- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
félisten
válasz Topiccsendőr #28048 üzenetére
Eddig sem rangatott, csak nagyon alacsony fordulaton picit docogott, es mintha kevesbe docogne.
Tudom, hogy most a kognitiv disszonancia altal okozott 'biztosjavultmertkoltottemra' erzesre gyanakszol, de tenyleg probalok figyelni arra, hogy mi valtozott. Inkabb meg hajtom kicsit, aztan irok.
while (!sleep) sheep++;
-
Picco
addikt
ha a kawa 4utemu es talalsz belole jo allapotut akkor szerintem az lenne az igazi, de rs-bol es 250-es kawabol is nehez feladat jo allapotut talalni...tobbiek megmondjak, van mar itt tapasztalat.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Topiccsendőr
addikt
nem, nem arra. Hanem arra, hogy nyomatékszegény üzemeltetés melett egy Dodge Viper is rángat. Nem ez a rángatás. Hanem az, amikor kiüvegeled 14 000 ig, majd látod hogy jön a kanyar, gázfröccs, visszadobsz kettőt, majd motorféküzemből kanyarodsz be és stabilgázt rárakod... de nincs... nincs... nincs... mostvan. Motorfék üzem után rárakod a tüzet akkor veszi-e egyből, vagy nem. Rángatva veszi-e, de ne ilyen 1000 fordulaton nézd mert ott mi nem rángat? Meg azt kit érdekel ha rángat... Vagy ami nekem még előfordult, csak 5-6 000 fordulaton, hogy ha visszaeresztettem mondjuk 8000 ről, akkor 5000 nél megint ráraktam egy finom gázt és elkezdett vonatozni. Nah ez a rángatás.
Explosión de dos tiempos
-
feca81
aktív tag
válasz SzalaiG #27725 üzenetére
hmm,en is voltam blatonon.csak sajna ne mmotorral.zankan nyaraltunk asszonnyal egy hetig.de sok finom motort lattam
egy ido utan nem birtam a ketkereku nelkul,es elmentem 30km-t bicilkizni.hat nem pont ugynaoylanMa nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
[lAyCsI]
addikt
-
n-tek
aktív tag
mindkettő tetszik. sztem a kawa is ketütemű, bár nemtom, nem nagyon értek a motorokhoz (még)
Escape is Just the Begining
-
félisten
válasz Topiccsendőr #28054 üzenetére
9000-ig forgattam ma delelott. Nem erzekeltem kesest sehol -- mondjuk ez egy karburatoros gep, meg nem hazilag hekkelt dob. Sot, pont jonak tunt a gazreakcio kozepalacsony fordulaton. De mondom, ma este megrangatom rendesen, es kiderul. Koszi a tanacsokat.
while (!sleep) sheep++;
-
feca81
aktív tag
válasz TayRol #27478 üzenetére
hat eddig ugy tunik jol jartam vele. termeszetesen autobol se jo a tomeg cucc,egy hyundai accentet vettem minden elektronikus okorseg van benne,meg manualis klima is.es kapaszkodjatok meg,mindossze 440.000Ft-ert. mar lassan benne van 2000km,amit en tettem bele,es meg nem volt gond vele. leborulok a koreaiak elott ha a hyosung is ilyen jo,akkor batran ajanlom barkinek
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Topiccsendőr
addikt
karbisnál ilyen bonyolult, idióta dolgok nem szoktak lenni. A nagy különbség, hogy nem késik a gáz. A szegény benzin-levegő keveréknél egyértelmű jeleket ad, nemúgy mint az injektoros. Mondhatjuk, hogy nagyobb a tűrése jóval, mint egy injektorosnak.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
félisten
-
félisten
válasz Topiccsendőr #28068 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit nem csinal. Egyszer durrogott a kipufogo: csutortok hajnalban, valoszinuleg rovidzaras akkuval.
while (!sleep) sheep++;
-
Boci_83
őstag
Motoros szemüvegekkel van valakinek tapasztalata? Ki milyet használ, vagy honnan lenne érdemes beszerezni?
-
ALI_G
veterán
-
Prof01
veterán
RS125-re is csak akkor, ha 11kw van a forgalmiban.
250-est viszont nem lehet sehogy sem elvezetni A1-el, mivel nem csak a 11kw, hanem a 125ccm is megszabja ezt.
Jah és Kawa Zxr 250-et A korl-al se lehet(ne), mert 45le(=33kw), szóval csak azt, aminek 25kw alatti szám van beírva a forgalmiba.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
SzalaiG
addikt
Made in Csajna: Ez most komoly?
-
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Ma:
- 8-as ut, belso savban megyek (2x2 savos). Utoler egy motor, jobbrol megeloz (elkezdem lehuzodni jobbra, aztan jobbrol kezdett elozni, epphogy nem csapott el), ugy alva hagyott, hogy alig hittem el. 140-en mentem, o 200 felett. Hatso ulesen rovidnadragos, sportcipos csajszi. Aztan varosban utolertem, ott meg persze nem mertek elmenni a hosszu allo sor mellett.
- Ugyanez az M7-en, ugyanugy rovidnadragos csajszi, ugyanugy 200.while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz Integra #28096 üzenetére
Pedig mar en is lelkiismeretfurdaltam kicsit a 140 miatt, foutvonalon. De sracot, a Bakony kiraly. Nincs forgalom, a 8-as ut tokeletes minosegu, ketszer ket sav, ha nem versenypalyan akarjatok tolni neki, akkor az egy jo kompromisszum.
Nagyon szep az a hely, most, hogy felmerult, hogy lelepek, megintcsak feltunnek az orszag szep reszei..
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest