Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Phantom Gaming sorozatú OLED monitorok hármasfogatával bővült az ASRock kínálata
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz detroitrw #17993 üzenetére
Magyar forgalmazóval még nem találkoztam és hazai webshop-okban sem tűnt még fel (mivel eléggé rétegtermékkel van dolgunk szerintem nem is fog).
Ennek fényében marad az eBay vagy más külföldi oldal (a 30k körüli ár egyébként véleményem szerint is egészen korrektnek mondható).Szerk.: Egy tárolt változatban megtekintett régi árgépes bejegyzés szerint a plazamarket korábban próbálkozott a 2Gb-os verzió "forgalmazásával", bár némi nehézséget vélek felfedezni az értékesítésben az általuk megszabott 92708Ft-os árban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xbox Series X|S
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest