- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
Olyan motort keresek, amely városban, hosszú túrán és erdei utakon is egyaránt megállja a helyét akár két személlyel és csomagokkal is. Túl nagy méretű blokkot nem szeretnék inkább a 650ccm körüli kategória érdekel. Használtra gondoltam elsősorban, mégpedig 1 milliós ár körül. Elég magas vagyok, így elég fontos az ülésmagasság és a kényelmes üléspozíció.
Megbízhatóságot rendkívül fontosnak tartom, nem szeretném, hogy pl. skócia közepén megálljon, vagy akár a városban egy fontos munkához sietve.
Mit tudnatok ajánlani?
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
félisten
Megjottem a korhazbol, miutan irtam a forumra, hogy behuztam a motort eso elol, megjott az eso, es lattam, hogy eri a motor szelet. Feltem a jegesotol, kirohantam letakarni, elkezdett omleni, visszafele rohanva elcsusztam a teraszon, repules kozben belerugtam az ajtokeretbe... Nagyujjam felett 3 centis vagas, omlik a ver (tenyleg, ket szobat osszekentem, a furdoszoba tiszta ver volt), mento ki, bent mondtak, hogy kinyilt az izulet... lenyeg, hogy 100%-os lesz, szepen gyogyul, operacio szar volt, harom napig szedtem/nyomtak a fajdalomcsillapitot.
while (!sleep) sheep++;
-
Chieftec
őstag
Nincs vkinek elado full synt 10W50 es olaja okosba?? 3 liter kene csak a kis RR be...
-
-
-
Kasza08
őstag
sejj... jobbulást
ninja_v-ről tudunk valamit? már jövőhéten meg kellett volna jönnije a cuccnak, de még mindig semmi. telót nem veszi fel, egésznap próbáltam. írtam neki sms-t, arra sem válaszolt.
ne mondjátok, hogy nyaralni ment, mert így kezdődött azaz MP4 lejátszós story, amivel átbaxtak -
félisten
válasz b0unCe #27410 üzenetére
Kosz a jokivansagokat. Valszeg elobb fogok motorozni, mint jarni. (Bar pont ott serultem, amivel valt az ember.)
Versys: draga, utcai
F650GS, Pegaso: turazni ket hengerrel biztos jobb, az uj BMW meg draga
Africa Twin: regiV-Strom: 1 milla korul mar kapsz, megbizhato, nagy, kenyelmes, bizonyitott mar rengeteg turan. Hatranya: randa.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #27421 üzenetére
Sor4-nel nem turaendurot ajanlottam volna, de kozben meglattam, hogy erdei utakra is kell, szoval kihuztam.
-
b0unCe
aktív tag
válasz TayRol #27420 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Használt motort most fogok először venni. V-stromok blokkjánál mennyire vegyem figyelembe a futott kilómétert? Mert 40-50ezret bele fogok tenni a következő 5 évben simán. Sok meghírdetett v-stromban pedig 30-40ezer van már.
Nézzek inkább kevés kilóméterrel, vagy nem gond a 30k km, ha jó állapotban van?
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
Tangerine
senior tag
válasz Topiccsendőr #27418 üzenetére
Ő a kakukktojás. Van egy-két előnytelen tulajdonsága, de nincs közte az önbizalomhiány.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz b0unCe #27423 üzenetére
Mérd fel a piacot. Nézd meg mennyi pénzed van, és hogy ezért a pénzért mit kapsz. Azért nem értem a kérdést, mert ha csak ilyen futásteljesítményű gépekre van lóvé, akkor egyrészt nem tehetsz mást, másrészt a km órákat itt aztán tekergetik rendesen. Inkább alaposan átnézetném egy szerelővel, hogy mondjon véleményt, melyik kiszemeltel érdemes kezdeni valamit. Egy fórumban, ahol műkedvelők osztják megy egymással a közvetett, vagy közvetlen tapasztalatukat, nem hinném, hogy hiteles információhoz juthatsz, hogy mennyit fut egy V strom. Ráadásul ki tudja hogy hogy használták. Alattam pl biztos nem bírna ki 100 000et egy motor sem. Nézegess tartósteszt után avlamelyik újságban, vagy zakembertől kérdezz. ez nem olyan kis lóvé, hogy netes legendákra halgass. Nyomozz utána. egyszóval melózz érte, meg fogja érni.
Explosión de dos tiempos
-
b0unCe
aktív tag
válasz Topiccsendőr #27425 üzenetére
Köszönöm, meggyőztél. Nem véltetlenül ez a beceneved.
-
JJános
addikt
Én is gyors gyógyulást kívánok!
Eszembe jut tavaly május végén, védett úton haladva, bekapcsolt lámpával, piros motorral, piros sisakkal egy autó úgy lökött fel, hogy majdnem távoztam az élők közül. Totálkár, rohammentő, satöbbi, és hosszú-hosszú gyógyulás.
A drótok még a térdemben vannak, de már sok km-t motoroztam, pedig még csak egyenes részen tudok rendesen járni. Ahol ferde az út, ott rendesen még járni sem tudok, csak sántikálni.Mindez abból jutott eszembe, hogy írtad: "Valszeg előbb fogok motorozni, mint járni."
2007-05-06 óta itt!
-
veterán
válasz Prof01 #27389 üzenetére
Hát, ha én javasolhatok valamit, akkor a cbr-t venném. Letekertem vele cirka 13ezret szűk 3 hónap alatt, az első 10 között voltam, akik kis ciberét vettek itthon.
Ez iő alatt a gumiból szerintem nem fogyott 0.2mm-nél több, 8ezernél egy gyertyacsere+szelephézag ellenőrzés, meg 3.500km-ént 1 liter olaj. Ennyi.
Akkor eladtam, a srác aki megvette azóta is boldogan használja, és soha nem hagyta ott sehol.
+1 szavazat a 125ös cbr mellett.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz b0unCe #27410 üzenetére
ha tudsz angolul akkor a GS kiesik...
komolyan:
Ezek közül vagy a vstrom, vagy az africa. Mondjuk az africa inkább endúro fele húz, vstrom meg aszfaltra túra.
Mindenesetre africában ez a jó dolog[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
b0unCe
aktív tag
Varadero és a v-strom 1000-es kicsit böszmék szerintem városba. 650-es azért jó, mert mindent ötvöz egyben, igaz ez sem túl kicsi. Igaz terepre nem igazán ajánlják, persze azért ki lehet menni vele egy ösvényre.
Az Afrikában meg az fogott meg, hogy mindenhol azt írták, hogy bármilyen körülmények között elmegy 100.000km-et. Terepre és városba is kiváló, csak ritka ebből a jóállapotú és viszonylag drágák a korához képest és a kényelem is visszafogott.
-
veterán
válasz Topiccsendőr #27432 üzenetére
Ha egy jó állapotút találsz, normális karbantartással akkor megölhetetlen blokk az is. Azért Dakaron hajtották őket rendesen, szóval van a blokkban tapasztalat. Szerintem. Amúgy gondolkodtam Africán a vfr-el egy időben, de aztán rájöttem, hogy terepre úgysem megyek, meg kellett a v4 gurgulászása motorféken
De az africa egy kurva jó motor szerintem. Csak nem ide, hanem az Alpokba, kirándulós motornak.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Topiccsendőr
addikt
-
Integra
titán
válasz TayRol #27433 üzenetére
amit ő szeretne, szerintem nincsen.
túl sok mindennek akar megfelelni egy motorban
valahol kompromisszumot kell majd kötnie. városban, erdőben, sok csomaggal, 2 személlyel, de közben 650-es blokkal? hááááát...
nagyon jó a varadero, kicsit szélérzékeny mert akkora felülete van.
az, hogy ennyivel drágább mint a v-strom.. a v-strom egy butított vara szvsz.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Topiccsendőr
addikt
Szerintem ez igaz bármelyik motorra. Úgy értem, ennek a mondatnak a summája az, ha kifogsz egy jót, akkor sokáig használhatod. Ezt ráhúzhatjuk bármelyik márkára. Dakaron annyi mindent hajtottak, de nem vennék pl Dakar győztes Cagiva Elefantot, Ducati blokkal, vagy sorolhatnám. Itthon meg nagyon nehéz karbantartott motort találni.
Explosión de dos tiempos
-
zsoltee10
addikt
én azt nem értem, hogy a Transalp hogyhogy nem kerül számításba? a DL-nél jobban néz ki, az is V2, van belőle bőven jó állapotú, a Transalpos brigád össze tartó, a motorozz.hu-n is van fórum, ami elég népes. Őszintén szólva én is kacsintgatok a Transalp felé, ha némi ráfizetéssel el tudnám cserélni a kawát egy 2008-as Transalpra.....
most csak így hirtelen: transalp
[ Szerkesztve ]
-
feca81
aktív tag
válasz bajnokpityu #27368 üzenetére
mikor?
na a lenyegre en is ide tudok erni
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
b0unCe
aktív tag
Az új transalp csodásan néz ki, de az már más árkategória is mint ahogy mondtátok. A régi meg otromba és nem is istenítik annyira.
[Fun clubbal] meg a V-strom is rendelkezik MO-n. Nem is kicsivel, mintahogy ezt a videó is bizonyítja
Mennyire alkalmas terepezésre a V-strom?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest