- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal2
csendes tag
Hali!
Sajnos át kellett lyukasztanom.Az aljazat könnyen lejön,sok műanyag patent van,de adja magát,utána a memóriaslot már könnyen elérhető(sőt a HDD,Wi-FI kártya is.
Az Asussal ellentétben ez egy iszonyúan tapadós,szakadékony címke.
Az Asos EEE PC-nél egy kemény,nylonos anyagú,nem sérülékeny címke van,könnyű leszedni.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt találtam, a géphez, elég nagy vinyó. A home lekezeli a 320as vincsit? Ha megveszem és odaviszem, akkor át tudják rá varázsolni az xp homet vagy az cd-n van a dobozban?
Samsung HDD 320 GB SAMSUNG 5400 RPM 2,5" SATA 8MB 3 ÉV GAR Net:14.850Ft
Br:17.820Ft/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Camel
csendes tag
Kedves Hozzáértők!
Véleményetekre lennék kiváncsi miszerint Szerintetek egy-két hónap múlva lejjebb fog menni a Wind-nek az ára? Tudom, 100E Ft is jó ár, de ha megnézzük amcsiban mennyiért osztogatják...
Szerintem szeptember közepére 80-90-ért is meg lehet majd kapni.Camel
-
rakal2
csendes tag
Hali!
Szerintem nem nagyon.Egyébként az amcsiknál sem osztogatják az arrafelé megszokott mértékben,ott is hiánycikk.Érdekes módon egy tesztet láttam a Youtube-on,és szabadkoztak,hogy csak rózsaszín Windjük volt,mert csak ez volt kapható(Az Acer Aspire One,meg az Asus EEE 1000H fekete volt)
Talán év végére...[ Szerkesztve ]
-
-
-
exy
tag
Igen, szerintem október elejére le fog menni az ára a mostani kétharmadára. Ha belegondolunk: Nincs benne anyag, nincs benne nagyteljesítményű winyó, nincs benne DVD-író, stb. Akkor ugyan mitől van most egy árban mint egy nálánál sokkal nagyobb teljesítményű normális notik, amikben mindezek benne vannak? Megmondom: Csak azért mert újdonság. De két-három hónap és már nem lesz akkora újdonság. Szerintem.
Én egyébként el tudnék képzelni egy folytatását is ennek az újdonság-vonalnak: Szerintem jönnek majd a 15-17"-os notik is DVD-író nélkül és Atom procival. Azok is lehetnek könnyűek és vékonyak, olcsóak. Nekem sokkal jobban tetszene egy ilyen újdonság. Szerintem előbb-utóbb ezt is "föltalálják" majd.
-
-
Tuncsi
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy MSI Wind notebook-ot vásárolni.
Volt már köztetek valaki, aki tudott a Saturn-ban ilyen gépet venni?
Ugyanis egyedül náluk 6 cellás akkumulátorral jelent meg a hirdetésük 99.000 Ft-ért.
Felhívtam őket telefonon, és szóban is megerősítették, hogy igen,
valóban 6 cellás akksival árulták a gépeket.
Üzletenként kb. 20 db-ot kaptak, de már sehol sincs belőle raktárkészletük.
Legközelebb augusztus közepére várnak szállítmányt.
Szerintetek ez valós lehet?Eddig mindenhonnan azt az infót kaptam, hogy Magyarországon
csak 3 cellás készülékeket lehet kapni.
Érdemes várni rájuk, a vásárlás miatt? Vagy hagyjam, mert úgyis csak kamu az egész,
és vegyem meg nyugodtan bárhol máshol?
Köszi a válaszokat előre is.
ÜdvTüncsi
csak nem történt vala vele valami????? :) ------------------------------------------ konfigom: http://tuncsi.uw.hu/konfig.jpg
-
TOM956
csendes tag
-
Alukard
senior tag
Ezt gondold már át megint... és azt is hogy mit jelent a netbook kategória, illetve azt is, hogy ezen a kategórián belül milyen gépeket láthattál, de tudod mit? Inkább írok 1 listát... Acer Aspire One, EEE sorozat, HP 2133, MSI Wind, illetve ezek koppintásai... na, mi a közös bennük? egyik sem rendelkezik egy 10"nál nagyobb monitorral, nagy kapacitásu vinyóval...
Na meg ne reménykedj 2 Kg-nál könyebb 15.4"es nem hogy 17"es méretekben... de ha tudni akarod mind az EEEnek és a Windnek lesz/van asztali változata.
[Wind Desktop]
[EEE Box][ Szerkesztve ]
https://blackfyre.ninja
-
Imibácsi
aktív tag
mondok neked egy jó vékony inteles, DVD nélküli gépet: Apple Macbook Air nézőpont kérdése kinek mi az olcsó
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
sazabi
aktív tag
-
stefanitsr
senior tag
Szerintem az egész országban hiánycikk.
Most próbálok az általam megfertőzött embereknek szerezgetni egy pinket és egy feketét és... Síri csend és hullaszag, a nagykerek is leadták a rendelésüket, de semmi bíztatót nem tudnak mondani. Az előző szállítmányok is úgy jöttek hogy megrendelték őket és visszaigazolás, szállítási dátum visszajelzése nélkül egyszercsak beesett a szállítmány.
Hatalmas az érdeklődés ezek iránt a gépek iránt, ami valljuk be nem is igazán meglepő. Én is teljesen ezt az instant get érzést éreztem mikor megnéztem először a fuckarban, és közeli ismerőseim is bekapcsolás nélkül csak a küllemre, tapintásra azonnal azt mondták hogy ilyen kell nekik. Durva a varázsa a kis vasnak...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Mr.Grincs
veterán
válasz JamesHun #2407 üzenetére
Clown: Láttam, a notebook.hu-n hogy kerek 100ezer pénzért árulják a fekete windot, esetleg ha ott megvenném lés egyből viném a vinyót hogy megveszem és hegesszék be. Én is betudnám rakni csak ugye a garivesztés.
JamesHun: Nem olyan nagy vinyó de ebbe a gépbe nem nagyon kell nagyobb. Jobb mint az alap 80GB, vagy Az asus esetében a 4 vagy 8gb ami fikalínó.
Ez windows xp home cd-n van rajta, vagy alapból a gépen van oridzsin rejtett partícióban?? driver cd-k ?stb stb...
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kelzsoca
félisten
A fehér Wind bizony hiánycikk, fekete szinte mindenhol van, és nem csak rendelésre!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Alukard #2419 üzenetére
Feltehetőleg akkor van hozzá külön xp cd is meg drivereket tartalmazó cd vagy dvd is Amó jó hír lenne. Bolt válogatja vagy ez gyárilag van így, hogy adnak hozzá xp-t..?
Engem a vinyócsere miatt érdekel. Ha új nagyobb vinyót rakatok bele akkor fel tudjam rá rakni az eredeti xp-t amit adnak hozzá./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Alukard #2422 üzenetére
Köszi a választ. Mennyivel lassúbb az usb-s dvd író az idéshez vagy a satáshoz képest? Elképzelhető hogy esetleg nagyobb vincsivel is kijön a gyárból a wind? Mindenki fehéret akar venni vagy csak így jön le hogy a kolega írta hogy hiánycikk.? Vagy csak én akarok ennyire feketét....Vagy valami gond van a fekete festéssel?
[link][ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Alukard
senior tag
válasz Mr.Grincs #2423 üzenetére
Szerintem ki tudod számolni te is, hogy melyik mennyivel lassabb/gyorsabb... csat nézd meg az átviteli sebességeket...
Nem hiszem, hogy ki fog jönni nagyobbal is... 80 GB bőven elég, 1 fele akkorával is ellenék a Winden, és az is kétséges, hogy a chipset max mekkora vinyót képes kezelni, mert pl a FuSimba nem lehet 120asnál nagyobbat beletenni mert nem kezeli még a legfrisebb BIOSal sem... Amúgy meg tudtommal nincs semmi baj a feketével, és is 1 olyanról írok
https://blackfyre.ninja
-
Mr.Grincs
veterán
Első ránézésre egy kicsit apple noti beütése van. Eredetileg, asus eeepc 900at akartam de annyi hely nem elég semmire ez a 80 giga meg "bőségesen" 8 gigház képest, elég nah meg nagyobb memória is meg bővíthető is szóval sokezerszer jobb a wind.
Holnap megyek simogatni a mammutba, aztán a héten elugrok a notiboltba az oktogonhoz, de előtte felhívom a nagykert hogy mennyiért tudják bírni hozni, most néztem de nekik még nem volt a honlapjukon. De ha 100K alatt van akkor mégjobban megéri./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
válasz Mr.Grincs #2418 üzenetére
Figyelj, én a helyedben már most írnék az Albacompnak (MSI gépek magyar szervízelését végzi), hogy vinyócserét szeretnél, és hogy ez milyen feltételek mellett lehetséges (üzletben cserélteted, Te magad cseréled, vagy le kell küldeni az Albacomp szervízbe). Az Albacompnál még a ghostolást is megoldják neked, hogy ne vesszen el az XP-d.
DVD-író: kb. 4x-es, esetleg 8x-os sebességet tud, nincs semmi baj a külső DVD-íróval. -
-
kelzsoca
félisten
válasz Mr.Grincs #2430 üzenetére
Vagy benne hagyod a gyári 80-ast és a 320-ast beleteszed egy kis külső rack-be!
Ez azért lenne jobb megoldás mert:
Nem kell megbontani a gépet, és azt sem lehet tudni hogy a 320gb-os vinyó használható benne vagy sem, a végén kiderül hogy megvan a vinyó, gép szervízbe bővítés miatt és az egész felesleges volt, mert nem kezeli le a merevlemezt!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kelzsoca #2431 üzenetére
Ez igaz. Meg akkor, ha valami kell inkább rápakolom egy usbs vinyóra aztán onnan a gépre. A 80 giga elég, de a biztonság kedvéért egy nagy vinyót a sok cuccnak, és akkor mindig van hely a gépen
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kelzsoca #2433 üzenetére
Így van, több a hely, a hely meg mindig kell. Eredetileg én is asust akartam de jó hogy nem amellett döntöttem.
Biztos rájöttem volna hogy rosszul döntöttem, és akkor úgy állt volna a szám mint a kettétört tondach kúpcserép, vagy mint a spar árzabálónak[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Mr.Grincs #2434 üzenetére
Nézegettem az Asus gépeket hát nem is tudom!
a 701-es elég gagyinak tűnik, a 901-es már nem olyan rossz! (ezeket tudtam élőben kipróbálni)
az 1000H-ról nem tudok véleményt mondani, de biztos jobb mint az elöző modellek!Az Acer gépe nem tűnik vmi biztatónak (számomra)
Ugyhogy valószínű maradok az MSI-nél!
-
stefanitsr
senior tag
-
-
fanthomee
tag
Nem ugyanaz! A 901-ben atom proci van, és ugyanúgy néz ki mint az 1000 vagy 1000H csak kisebb. De nem mint a mostani 900 annál viszont kicsit nagyobb. No ezt jól megaszontam. Itt egy kép: 900 vs 901
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
fanthomee:
Atomot a népnek....Én figyelembe venném, hogy mekkora a windnak, és mekkora lesz majd a 901esnek a vinyója meg a bővítés meg hsaonló finomságok. Mert nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát.
Hasonlítsd össze a két vagy három gépet. Fogj egy lapot felezd meg egy vonallal, balra pozitív jobbra nagtív tulajdonsgok amiért megveszed vagy amiért nem veszed meg az asus-t vagy az msi gépet. Amelyik a több amellett döntesz. írdd föl az összes pozitívumot vagy negatívumot amit tudsz[ Szerkesztve ]
-
fishbone973
csendes tag
válasz fanthomee #2445 üzenetére
olyan nincs, hogy teljes lesz a paletta. akkor jön egy ami majd kilóg a sorból, de picit drágább. aztán majd a hozzázárkózók, meg megint valami gyorsabb, jobb, és így tovább. ez a számitástechnikai iparág, ember!
Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
-
fanthomee
tag
válasz fishbone973 #2446 üzenetére
Na jó én sem úgy gondoltam hogy megvárom az összes még csak most a tervezőasztalon készülő gépet, de ahogy itt van a windnek az 1000-es, legyen egy fogdozható Apire One, mellé egy 901 vagy 904-es. És ha már ezek kezdenek háborúzni, mi vásárlók biztos hogy nem fogunk rosszabbul járni...
-
Mr.Grincs
veterán
Én a windra szavazok. Az asustól elment a kedvem olyan formán hogy 8 giga memória van benne. ( giga memóriát akarok annyi lehet egy pspbe is nem kell ahhoz minilaptopot venni. Az Acert nem láttam, meg nem tudok róla semmit sajnos Faternak volt acer laptopja de a dvd tálca kétszer is beszart gariba nem cserélték...Azóta óva int mindenkit az acer laptopoktól.
-
Yoshida
aktív tag
Tegnap tüzetesebben megnéztem a gépem, és nekem is látszik karc (olyan mint amikor egy festék réteget valami tompa tárgyal karcolsz meg, és ilyen fémes sötét "karc" nagyon felületi, 1m-ről már nem is látszik szinte) két sarkán is a notinak, ahol meg a két zsanér van, ott a festék mintha lepattogzott volna (a helyén van de más a színe picit, min amikor valami müanyagot feszegetsz, és elváltozik a színe) majd lefényképezem ha lesz időm/nem leszek lusta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest