Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #117938 üzenetére

    Ez most tök véletlenül volt tipp. :D Viszont azt nem tudtam h nincs Varadero-n üzemeanyagszint jelzés. Ez durva. így már nem is olyan faxa.

    Egyébként meg csomószor leírtam már, h túraenduro kategóriában valszeg GS-t vennék. De nyilván újszerűt, 1-2 éveset.
    Az a baj, h a Motorrad tesztjeit néha szoktam olvasni, de olyan szintű a német elfogultság, h érdemi konklúziót nehéz leszűrni sokszor.. Pl. a legutóbbi maxi Adventure tesztben is lepontozták az új Africa 1100-as Adventure-t, az 1250 GS-sel szemben. Pedig a Honda-ból is a full villanyvezérelt futóműves verziót tesztelték. Nah mind1, a lényeg, h talán az az új Africa még érdekes lehet, de gyengének tartom. Azért a boxer 2 hengeres nagyobbat tol.

    (#117966)

    Oké, ez a része világos, befecskendezéssel valszeg tartósabb, mint karbival. Egyébként én egy totál átlagos 4T és 2T blokkot vetettem össze. Tehát nem a kihegyezett motorokat. Akár vetíthetjük az összehasonlítást robogókra is. Egy 2 ütemű karbis soha nem megy el annyit, mint egy 4 ütemű. Itt általában (125-200ccm) azonos a ccm - teljesítmény arány, a 2T-k mégis hamarabb hullanak.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák