Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz -Mosquito- #87124 üzenetére

    Azzal beszoptam keményen.

    Februárban elvittem a fényezőhöz, akivel dolgoztottam már előtte, nem is egyszer és mindig rendben volt minden, határidővel volt 1-1 hét csúszás, de az nekem belefért. Szóval, február elején elautóztam a 2 oldaldoboz ajtóval teljesen megpucolva, az oldalsó matricákat is eltávolítottam róla, magyarán előkészítve vittem oda.
    Egy qrva súlyos hibát követtem el. Megkérdeztem h mennyi idő mire kész lesz. Azt mondja 2 hét, erre rávágtam, h oké, ráér, de 1-2 hónapon belül legyen meg, az-az szezonra.
    Noh most ott tartott a dolog, h már elborította a héten az agyam a vér, bementem hozzájuk h mi a búbánatos bré van. Természetesen hozzá se nyúltak. Most azt ígérte h jövő hétre megcsinálja és így bocsánat, úgy bocsánat.
    Elmagyaráztam neki újra mindent még egyszer, nehogy elkúrjon valamit. A tetejét fehérrre szeretném, az alját feketére, illetve vittem a szürke dekorcsíkot, amit a törésvonalra szeretnék felrakatni velük, persze úgy, h lakkozzák egybe az egészet.

    Akkor 40-et mondott a komplett mutatványra, a két szín és a matricázás nyilván drágítja a projektet, úgyhogy jelenleg így áll a dolog.
    Remélem jövő hétvégére már kész lesz és össze tudom rakni.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák