Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz .mf #23686 üzenetére

    Nem mindenki grafomán, hogy minden kis útját leírja. Én igen, de mostanság más helyeken járok s más dolgokról írogatok :P
    Május eleje óta azért lement egy újabb bő 5 ezer km s mivel Cilivel mindig történik valami, ezúttal is a szerelőnél kötött ki, mert nemcsak olajcsere volt, hanem kontaktus lett az index és rendbe kellett hozni a kutyával ütközés során megsérült, eltört, elgörbült lábtartót és hátsóféket :) 44444-et fotóm nincs, most picit többnél jár a kicsike, 50 ezer majd lesz, az októberi műszaki előtt. Júliusban voltunk a cseheknél és Romániában (a legfárasztóbb szakaszért erős versenyben volt egy omladozó macskaköves, sáros, kanyargós erdei út az 52-es főúttal, azt hiszem, az 52-es "nyert"), jövő héten megyünk rokonlátogatóba és Tiszában fürdésre Szlovákián át, lesz még egy 600km fölötti egynapos szlovák út, szerpentinekkel, ausztriai szerpentinezés is kell, Plitvice és horvát tengerpart már nem biztos, bár jó lenne. Plusz ilyen aprócska utak ideoda, Badacsony, party Ajkarendeken, koncert Hegymagason, pár óra innen a Bakony keleti csücskéből... Szolid év ez is, de megyünk azért ideoda, hiányozna, ha nem tennénk.

    Cili már bő 5 ezer km óta hosszabbított áttétellel működik, írtam már? Igazi jó tank azóta nem volt (a szokásos ideális körülmények közti meleg, szélcsender nyári túrák, hegyekben, ami mindig ugyanazt az eredményt hozzák), de úgy látszik, igaz, hogy a szinte észrevehetetlen gyöngülésért cserébe (leginkább ott göngült picit, ahol mindig is nagyon kevés volt, sok vizet nem zavar) sokat javult a fogyasztás. Főleg nagyobb sebességnél. Korábban már a 90-et is megérezte, főúton sosem remekelt, de most igen, Alvarónak esélye sincs többé. Ahhoz 130 kéne, de annyival nem megy :D (Mármint Alvaro, Cili nyelezve pont igen, ha nincs különösebb szél és emelkedő. Úgy nem mennék vele, de tartós 120-szal szívesen kipróbálnám, mit eszik. Vagy elolvasnám, hogy másoké mit villant, technikázni ott már úgysem lehet, nálam pedig csak rontaná a statisztikát s nem is élvezném.)
    De ez már úgyse érdekel senkit rajtam kívül. Ami nem baj, attól még leírom.

Új hozzászólás Aktív témák