- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
media playerben is be kell állítani a bővítményeknék az MSN-t,hogy kiírja, nem csak az MSN-ben.
Rolly: akkor elmondta neki. Mert másképp nem hinném hogy meg lehet tudni, ha ki van kapcsolva a naplózás. Vagy nem volt kikapcsolva, vagy meglátott beszélgetés közben, vagy elmondta, tudtommal nincs több lehetőség...
Jó lábadozást[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
-
sziada5925
aktív tag
-
Sipi16
őstag
válasz sziada5925 #2505 üzenetére
Kösz a segítséget ez az új Media Player még ismeretlen számomra...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
t1
addikt
Hali!
Ez a szar kiirja, hogy frissítenem kéne vagy lehet de ahoz vmi Windows Update Agent kell frissíteni... ez mit takar? -
sziada5925
aktív tag
Szia!
Az új, 8.5 ös Messengerhez kell az új Update Agent és a Windows Installer 3.1. Ha bekapcsoloda frissítéseket, akkor először talál 2 frissítést, amiben ezt a kettőt fogja letölteni Neked. Ezután már fel tudod tenni az új MSN-t. Vagy böngésző segítségével rákeresel az Update Agent-re, letöltöd és feltelepíted.Üdv: Ádám
-
t1
addikt
válasz sziada5925 #2508 üzenetére
Szia!
Erre én is rájöttem, csak kiváncsi vagyok ez mit takar -
zs.tom
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet az új MSN Plus-ban átálítani az alapszínt
Előre is köszönöm! -
Bencom ™
őstag
válasz sziada5925 #2504 üzenetére
a plus és az alap MSN külön naplóz, külön is kell kikapcsolni a kettőt, ha mindkettőt kikapcsolod, nem naplóz.
-
zs.tom
tag
Thx!
-
Biaggio
őstag
Előbb kaptam egy ismerőstől MSN üzenetet, csak egy link volt benne:
http://*felhasználónév*.images.03kem.info/
MSN E-Mail és Password párosítással kellett volna bejelentkeznem Természetesen ezt senki se tegye...
-
t1
addikt
Hali!
Eltünt a partnerek megjelenítő képei és csak az enyém látszik. Nem tudjátok hol kell viszaállítani, hogy újra láthassam? -
zs.tom
tag
Mármint a beszélgetőablakoknál tűntek el a képek?
Ha igen akkor menj be, hogy eszközök és beállítások ,utána általános és ott lesz egy olyan, hogy mások megjelenítendő képének mutatása ezt pipáld be!
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
Az internet jó (tudsz netezni)?
Milyen msn-ed van? -
-
Pheadar
tag
Helló!
Merre tárolja a Vistában a Live messenger az egyéni hangulatjeleket?
A cél az volna, hogy az egyik felhasználó mappájából a másikba átmásoljam az összeset, hogy ne kelljen egyesével felvenni ugyanazokkal a billentyűkódokkal és miegyébbel. Meg lehet ezt csinálni?Köszi
PheadarMeg kellene próbálni boldognak lenni. Ha másért nem, legalább a példa kedvéért.
-
daveredline
tag
Hogyan lehet Vistán hangklippet küldeni msnnel?
-
Bencom ™
őstag
válasz daveredline #2528 üzenetére
vagy ugyanúgy mint win-ben vagy nem tudom.
Phaedar: én nem tudok jobbat, meg rosszabbat se, egy próbát csak megér.
-
Bencom ™
őstag
válasz daveredline #2530 üzenetére
a mikrofont leellenőrizted? be van dugva, ki van választva, felismeri a gép, máskor tudtad már használni, stb?
-
Pheadar
tag
válasz Pheadar #2526 üzenetére
Megvan a hogy melyik mappában tárolja Vistában:
C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\Messenger\______@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticonsAmúgy annak ellenére, hogy az MSNBackupról azt olvastam, hogy mekkora sz*r, egész jól elboldogult a dologgal, csak 3 hangulatjelet nem mentett át, mert ékezetes billentyűkódjuk volt, azokat átemeltem kézzel. (mondjuk jól jött hozzá a totalcommander csoportos átnevezés funkciója)
Meg kellene próbálni boldognak lenni. Ha másért nem, legalább a példa kedvéért.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja hogy hogyanis működik az msn be az sms funkcio?
Mármint ha valaki ir nekem msn be de én ép nem vagyok itthon vagy ép kivan kapcsolva akor küld egy sms-t a telóra hogy irtak msn be..?
Hogy is működik ez valójában?
Köszi[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
dami
tag
sziasztok
régebbi beszélgetést ha valaki nagyon akar akkor ahoz hozzá tudnak e jutni a messenger szerverről
létezik ilyen ?
ha igen azt örökké tárolják e ?
és lehet e törölni ?
szóval hozzá lehet e férni ha én nem naplózok a gépemre?köszi
A bűn nem kifizetödő, fájdalom mindenkinek !
-
dami
tag
köszi
A bűn nem kifizetödő, fájdalom mindenkinek !
-
ovecs
senior tag
Gyerekek van ez az új msn vírus, vmi linkre kattintottam, meg vmi képet akart küldeni... és most amikor ki vagyok lépve msn ből, akkor is küldi minden ismerősömnek a hülyeséget....
Vírusírtó nem látja........
Valaki tud segíteni?????Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ovecs
senior tag
Aki még nem fedezte volna fel, megint támad egy msn vírus. Fura angol üzeneteket küldözget, hogy nézzem meg a fényképeit, a nyári fényképeit, stb. valamint mellékel egy *.zip fájlt is.
Ne fogadjátok el, átverés az egész. Vigyázzatok vele! Gondoltam szólok..Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Challanger
tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet megszüntetni egy MSN fiókot (vagy mit)?
Vagyis az eddigi felhasználóinévvel, jelszóval soha többet ne tudjak bejelentkezni. Törlődjön az egész úgy ahogy van.Előre is köszi a segítséget.
-
Bencom ™
őstag
válasz Challanger #2547 üzenetére
első hsz.
-
Nordik
őstag
Hogyan tudom azt megoldani, hogy akármilyen gépről, és természetesen máshonnan jelentkezek be, akkor mindig ugyan az maradjon a nevem, a személyes üzenetem és esetleg a képem?
Van, hogy többször más gépekről kell, hogy bejelentkezzek, és így általában más szokott lenni minden. Például sokkal korábbi szem. üzenet stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest