Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Sefter #30487 üzenetére

    Ennyiért most hirtelen nem is tudok olyat, amin megy Tidal is. Drágábban valamivel ott a Fiio X5 III (huhh, ezekkel a nevekkel akkor leszünk bajban, ha lesz X3 V és X5 III, meg X1 III és X3 I :) ), de nem vagyok benne biztos, hogy magában ez kihajt egy HE400-at. Füleshez persze jó. Illetve B megoldás, hogy olcsóbban ott a Shanling M1, amin nem megy Tidal, de rá tudod kötni vezetékkel, vagy BT-on is telefonra, amiről át tudod rá küldeni a zenét.

    TirGael: Az első részére - tegyél rá nagy felbontású zenéket, lehetőleg valami 32 bites, 384kHz-es felvételeket, és utána szemetel tele az általad ismert fórumokat, hogy mennyivel többet érsz másoknál, akik csak ilyen proli mp3-at hallgatnak, de bezzeg egy normális rendszeren minden rezzenés kihallani, aki nem hallja, az nem is ember, csak valami csökevény :P

    Nagyjából jó irányba tapogatózol, elvileg van még más is, de ezek a nagyobbak. Vagy saját CD-ről rippelve is lehet ugye flac-ot gyártani. Illetve vannak illegális források, amikről itt nem beszélhetünk.
    Illetve ha esetleg számítógépre kötve külső DAC (hangkártya) szerepében használod, akkor Spotify és Tidal is mehet.

Új hozzászólás Aktív témák