Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz veze #87879 üzenetére

    Ezekkel a protektoringekkel az egyetlen probléma hogy ha elesel, és nincs felette egy bőrkabát vagy cordura, akkor nagyon kicsi az esélye annak hogy a helyükön maradnak a protektorok, mert az ing része olyan szinten nyúlik hogy a könyökvédő fent lesz a válladnál, vagy éppen a csuklódnál. A másik része hogy erre felhúzott kabát nélkül, ahol nincs protektor ott kb 0.2 sec alatt beleolvad a bőrödbe súrlódáskor az a nylonos cucc.
    Ezek a dolgok számomra is teljesen logikusnak tűnnek holott még sosem estem ilyenben, de hogy ez ne is következzen be, ezért eladtam a sajátomat.
    Egy előnye biztosan van, hogy nyáron rohadt kényelmes benne motorozni mert nem meleg, illetve sokkal többet véd mintha egy pólóban motoroznál. De igazi védelmet csak egy kiegészítő kabáttal ad.
    Akkor meg ott vagy ahol a part szakad - ergo megint meleged van.
    Az a baj hogy szerintem nincsen optimális védelem és kényelem kombó. Vagyis hát lenne: kell egy alap bőrcucc, meg egy perforált bőrcucc a meleg napokra. Csak ezt meg fizesse meg az ember... :DDD

    Nem lebeszélni akarlak róla, mert sokkal többet véd mintha nem lenne rajtad semmi, csak jó tisztában lenni a dolgokkal.
    Egy ilyen cucc szerintem terepre lehet jó választás.

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák