- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
phpmoli
tag
na, megrendelodott a gep:
1db MSI Wind U100K notebook
1db SO-DIMM DDR2-667/1GB
1db MSI Wind U100 pottolto
1db MSI Wind U100 6 cellas potakku (nyilvan nem lesz, de beirattam a rendelesbe, hogy dokumentalva legyen az igeny)
1db Kensington MicroSaver Combinationprobaltam jelezi, hogy surgos, de ez meg atmegy vagy 4-5 kezen.. kivancsi vagyok, mikorra erkezik meg..
-
stefanitsr
senior tag
válasz phpmoli #1901 üzenetére
Hat cellás akksira mondtak árat vagy megrendelted lesz-ami-lesz alapon ?
Milyen árat mondtak rá ? Mert én is gondolkozom egyen.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Polp
csendes tag
A WoW -ot próbálta már vki? Végülis bnőmnek lesz, de azért elcsórogatom majd én is. Szval akkor majd nekem a WoW lesz a lényeg. Azt vágom, hogy futtatja a lista szerint, de azért kellene egy biztos tény. (Mert ugye "WoW start élet stop!") Köszi!
-
balfek
tag
halihó,
na mától már én is boldog wind-tulaj lettem! (globalpc-től rendeltem)
neki is estem az összepakolásnak - 1-2 dolog furi:
- rajta volt előtelepítve egy XP Pro 2002 SP3, nem xp hun vminek kellene ott lennie?
- vmi NBTest-nek lett regisztrálva...ez mi a nyű? pl. ha átírom a nevemre, akkor a windows update nem fog enegedni???
- néha kicsit KLATTYAN benne vmi - sztem a vinyó - más tapasztalt már ilyet?
- nekem a legmelegebb a OPŐÚÉÁ környékén - másnál hol melegszik? (
- WLAN nem tuom beállítani, mintha itt olvastam volna, h. frissítást ajánlanak többen - MSI oldalán látható driver jó? látható
- nekem 3-felé lett particionálva a vinyo, de sehol nem láttam xp cd-t, csak valami XP recovery DVD-t for XP HOME SP3-ra!!!!heeelp
Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
Jaxx
csendes tag
Sziasztok!
A tulajoktól kérdezném hogy a wifi-vel mik az eddigi tapasztalatok? Csak mert némely tesztben eléggé lehúzzák a beépített antenna gyenge teljesítménye miatt.
Mivel leginkább nyilvános helyekről neteznék vele (reptér, kávézó stb.), kicsit aggódom hogy bajok lesznek. -
devians
tag
Helló,
az gáz, ha egy előretelepített cucc van rajta, mert beindítás után, automatikusan el kellett volna indulnia a felajánlott xp home telepítőnek, ahol bekapcs után a nyelv választás következik, majd szép színes képekkel illusztrálva folytatódik..
Ha nem így történt, akkor ott buheráltak bele.
Valószínű a reg is emiatt van.Melegedés passz. Én nem tapasztaltam.
WLAN driver-t jól mondod, onnan kell letölteni. Azzal kifogástalanul fog majd működni.
Van rá telepítve egy visszaállító partíció. Nem xp cd. Hanem visszaállító.
Ez az én tapasztalatom vele. Legalábbis az enyém így indult, és így voltak rajta a cuccok.
Recovery meg annyi van hozzá. Lehet mindenféle nyelvezettel feltolni. )
[ Szerkesztve ]
-
devians
tag
Ezt neked kell tudni, hogy visszaviszed-e.
Mindenesetre nem árt felhívni őket, hogy most akkor ez hogy van.De ismétlem, hogy hivatalosan nem lehet rajta egy pro verzió.
Lévén home-al szállítják.Mondjuk én alapból leszedtem mindent róla, és magam kénye kedve szerint installáltam fel.
De kinek szíve joga, hogy mit tesz vele.[ Szerkesztve ]
-
ctrlshift
csendes tag
@Jaxx (#1908)
Éppen egy free hotspotról írok.
Nálam a hivatalos szájton található WLAN driver hibátlanul működik, a vevő érzékenysége észrevehetően rosszabb, mint a Dell Inspiron 6400 gépemé.
Mindezzel együtt tökéletesen használható; 2 hete van meg a Wind, azóta ha nem esik az eső kiülök egy kávéház teraszára dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
-
balfek
tag
válasz NightLord #1914 üzenetére
hát F3-ra semmi..
feltettem az újwlan drivert - hát, nem tom, mi van...
valami "windows 98 startup menu" screen jön be F11-re , 3 opció: pretest, burnintest, final test
mindegyik után kiakad, valami lan test failed, stb. nem tudok már bebutolni se...(az 5 recovery dvd megoldódott: nyelvek - román, szerb, magyar, stb. szval a recovery dvd ok)
-
Alukard
senior tag
válasz NightLord #1914 üzenetére
Nem fogja átengedni a WGA... korábban márt volt 1 ilyen esetünk, ha visszaolvasol...
1 dolog viszont biztos: Ha a Recovery DVDről teszitek vissza a Home-ot a gép alján lévő kulccsal akkor jogtiszta lesz!
Szerencsére fősulira járok (MSDN) és így ez a kis kérdés engem nem érint
https://blackfyre.ninja
-
Imibácsi
aktív tag
szerintem frankón eladtak neked újnak egy visszavitt példányt, vagy kiállított darabot. Alap hogy vidd vissza, ne te szívj már vele. Élj az elállás jogával (remélem nem tépted szét a dobozt).
Alukard: Nekem van XP WGA manipulátorom. 1szer kell használni és eredetinek látja az XP-t az update. ennyi
[ Szerkesztve ]
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
balfek
tag
válasz Imibácsi #1919 üzenetére
hát, lehet, h. visszavisszem.
a windowsupdate.log alapján június 6-án már updatelték...
zavar az a klattyanás is a bill. alól jobb oldalon - mintha a vinyó elemelné a fejet, v. mi - más hall ilyet a gépéből?
-
stefanitsr
senior tag
Szerintem nem kell olyan tragikusan felfogni a dolgot,
Én úgy vélem, hogy a minőségellenőrzés során van egy-két teszt, amelyet a gyárban angol windózzal végeznek el és valamiért a nagy sietségben kikerülhetett egy-két gép úgy hogy nem tolták rá a preinstall XP hóme európai image verziót.
Szerintem ne vidd sehová usb olvasóba bele kell vágni a lemezt, fel az image-et azt örömmel használni a gépet.
Ha megjön a DVD olvasóm (GSA e50n) a győrhöz közelieknek felajánlom hogy nálam feldobhatják a windowst, ha ilyen problémájuk van. Esetleg ha sürgősen kellene akkor elhozom a cégtől nagy tégla LG külső írómat így nem kell megvárni míg a slim verzió megjön ebayről.
Remek kis gépek ezek, és szerintem nem akárhogy vannak összerakva ha mindezen sietség ellenére gyakorlatilag eddig nem volt gondja egy idejáró tulajnak sem.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
balfek
tag
válasz stefanitsr #1927 üzenetére
ok, nem nyugtattál meg, de meglátjuk.
na, következő problémám (bocs a többiektől
szval most már 3 gép van a lakásban, wifi, viszont csak a hp laptopom és az amd-s asztaligépem látja egymást, ill. a wind-hp is megvan már, de az istenért nem tudom rávenni a windet, h. az amd-st is lássa???!!!Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
Hedwig
tag
Megnéztem a cég jelmondatát, miszerint: "Ugyanazt olcsóbban." Ebből a kijelentésből egyik sem teljesül, mivel az op. rendszer sem stimmel, illetve a garancia is csak 12 hónapos. (Nem kizárt, hogy meg kell hosszabbíttatni) És nem is olcsóbb annál, ahonnan például én veszem. A klattyanás az elvileg nem gáz (gyakorlatilag sem), de azt mondjuk nem értem, hogy miért 3 felé van osztva a vinyó? Én azt mondom, hogy egy személyes látogatást a globalpc-nél megér az egész. Határozottan mondd el a problémád, aztán reméljük nem fogják a szájukat húzni. Nagyon nem kéne nekik...
De ha téged nem zavar ez a dolog és nincs más baja, akkor élj vele boldogan!
[ Szerkesztve ]
"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\
-
Imibácsi
aktív tag
válasz stefanitsr #1927 üzenetére
Szerintem pedig ha valamiért pénzt adsz, aminek az állapota ÚJ - tehát ahogy lejött a szalagról, és nem nyúlt a dobozba senki előtted - akkor azt kapd is úgy kézhez. Ha veszel egy kocsit, kigurulsz vele a szalon elé, és közöld, hogy neked mégsem tetszik, és kéred vissz a pénzed, akkor tuti hogy legalább fél misivel kevesebbet kapsz majd vissza. Azaz ha mintadarabot vettél, akkor azt tüntessék is fel, illetőleg adják 10%-kal olcsóbban, ezt így szokás. A pohár félig üres. Amiért fizettél, pénzt adtál, ahhoz a termékhez van jogod. Fogyasztóvédelmi törvényt pedig tessék mindenkinek tanulmányozni, máskor is jól jöhet!
Vásárlástól számított 3 munkanapon belül jelezned kell az üzlet felé, ha kívánsz állni az üzlettől. Internetes vásárlás esetén ez 8 nap. Tessék elolvasni a törvényt, nem olyan hosszú. Ja, és mindenki tanuljon meg élni a jogaival!
[ Szerkesztve ]
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Imibácsi #1931 üzenetére
Meglehet nem fogalmaztam teljességgel félreérthetetlenre.
A gyártás-összeszerelés során a termék működőképességének ellenőrzése történhet angol nyelvű teszt image-el (mivel a ferdeszemű betanított minőség ellenőrők valószínűleg nem értenek magyarul, románul, csehül, etc), erre következtetek abból hogy burn in test és hasonló dolgok vannak a boot menüben. Tehát NEM itthon kibontott bemutatódarabról, vagy hasonló gépről van szó, hanem a gyárban a minőség ellenőrzés után rajta maradhatott egy szérián a teszt angol windows xp pro image. Ergo nem használt, bemutatódarab gépet kaptál, hanem a sikeres gyári teszt után kimaradt az a munkafolyamat mikor az europai image felment volna a gépre. A mai rohanó világban ez előfordulhat, pláne jelenleg mikor boldog boldogtalan windet akar.
Rémlik valami olyasmi is hogy egy szállítmány fekete windet visszarendelt az msi, könnyen lehet, hogy ez a két dolog erősen összefügg. Szvsz ennyi van a dolog mögött, felesleges fogyasztóvédelemhez meg egyébhez folyamodni. Aki termelő cégnél dolgozik annak szerintem nem ismeretlenek az ilyen és ehhez hasonlatos problémák.
Az én fehéremen rendes öntelepítő xp home volt, szépen fel is ment.
Összességében a jelenlegi piaci helyzetben én emiatt nem vinném vissza a gépet mert tulképp minimális munkával feltehetem rá a home xp-t. Ha visszaviszem idő, üzemanyag, vagy utazási költség, lehet beveszik a gépet szervizre, elvackolnak vele egy hetet-kettőt, megcsinálják vagy a következő szállítmányból kapsz egy másikat, ami jó lesz, de addig sem windezhetsz, szal összességében a probléma szvsz nem olyan súlyú, hogy én pl kimozduljak miatta.
Amúgy ami miatt még az első bekezdésben elmondottakat erősíti, az az, hogy hasonló angol xp pro sp3 volt valaki másnak a gépén is.
De természetesen a döntés balfek-é.
[ Szerkesztve ]
-
Awalon
csendes tag
A "klattyanás" nálam is megvan, de inkább olyan "cippenés" Éljen a magyar nyelv.
Nekem sehol nem mondható melegnek, csak ha ölben van akkor melegszik, akkor is a hdd környéke. Wifi tapasztalat pozitív, nálam stabilan teszi a dolgát ha kell.Egy dolog viszont szöget ütött a fejembe. Nem lehet ennek a kicsikének megmondani hogy használjon már max vga memóriát? Mert vágom én hogy terheléshez állítja, de van játék ami elég kis igényű, régi notimon simán futott, ezen meg szaggat....ha játék közben kinézek vindózba és megnézem a vga infót, általában 14 megát ír használatban lévő vga memóriának...és nem értem, hogy nem teszi feljebb, vagy csak leveszi amint tálcára teszem a játékot? Esetleg én vagyok tévedésben és nem a vga miatt szaggathat a játék? (amugy a Fate nevezetű kis diablo-klónról van szó) Világoljatok fel légyszi
-
rakal
senior tag
Szia!
Nálam is ez volt,de a gyorsboltban ezt mondták is,sőt segítettek volna felrakni,de nem volt felesleges 50 percem,ezért itthon a rendszert rendbe vágtam(particiók törlése,full reinstall és kész.5 recovery DVD is van(kelet európai szoftver pack).Ami engem legjobban ledöbbentett,hogy külön van cseh és szlovák verzió is!
Egyébként nem értem a problémádat,pl. ha más "igazi"laptopot veszel,van úgy hogy Linux,FreeDOS vagy egyéb oprendszer van rajt,azt is le kell radírozni,úgyis az ember a saját igényeinek megfelelőt fog felrakni.Itt kevesebb a gond(ahhoz képest pl.,hogy nekem a HP laptopom Windows XP installjához meg kellett buherálnom az install CD-t nLite-al,mert nem ismerte fel a SATA merevlemezt,igazán könnyű most a helyzet) -
karantÉN
aktív tag
nemtudjátok mikor jönnek az erősebb kiadások , gondolok per pill az aksira . vagy már lehet hozzá kapni 6 cellás aksit? meg a másik kérdés , hogy csak ebben a 3 szinben lesz ?
6543210
-
Hedwig
tag
válasz karantÉN #1935 üzenetére
Én személy szerint még nem láttam sehol hat cellás akksit a windhez magyar weboldalon.
A "másik" kérdésbe belejavítanék. Nem három, hanem négy "színben" inkább azt írom, hogy designban kapható. A negyedik a Wind for Love, amitől egy pár embernek heroltja van itt a fórumon , de akadt olyan is aki azt, mondta, hogy miért nem rózsaszínű rajta a szivecske. (ha jól emlékszem)"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\
-
rakal
senior tag
válasz karantÉN #1935 üzenetére
Hali!
Egyelőre ez a négy kombináció van.
Külön rendelhető akksit nem láttam az ebay-en,a magasabb kapacitású akksis verzó csak egyben rendelhető,de drágább,és úgy láttam.ott is ellátási gondok vannak(aug4-8-at igérnek szállítási határidőnek,és kevés az eladó is(szokatlanul kevés az USA-hoz képest-valószínű.ott is hiánycikk)
Nyugi,pár hónap és ha rendeződik a kereslet/kínálat viszony,lesz fűzöld,citromsárga,tengerkék,stb,de nem most... -
tlön
csendes tag
Tudtok valamit a következő szállítmány pontos érkezéséről? Vki bedobta az aug.2.-t Az milyen boltra vonatkozik? Vagy mindenhova jön majd akkorra? (Nem akarom áttúrni a várost 1 utolsó példányért, inkább csak besétálni a legközelebbi boltba, és hazavinni egyet...)
-
karantÉN
aktív tag
köszönöm a gyors válaszokat nekem bejön a szivecskés xDDD na jó viccet félre téve zöldben nagyon szépek a notik ! az eee is szép csak maga az egész nemjön be :\
megvárom a izmosabb aksis változatot )
6543210
-
rakal
senior tag
Az a gyanúm,hogy előrendelned kell,és türelmesen várni júl.31.aug.5 között jön az áru Kelet-Eu-ba,
Sajnos kicsi a valószínűsége most a "bemegyek a boltba,válogatok,fizetek és viszem" konfignak ebben az ügyben...
De asszem korrektek az MSI-nél,hogy ilyen piacra is figyelnek,mint OST-EU,amikor az amerikai piacot sem igen tudják ellátni a túlkereslet miatt.[ Szerkesztve ]
-
Alukard
senior tag
Javaslom keress föl 1-2 netes boltot pl mobilx, speedshop, edigital,... rendelj előre és kérj személyes átvételt... azaz foglaltatsz magadnak
A speedshopba 4én érkezik... a mobilxtől ma kaptam mail, hogy itt a fekete Wind...
Az edigital jószerivel napont küldött mail, hogy mi a helyzet... ilyenkor mindenképp érdemes előrendelni, meg amúgy is, az előrendeléseket elégítik ki először...https://blackfyre.ninja
-
karantÉN
aktív tag
bandit kollegához ma érkeztek feketék , hátha nemkapkodták el tőle : topic
6543210
-
oldbone'76
tag
Nekem is úgy tűnik mintha parkolgatna a winyó. Egy ismerősöm nemrég vett új winyót. Az is ad ilyesmi hangokat egy Clevoban. Volt már nem egy elromló vinyóm, de mikor azok kiparkoltak és felpörögtek addig freezelt a windows. Winden nem érzékeltem XP alatt akadást. Bár csak egy estényit használtam XPvel. Már megszabadultam az MS terméktől ,)
Amúgy elég szerencsésnek mondhatom magam ahogy olvasom a topicot. Tegnap reggel jött az elhatározás, h akkor legyen 1 wind. Délután már mentem érte a gyorsboltba. Jó pár boltot, kereskedőt felhívtam persze... de végül is 5-6 órán belül "testet öltött"
[ Szerkesztve ]
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Tud vki esetleg olyan helyet most Bp-n, ahol van készleten MSI wind rózsaszínben?
Mindenképp sürgős lenne a dolog! MInden infó jól jön!Üdv!
-
rakal
senior tag
válasz oldbone'76 #1946 üzenetére
Én már sok computeres boltban voltam MO-n,de a gyorsbolt lenyűgöző/döbbenetes/elképesztó.
Ha van készleten áru,a pénztárnál befizeted és 10-20 sec-en belül ott a cucc az árukiadásnál futószalagról!!!.Elképesztően jó logisztika,csak dicsérni lehet. .Kelet-Európában ritkaság az ilyen...[ Szerkesztve ]
-
fishbone973
csendes tag
balfek, stefanitsr, meg úgy mindenki:
a jó hír: nekem ma (kedden) délután futár hozta ki a fekete Wintet a munkahelyemre.
a rossz hír: pöccre ugyanaz a gebasz van a szoftverrel, mint balfek kollégánál. viszont alapból elindít még egy NBTest nevű progit is, és egy korábban használt bluetooth egér nyomai is fellelhetők...
csak este csomagoltam ki és vettem észre, munka közben nem volt időm. meg is lepődtem, mert én is az öntelepítős xp home verziót vártam. (most irigykedem azokra, akik látták, ahogy először feléled az egész...) és én is rögtön arra gondoltam, hogy mihamarabb visszaviszem, de legalábbis felhívom a disztribútort (Octopus rendszerház) és asztalt borogatok. aztán ahogy most itt olvasom, nem csak az enyém ilyen flúgos - gondolom lesz még a szállítmányban ilyen - elszállt a mérgem, mégsem ők a ludasok.próbáltam megoldani a problémát, összedugtam a kicsikét az usb-s külső dvd-rommal, viszont a recoveri dvd-vel (ami egyébként cd, muha) nem boldogultam.
kövezzetek meg, vagy nevezzetek lamernak, én a már ezerszer látott windows telepítőt vártam.segítsetek, lécci, pontosan mit kell ezzel tennem? de szájbarágósan kérem a megoldást, iilyet még nem kellett megoldanom.
itt páran image fájlokról beszélnek. az image azt jelenti, hogy egy az egyben át kell másolnom a lemez tartalmát valahová?ja, és meglepődtem, hogy a fekete Windhez fehér hordtáskát adtak. (ami egyébként egy körbecipzáras párnázott műbőr tok, kis logóval a sarkában.) a fekete jobban tetszett volna... a töltő szvsz nem vészesen nagy, saccra 3x4x9cm, viszont qrvára melegszik.
meg a Q alatt a \-t elnyomtatták, rossz felé dől...előre is kösz a segítséget?
Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
-
fishbone973
csendes tag
válasz fishbone973 #1949 üzenetére
hopsz, bocsesz, akkora lamer azért nem vagyok, természetesen nem a dvd-rom-mal dugtam össze, hanem a külső optikai meghajtóval...
szóval, kösz, ha segítesz!
Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest