et de legaláb DTK-t ajánlok. A stabil és +bízható géphez hozzátartozik a jó táp is.
A HDD most ATA vagy SATA? nem ugyanaz !
A maxtort melesleg sokan szapulják (ismerős ftp szerverében az utóbbi fél évben 4 darab adta be a kulcsot. Bár ez lehet akár balszerencsés véletlen is, de mind Maxtor volt.) Van akia magas hője miatt panaszkodik. Nekem személyes maxtor tapasztalatom nincs, de a Western Digital szerintem jobb cucc a maxtornál. -
otteszq
csendes tag
Ott is első helyen van.
-
otteszq
csendes tag
Marad a Bios19
-
gege71.hu
addikt
válasz otteszq #3616 üzenetére
Akkor a bootable Add in device-nál ne a PCI Slot Device legyen, hanem pl az onBoard SATA.
Nekem amúgy így van:
First boot Device a Floppy
Second //: Hard Disk
Third //: CDROM
A hard Disk Boot priorityben meg felül (első) a 80gigz-es SATA vinyóm, második a 120as IDE vinyóm..ennyi HDD van. -
otteszq
csendes tag
Másik.Több embernek nem működik 6600gt vga kártyával az IC7.Van akinek működik?Most szeretnék venni.
-
Razor1
aktív tag
IC7-esen hogyan lehet lelőni a zöld és a piros ledet? Jó tudom, kalapáccsal, de ezen kívül milyen lehetőségek vannak? Esetleg ki lehet cserélni? Bocs ha már korábban volt róla szó...
-
Badb0y
addikt
Ez a gigabit LAN tulajdonképpen mit ér? Kellene éreznem valami gyorsaságot? Vagy csak van fölösen
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
gro0ms
aktív tag
válasz Gorneck #3635 üzenetére
Bővebben: link Gorneck szólj hozzá pls kiváncsi vagyok a véleményedre!
iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
törölt tag
Gorni Bácsi!!!
Akkor miben is egyeztünk meg.Ha esetleg írnál egy e-mailt és dobnál egy telot is akkor Nagy Tanár lennél!!!Köszönöm.Sajnos én is csak ember vagyok és felejtek. -
Flashget
félisten
válasz Gorneck #3620 üzenetére
viszont a 6600gt topicban jó szerivel az IC7 tulajok szívnak vele. Lehet egy újabb bios majd segít de jelenleg szopás van vele.
tegnap a híradóban mutattak egy görög faszit akit bulgáriában kaptak el..több milliárdért hozott be magyarországra számítógép alkatrészeket és a számlákkal variált valamit....lehet ő hozta ezeket a szar IC7-ket mostanában amit én is beszoptam?Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Loretto #3644 üzenetére
addig azért rendeződnie kell
lehet a 8x agp-t 4x-re visszakellene venniük és megy rendesen vagy nem tom....de van ezzel a vga-val másik gond is. A szar gyári hűtő...de ez már nem ebbe a topicba való csak elgondolkoztató hogy egy vga kerül durván 55K-ba akkor ahhoz venni kell egy normális hűtőt ami egy ilyen kártyához legalább 10K...megéri?
Februában lehet pár ezerrel olcsóbb is lehet majd ahogy jobban telítődik a piac vele.Realme GT Master Edition
-
vvzs
tag
Akinek bárminemű problémája van IC-7-es lapjával vagy sikerült kifognia 1-et a ''rossz'' szériából az tegye fel a 27-es BIOS-t, sok szenvedéstől megkímélheti magát az ember. Nekem csodákat tett!!!
-
Flashget
félisten
mázlista vagy...az volt az első amit kiprobáltak és nem vált be.
már a végén a 19-es került fel mert nekem korábban az volt...hát azzal se ment ahogy illett volna. De ha ment is volna nonszensz, hogy kiadnak gyárilag 26-os biossal egy alaplapot amire a 19-ig kell visszamenni, hogy valami életet lehessen bele lehelni...Realme GT Master Edition
-
kem
addikt
Sziasztok!
Megéri 12k-ért egy IC7 aminek kiszakadt a NorthBridge hűtőjének a lába(revoltec miatt)? Most már stabilan van rajta a hűtö!
Minden tartozékkal, 2hét garanciával!Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest