- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Huhh, kicsit megnyugtattatok. Tegnap buherálgattam a programot, azt hittem már, vmit elb***tam, ill. sikerült vmi "rosszindulatú" cuccot is telepítenem.
Szal a jelenség uaz, nekem sikerült a regsvr32 initpki.dll is, de a többihez képest sokáig tartott neki. ...és továbbra sem megy.P*L****
-
Muréna
őstag
Sziasztok!
hazajöttem, indítanám az msn-t, erre a pofámba vág egy olyan üzit, hogy nem tudja elérni a partnerlistámat, mit csináljak?
B-L-A-C-K: látom nekedis sikerült kierőszakolnod belőle ezt a hibát..[ Szerkesztve ]
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
B-L-A-C-K
titán
Sziazstok nem tudok belépni az msn-emre ezt az üzenetet irja...
Több gépen is próbáltam belépni de ugyan ezt kapom...
Valami ötlet?
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
A következő hibát tapasztalom, mikor belépnék a Messengerbe: [link]. A tartomány összes gépén jelentkezik, a tartományvezérlőn is. A dll-ek regisztrációja megcsinálva, IE beállításai is rendben vannak.
A kapcsolódási hibaelhárító (a vezeték nélküli kapcsolat kivételével értelemszerűen ) mindenhol zölden pipál!Nagyon megköszönnék mindenféle segítséget...
Üdv, HGyu
Szerk: #2154: Most vettem észre, hogy te is írtad... Látom akkor megint valami gond van MS háza táján, és nem lokális a probléma. Reméljük mihamarabb megoldják.
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz spammer #2133 üzenetére
Borogass, és tényleg Régebben ilyen beállítás nem volt, ha jól emlékszem, ugye?
Még a partnerek keresését/eszköztárat kéne kiszedni, bár ezt már kicsit félve említem meg,lehet ez is megtalálható a beállításoknál?Egyébként most így néz ki: [link]
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bocX
tag
nos, amit kaptam linket...hát minden rendbe volt nálam, .dll stb, a dátum helyes, és nem ehhez a hibakódhoz tartozik. a poén az hogy reggel 8kor jó volt, mert addig futott msn, kiléptem, gépet kikapcsoltam. fél 9kor visszaakartam lépni, hát nem ment. ez a hibakód jött. látom tömeges problémával állunk szemben. ellenben....a hotmail rendszer működik, ugyanis másik kliensel (aMSN, Mercury) betudok lépni win és linux alatt is ugyanazon a gépen a saját accommal. ez az egész Live MsgR, meg Live rendszer sz*rcsi, le is töröltem. más kliensel megy....
[ Szerkesztve ]
sok munka és ugyanannyi lazaság
-
CactuS
Arcképgyáros
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjavult......
-
Norbi14
senior tag
nekem még mindig nem megy
-
lorcsi
veterán
biztos szerver krepált be
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bullet_
tag
már nekem is müxik végre...
-
rii
nagyúr
hello
8.1-es windows live meeenger-em van
valakivel beszéltem
de egyszercsak " XXXX appears to be offline. Messages you send will be delivered when they sign in. E-mail this contact instead" ezt írta ki a abalk fejlécébe, és a főablakon is OFFLINE, de az ablakba, ha írok neki, akkor nem dobja vissza az MSN, mondván, hogy nem bírja már elküldeni.szóval olyan minta Appeart offline-ra rakta volna magát, ezért tudok írni neki úgymond
de nem válaszol semmit a tag.
akkor most block-olva lettem, vagy offline lett?csak akkor miért nem dobja vissza az MSN ablak, amiket írok neki még most is, 20 perccel a történtek után?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Bibby
addikt
Hello!
Az új msn-ekben ugyebár lehet írni annak is aki nem elérhető. Viszont mi történik akkor ha le vagyok tiltva? Akkor nem kapja meg, gondolom, de én ezt látom?
Ελευθερια η θανατος
-
Bencom ™
őstag
nem kapja meg tudtommal, de nem is dobja vissza az üzeneteket... csak úgy elvesznek az éterben. Ha nem tiltott le csak simán nem elérhető akkor 90%-ban megkapja, a maradék tíz százalék felében egyből visszadobja ha nem kézbesíthető, a másik felében pedig szintén elvész anélkül hogy tudnád...
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,pár haverom MSN-je image021.zip file-t akar állandóan küldeni.De nemtudják hogy miaz,én vírusra gyanakszom mert már énis jártam így és XP reinstall lett a vége.
Vélemények? Ha mégis hogy lehet leírtani vagy valami megoldás rá.
Thx! -
Jonatán
tag
Sziasztok!
Windows Live Messengerem 2008-am van, email címet cseréltem úgy ahogy itt a fórumban le van írva, az email címem meg is változott és a partnereim is megmaradtak de sajna senki nem lát engem aktívnak illetve én sem látok senkit aktívnak, pedig páran fenn vannak !
A kérdésem az lenne , hogy az email cím csere csak nálam történt meg a partnereimnél nem, én azt gondoltam hogy mivel a profilomnál változtatok így a partnereimnél is érvénybe lép a változtatás, rosszul gondoltam volna?
Szeretném megkérdezni még, hogy Vista alá lehet telepíteni az MSN GigaPack-ot vagy esetleg hogy tudnék manuálisan berakni animaciókat ?
-
qdak
addikt
vki tudja esetelg ha az msn be beirt jelszavakat hol le7 megtudni ? hova menti el a gép ? (meg van jegyeztetve) de nem tudja h mi
remélem érthetőஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
V.Kinga
csendes tag
Sziasztok!
Van egy aprócska problémám nekem is, amire nem találom napok óta a megoldást. Remélem, ti okosabbak vagytok és tudtok segíteni. Az a baj, hogy a profilomban töltök fel képeket, amivel eddig semmi gond nem volt. Most azonban nem tudok sem új képeket feltölteni, illetve van két album, amit meg sem tudok nyitni.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Előre is köszönöm,
Kinga
UI: nem a havi limit a probléma!
-
Gyomman
aktív tag
válasz joe-ker #2183 üzenetére
Hát, próbálj ki minél több írtót! Na csak spywareírtót, hanem vírusírtót is! Ajánlom: AVG, Avira.
Az más kérdés, hogy keresés előtt kikapcsoltad-e a rendszervisszaállítást, mert azzal újraindításkor visszajöhet a féreg!!!
Ha mindne rendben, kerestél, és megmaradt, akkor egy uccsó lehetőségként:[link]
Cogito ergo sum
-
szandra0323
csendes tag
windows live messengerem van és nem tudom megváltoztatni a jelszavam?ez miért van?vagy hol tudnám megváltoztatni?
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Szükségem lenne egy normális MSN azonosítóra, de ez a ..... mindig a windowslive címet akarja rám erőszakolni. Én t-online-os címmel szeretnék fenn lenni. Régebben volt olyan opció, hogy a saját címemet használom. Most ezt nem találom, hova tűnhetett?
Vagy csak én keresem rossz helyen?
Köszi: HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Bencom ™
őstag
-
Lexi55
csendes tag
Figyi ha tudja valaki akkor írja már meg nekem !!!!!!!!LÉCi!
Ki tudja mi az a állomásleíró fájé
-
manutdzoli
senior tag
Melyik a legújabb messenger live plus?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #2197 üzenetére
Nem kell már,megtaláltam
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Vaze
őstag
Udv All....
Azlenne a kerdesem hogy akit mar kitoroltem az msn embol,anak ugyebar meg megvan az msn-be az email cime!Az a kerdes hogy ezeket nem e lehetne vegleg kitorolni az msn menujeben levo Privacy fulbol?Koszike eloreis...MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest