Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Geresics #96916 üzenetére

    Ezert ne olvass forumokat, mert krvasok idiota van ott.

    A co ertek allitgatasa pl a yamahanal a gyarban tortenik, es hengerenkent. Egy hengerenkenti lambda szondas leomlot raknak ra, es kulon allitjak a 4 henger co ertekeit. Barmerre tekered, semmi hatasa nem lesz, jaraskulturaba nem fog beleszolni, nemhogy nagygaznal akarmilyen valtozas is lenne. Egy nyitott vegdobnak sem tud utanamenni, eltekertem annak idejen mindket vegeig, semmilyen valtozas nem tortent. A mostanit is tekergettem, ott sincs semmilyen valtozas, barmerre van tekerve. Ezek az ertekek mindegyik motornal masok, a yamaha nem is ad meg erteket, hogy minek kell lennie, mivel egyik motor sem egyforma.

    Ennek ellenere a forumokon olvashattad azt, hogy mindenki eldusitja ezt az erteket, es erzik, hogy a gazreakcio jobb lett. Illetve nyitott dob felszerelese utan is allitgatjak, es mindenki erzi, hogy jobb lett. Bar ilyet senki nem erezhet, mert a kipufogo co erteket ugyan megvaltoztatod, de alig tudsz valamit beavatkozni.

    Az meg egyenesen ongyilkossag lenne a gyarto reszerol, ha muszerfalrol ennyire bele tudnal avatkozni a keverekkepzesbe, hogy a motor gazreakciojat pl osszezavard. Ezek az allitasi lehetosegek csupan a muszaki vizsganal alapjaraton kellenek, nem ismerem teljesen a rendszert, de biztos vagyok benne, hogy direkt hulyebiztosra van megcsinalva, kulonben mindenki tekergeti, aztan lyukadnanak a dugattyuk.

    A legelso, amit neznek a map szenzor es a benzinnyomas

    Ha nem jol lat valamilyen homersekletet, az is okoz ilyen problemat, ertelemszeruen mittomen kornyezeti homersekletnel hulyeseget ir a muszerfal, vagy vizhofoknal, akkor a nagy bajokat kiszurod.
    Amugy meg ellenallast, vagy feszt is lehet merni, leirja, milyen erteknek kell lennie. A legroszabb esetben szkoppal megnezni mit csinal, mert olyan is van, hogy jo minden, aztan megse jo.

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák