Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Valaki tud valamit a 27 es bios-ról? A honlapon az abit szerint LGA775 -höz való. Ezt nem nagyon értem, vagy csak nagyon elírtak valamit. Most halt meg az IC 7 -em 24 -én. Visszavittem Blufish. Január közepe. Vettem addig egy másikat. Ez van. Mit szóltok? Ahogy megjön a garibol a másik lehet eladom mind a 2-őt. Ha valakit érdekel.......
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Min gondoltok mire lenne értelme lecserélni ezt a lapot?
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
tibibi
őstag
sziasztok szerintetek érdemes lecserélnem az abit is7e lapomat egy ilyenre?
mennyive tud többet?
bocs,hogy nem olvasok át többezer hsz.t
előre is köszi. -
[-HERO-]
senior tag
Üdv!
Nemtom be merjem-e ide írni,de megteszem.
Nos ha már ez egy Ic7 topic gondolom belefér az Ic7-Max3 is!
Ha valakinek van ilyen elado lapja az keressen már meg,vagy megkeresem én!
Csak valahogy hozzuk össze az üzletet!
Sűrgős!
Lenne bele egy csere lapom is!Persze + kp rá...### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
winamp
tag
Tud vki magyar neylvű leírást vdimm-hez? No google, mert már kerestem azzal, de nem sok sikerrel!
-
Kiss67
senior tag
válasz Gorneck #3922 üzenetére
Amikor felszereltrem ugy vettem észre hogy nem veszélyes, és a fémlemezek amit adtak hozzá elég jól tartják a cuccot. Sztem jó, és jól is hűt. 5 !! fokkal hidegebben tartja a prescottot mint a 7700 as.
-
Kiss67
senior tag
Estleg nézd meg itt:Bővebben: link
-
perempe
addikt
IS7-E lapom van Glacialtech Igloo 4360 hűtővel, ami állandó 2400-as fordulatszámmal üzemel. Lehet-e ilyenkor használni a BIOS ''CPU FanEQ Speed Control'' menüjét? Hogyan?
Csendesebb lehetne a gépem letöltéskor.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
addikt
IS7-E lapom van Glacialtech Igloo 4360 hűtővel, ami állandó 2400-as fordulatszámmal üzemel. Lehet-e ilyenkor használni a BIOS ''CPU FanEQ Speed Control'' menüjét? Hogyan?
Csendesebb lehetne a gépem letöltéskor.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Fercsa
senior tag
auton minden
es Adata igen csak szerencsetlenek meg single-ben se akarjak vinni a 600-at szoval le vannak osztva..itt a max fsb volt hangsuly[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
perempe
addikt
Senki se ''szarozik''? Mindenki egyből Zalmant vesz?
[Szerkesztve]* Brahms: 4. szimfónia *
-
Fercsa
senior tag
szinten nezd at a weblapom
igaz IS7-es lappal vannak fent a modok ,de meg nem volt idom felteni a IC7-es valtozatot
(egyebkent nem sok kulonbseg van koztuk..[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
-
Fercsa
senior tag
nyalazd at ajanlom
Bővebben: link
egy picit[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
[-HERO-]
senior tag
Jah meg az oldalad sajna nem jön be!
Elkezdi tolteni bejön a háttérkép és kampo Pedig kíváncsi lennék rá nagyon.
Te is nézd meg ezeket saját alkotások
Bővebben: link ezen találsz a gépemről is képeket
Bővebben: link ez meg egy kis klánlap### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
cor
őstag
ugy látszik a nagyobb vga jo hatással van a mem tesztekre(kivéve evrst irás..
ev1.51~:5090/1680/76
sand05~ 5100/5100...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
gro0ms
aktív tag
Nop, találtam egy kis ''hibát'' de lehet, hogy csak én vagyok a hülye...
Teszteltük haverokkal a gépet, ésmert mi ilyenek vagyunk persze bele kell kötni a jóistenbe is
Ha bekötök egy SATA vezérlő kártyát (úgy, hogy az eredeti 2 SATA vezérlőn is mennek HDDk) hogyan tudok a SATA kártyára kötött SATA HDDről bootolni?
Tényleg csak kötözködés, de engem érdekel, hátha még lesz egy barom, akinek ezt kell megcsinálnomiMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
winamp
tag
Lenne egy kérdésem. Érdemes megcsinálni a vdimmet az IC7-re? +13MHz kéne a memóriámnak, hogy 1:1ben mennyen 533on és a proci 3.2ön! Szóval 520at megy 2.8-al és gondolom 3V-al már csak menne annyit! Azonban azt is olvastam itt, hogy nagyon instabil lesz a lap 2.8V felett! Most főként ez érdekel, hogy ha megcsinálnám rá, akkor 3v miatt még nem vállik instabillá? Csak rémisztgetés volt?
Szerk: Ja és a memóriám Kingmax Hard-Core DDR500
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASRock h510 pro btc+
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest