Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Újabb WLAN Driver [letölthető] 09.04es dátummal
https://blackfyre.ninja
-
efem
tag
válasz Zola007 #4347 üzenetére
megnéznék egy összehasonlító elemzést msi wind vs egyéb laptopok, desktopok fogyasztási mutatóiról.. (egy rövidet lehet énis összehozok: dell d430 vs msi s270 vs msi wind vs desktop gép)
fogyasztásmérővel megnéztem a kicsikét, töltés állapotban 24-26W, de a töltő üresjáraton(nincs rádugva semmi!) is 6W -ot kajál !!! érdemes odafigyleni rá ..127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
-
stefanitsr
senior tag
Korábban sok cikk szólt róla, hogy amennyiben nincs cuccod a töltőn és nem töltesz semmit, és ugyanez igaz a tápegységekre amelyek éppen nem használt eszközöket látnának el árammal ezeket lekapcsolva csökkenthetjük áramfogyasztásunkat... Érdemes az ilyesmiket egy lekapcsolható elosztóba dugdosni és lekapcsolni ha elmentek otthonról, stb...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Octi
aktív tag
Egy esetleges alternatíva a "karcoló" gyári tok helyett: Gyári táska helyett
Szotyiból itthon van.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
FefeeX
veterán
Irodai munkára mia fenének bele +ram meg hdd? Melózol te egyáltalán? Jobb helyeken mindenki a hálózaton dolgozik, nem a saját gépen. Épp ezért nem kell bele DVD sem, nem lehet úgyse telepíteni szabadon.
(Magánhasználatra meg azért ne, mert az MSI írókkal már egyszer meggyűlött a bajom, inkább veszek bele Pioneert - Asztaliba egyébként érdemes a dual-atom, hordozhatóba meg attól függ, mennyivel fogyaszt többet - Turion64 vs T64x2 nél egyébként az x2 alig fogyaszt többet - ha egyáltalán többet fogyaszt) -
miniapu
tag
Kérdezősködnék, hogy használja-e valaki a Windet GPS navigációra? Hogyan? Mivel?
-
fanthomee
tag
Szép csendben azért bővül a választék. Igaz hogy angol a kicsike, de azért nem semmi kis gép van már itt raktáron. Na meg persze az ára sem semmi, de lesz még ez is olcsóbb egyszer (talán)...
-
FefeeX
veterán
Közben találtam "picit" komolyabbat, nem olyan gázos árral (136k)
Ezek után elkezdtem erősen gondolkozni... -
Alukard
senior tag
válasz miniapu #4357 üzenetére
iGo 8 PC fönn van, Franson GPS Gate progi a gépen és a PDAn... nagyjából ennyi... nincs külső BTs GPS egységem ezért használom a PDAmét.
Ki lett próbálva normális BTs GPS 1séggel is... az iGo gond nélkül megtalálta és használta.
A pontosság persze csak a GPS egységen múlik, de tudok olyanról is aki direkt ilyen miatt vett 1 EEE 901est (azon már fut az iGo 8)https://blackfyre.ninja
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! én végülis nem a wind mellett döntöttem, pedig nagyon tetszik, de találtam újonan egy hp 6910p-t és azt vettem meg, igaz 2kg és 14" (12" a legjobb) de csak 120k volt, igy megérte szerintem. de nehéz szülés volt, az tény
I humbly and respectfully decline™
-
-
vadkörte
addikt
Hehe...
Imibácsi gépe.Asztali Wind.
Munkahelyem épp a napokban fog beadni egy eszközfejlesztési pályázatot.
20 db munkaállomás + oprendszer + víruskergető + office*:
i945-ös alaplap + 1,8GHz Intel dual core (NEM C2D!!!) + 1GB RAM + 200 GB SATA HDD 300W Kódgány táp + 17" TFT LCD + ház/egér/bill + WinXP Pro + Nod32 + Office2007 Pro...Mindez csekélyke 4.8 misiért...Ebből a mini Wind-ből, még akkor is, ha dual Atom-mal kérnék meglenne ~ a feléből.
Amikor megkérdeztem minek a 200GB-os HDD meg a dual Core CPU munkaállomásnak, azt válaszolták, 5 év múlva is ezeket használjuk. (mondjuk ebben van ráció)
Egyébként ha nyerünk (közbeszerzésnél sose lehet ilyenben az ember biztos) 10 éves, naponta elhalálozó PII 366 Celeronokat fognak váltani. Van ami naponta 5-10x fagy le és már a 5. egeret eszi meg fél év alatt. Az egerek amúgy működnek azóta is másik gépnél, de ott nem!PC + GPS
Én a Garmint ajánlom. Asszem NaviGuide a neve.
Kicsit szokni + tanulni kell a kezelését de kiválóan tervez útvonalat, ha van külső GPS is el is navigál.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
efem
tag
válasz stefanitsr #4353 üzenetére
abszolut igy van nálam(naagy piros gomb), cégnél meg időkapcsolóval + központi áramtalanítóval különválaszta a /24 órás, és az ún nappali áram
127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Valaki be tudná linkelni nekem azt a PH-s tesztet amit az LG és a Samsung (?) külső USB-s DVD-írókról írtak!
Vagy adjatok linket róluk valahonnan!
Nem találtam sehol! Sajnálom! Segítsetek! (Már kifolyik a szemem, mert végigolvastam vissza a topicban 1400 oldalt! De nem találtam! Pedg volt is róla szó! )
(= Zala =)
-
Hun'reeth
őstag
Hali!
Van-e eseteleg valami cikk vagy teszt ahol wind-en próbáltak néhány komolyabb játékot futtatni? HL2, Mass Effect és hasonló kaliberre gondoltam.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Ennél komolyabb választ vártam volna. Ez egy szakmai topic kéne legyen.
Nyilván nem ezen akar játszani senki de egy barátom játékokról ír tesztet és kéne neki valami hordozható gép amin ha kell utazás közben is tud dolgozni és ami kompromisszumokkal tud futtatni legalább alapszinten játékokat. Nyilván egy 2-300e Ft-os subnotival Core2-vel meg 3450-es diszkrét radeonnal szerelt géppel többre megy de itt most nem ez a kérdés.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Béló
aktív tag
-
-
Zola007
veterán
Talán érdemes lenne vmi ilyesmiből itt fórumszinten rendelni. Összejönne pillanatok alatt 20-30 darabra, amire már viszonylag elhanyagolható lenne a szállítási díj. Így akár 2 rugó körül egész csinos kis táskája lehetne mindenkinek, ami még mindig nem tömegcikk, de jól véd.
Magyarhonban ha lesz is, akkor is 3-4 ezer forint minimum.Amúgy jól pörög a fórum, nem győzöm olvasni, annyi mindent összehordtok itt. Csak sikeres kategória lett a végén, pedig a kiadás előtt az asus is nagyon parázott, hogy bejön-é.
efem (#4352) és stefanitsr: monitorok tudnak még kikapcsolt állapotban zabálni, de rendesem. Pár éve samsungot mértünk meg és a gyári adat szerint kikapcsolva 0,7-t fogyaszt, valójában 12 W-t, ami egy kisebb energiatakarékos izzóval egyenlő.Spec én otthoon, ha tehetem, lenyomom az elosztót, de koliban nem, merten 1, nincs külön rezsi 2, suspend-to-ram beállítással használom az asztalit, így feláll a rendszer 3-4 másodperc alatt és csak hetente kapcsolom ki rendesen és vissza. Ezért cserébe viszont állandóan árammal kell ellátni a lapot és a modulokat.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz fanthomee #4362 üzenetére
húha, azért ilyen forgatható kijelzős gépet nem vennék. Asszem HP jött ilyennel először a business classban, de elég sok volt velük a gond.
Persze jön a kontrollkérdés: miért nem hallani akkor ilyen problémáról a neten. Na azért mert alig adnak el évi néhány tucatot Mo-n. Mondjuk egy 17" kijelzőnél már tényleg durvának tartom, annak már van önsúlya is (kb fél kiló)FefeeX (#4363): imibácsi tesztje direktben: [link]
vadkörte (#4373): azért elég durva 240 rugóért darabonként még szoftverrel együtt is. Mennyi ebből a soft? llletve milyen profilú a cég? Kodegány táp helyett sürgősen javasolj nekik 350-es FSP PNF-t (4-5 k-ból megvan) és
Mondjuk a hdd-nél a 200-as kb 100 Ft-tal kerül többe, mint a 80-as, de nem értem a Core2-t. nem nagyon lesz irodai programcsomag az elkövetkező öt évben sem, ami alá kellene. Inkább szereznének be vmi elfekvőkészleten lévő 2,8-3 körüli Celeront.(#4377) Hun'reeth: youtube-n ha rákeresel a windre, biztos találsz majd videókat, de forums.msiwind.net. Illetve van egy külföldi eee forum is (gép belül szinte ugyanaz): [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
reden87
tag
Hi! Régen jártam már itt, sok dolgom volt, és nem volt időm követni a topikot. A kérdés hogy most van-e értelme venni Windet, ha később úgy is vennék hozzá egy 6 cellás aksit, vagy nincs 100%os infó, hogy jön-e hozzánk 6 cellással ellátva?!
http://reden87.info/ - http://MACvaltoztam.blog.hu/
-
Zalaymate
senior tag
Valaki válaszoljon nekem PLÍÍÍÍÍZZZ!!!!!!!!!
(= Zala =)
-
-
Gergő_
őstag
légy kedves olvass mielőtt elkezdesz oktatni
a kollega írta ogy 150$ és kész a wind pc,és tulajdonképpen optika sem kell bele
DE itt nem erről volt szó!
hanem hogy a csomag tartalma a ház,lap,tápegység
nincs benne hdd(lehet bele vinyót és cf kártyát is aljára mint írtam),és notebookramról is gondoskodni kell ahhoz hogy működjön a gép
(ez nem egy kliens gép,ez egy nettop) -
Zalaymate
senior tag
Na felteszem itt is a kérdést, mert hát azért ON a témában valamennyire....
"Gondolkozom egy MSI Wind vásárlásán, de ha már laptop lenne azért egeret szeretnék használni, mert a tapipad hát... nem ugyan az.
Viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan vezeték nélküli egeret használjak, aminek pendrive méretű a vevőegysége. Mégis csak 2008-at írunk...
Szóval amit találtam az ez: Logitech VX Nano
Az érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek erről az egérről, illetve nincsen más hasonló vevőegységű alternatíva???
Esetleg ha van valakinek ilyen egere, akkor írhatna nekem akár priviben is valami tapasztalatot az üzemidőről és a használhatóságról!"
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest