Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz rottenbull #146106 üzenetére

    En azt hiszem, ezeket a dolgokat mind meg tudod oldani sajat magad, bar valoban tobb dolgod van ezzel vezetes kozben, nem lehet csak ugy bambulni. De a motorozas sztm nem a kenyelemrol szol. Vagy eleve egy jarmu vezetese. Ezt termeszetesen az emberek tobbsege nem igy gondolja - tulajdonkepp bele sem gondol- hanem megkoveteli a legnagyobb kenyelmet, a legkisebb energiabefektetest. ezert van tele az autopalya belso savja, es a kulso ezert ures, ezert röntgenezik a kodzarofeny az arcodba, stb. Ezert vagjak le a kanyart, es jonnek at a te savodba. Ezert marad fenn a refi.

    hirtelen fekezesnel belenezel a tukorbe osztonbol, hogy mindenki felfogta-e a helyzetet. Ezeket meg tudod oldani tapasztalattal, sajat erobol, ai nelkul.
    Illetve nem tudom elkepzelni a szitut, hogy eleg ido van-e a figyelmeztetesre, es a reakcioidovel szamolva barmit hoz-e a konyhara.

    Ezek kvazi kenyelmi felszerelesek. Ha ennyi dologgal az ember nem tud megbirkozni, nem tud fokuszalni, vagy leginkabb nem akar, mert tul nagy energiabefektetes, akkor hol huzzuk meg a hatart, mennyire kelljen egy embernek a komfort zonajabol kilepni egy regebben hetkoznapi muveletnel?
    Hogy rendesen mukodjon a kresz. Tobbek kozt.

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák