Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mizsala

    csendes tag

    válasz canniball #58434 üzenetére

    Hát de megszárad :)) (amikor elázol, akkor mi történik?)
    Sőt amikor kész vagyok, akár le is törlöm száraz rongyal. A bőrtisztító kiszedi a pólusokból a retket, majd száradás után bebalzsamozod. Nekem egy ilyen művelet után olyan mint a babapopsi. Télére elrakom, majd tavasszal amikor előveszem pont olyan puha mint amikor leraktam.
    Mindaddig, amíg nem megyek egy esős motorozás alkalmával le az útról, mert utána már csak kerti slaggal tisztítom a túra végén :)
    Nekem szezon végére szó szerint megáll a kabát is és a nadrág is a "saját lábán", egy ilyen tisztításos balzsamos folyamat után meg úgy lehet összehajtogatni mint egy melegítő nadrágot.
    Ezt már annyira túltárgyaltuk, lassan az olajtémára fog hasonlítani :DD
    Szerintem próbáld ki valami bőrtisztítóval és ápolóval, utána meglesz a saját véleményed/tapasztalatod a dologról.
    (Még talán annyi, hogy próbáltam már tescos 1k-s cuccot, meg 20k-s BMW cuccot is, szerintem egy arany középút a nyerő...)

    Valaki kérdezett itt szűcsről.
    A Somát tudnám ajánlani a nyócker mélyén, szintén jó tapasztalat, varratam már nála komplett ruhát is, kitűnő szakember. Persze nem tudom hogy drága vagy olcsó, mert még máshol nem voltam ilyen ügyben.
    http://motorosruha.hu/
    Mellesleg nála is lehet venni valami méhviaszos bőrápolót és hozzá való tisztítót, az is bevált nálam pár évvel ezelőtt! Csak hamar elfogyott, mert akkoriban csoppereztem, és szezon közben is tisztítottam mindent...

Új hozzászólás Aktív témák