- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cogwheel71
tag
Sziasztok! Régen írtam már a fórumon, immár másfél éve használom a Defy - t még az utolsó megjelent miui 2.4.0 - ás (azt hiszem) rommal. Az eredeti akkuval megy még, naponta töltöm, de nem hagyott még cserben. A jelenleg elérhető naprakész JB, illetve egyéb főzött romok közül érdemes próbálkoznom valamelyikkel ami a jelenlegihez képest ad valami többletet? Csak zip-ből telepíthető érdelene, nincs kedvem a gyári romtól kezdve mindent újrarakni, és kernelekkel sem variálnék, ha nem muszáj.
-
jety91
őstag
Újabb káromkodásra adó okok:
Ha hívnak nem jelenik meg a hívásfelvevő, csak a képernyő ki-be kombó után, akadozik a csengőhang...
Komolyan a f@sz kivan már ezzel a buggal, szinte már az összes hívásnál ez vanKacsa féle MSBJB 2.2 (tudom, hogy az alap ROM bugja ez)
Ötlete van vakinek arra, hogy a poweramp telepítés során ezt írja ki: Nincs elegendő hely a program telepítéséhez - és hogy mit lehetne vele kezdeni?
Minden más program simán települ csak az nem képes...[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz CoolBoy323 #3553 üzenetére
Mert ezek mellett is sokkal kényelmesebb használni mint a többi főzött romot azért...
peter077: köszi meglesem!
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Erre a hivás "lag"-ra visszatérve:
Aki QCMX-et használ annak is ugyanez a hibajelenség tapasztalható?
Nem tudja felvenni a telefont / Csöng a telefon de nem jelenik meg a felvevő felület
-
jety91
őstag
válasz CoolBoy323 #3561 üzenetére
Had fejtsem ki neked:
- Gyári ROM: szerintem nem kell leírnom mivel egyenlő
- CM 7.2: annyi kényelmi funkció van 4.0 óta az androidban, ami nincs átportolva rá, hogy nálam felejtős mert enélkül 2x annyi idő eljutnom oda ahova akarok a telefonon belül, stb.
- WR: Szerintem neked is meg van a véleményed róla, az előzményekből gondolva... Nekem sem szereti a telefonom maradjunk annyiban.
- Wiui: egyedül ez jöhetne most szóba addig, míg ez a bug meg nem szűnik, el is gondolkoztam ma rajta. Anno tetszett, csak ha használtam valami eszméletlenül gyorsan lemerült.Mi marad? CM10, így marad egyelőre ez...
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
skanky féle cm7.2-ben benne van elég sok 4.0 ficsőr.
-
somi52
őstag
forum.xda-developers
Mokee OS Defy- New Beginning Economical-Fast-Smooth [link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Davebowman
senior tag
Feltettem a cyant, semmi play. Feltettem a wr2.1.1-et semmi play....mire használják azok, akiknek nem kell play? A gapps-ot miért nem teszik a ROM mell? f..om kivan.
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
senior tag
válasz Davebowman #3565 üzenetére
wr2.1.1 van play csak még market néven 100% custom csomagot feltetted hozzá ?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
somi52
őstag
Cm7hez mindig kel gapps ez is cm7 alapú
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
laca19
csendes tag
CyanMobile eXperience mellé melyik gapps kell?
-
mumtaz
senior tag
SG.hu: "Firefox OS - jönnek a fejlesztői telefonok"
"Az első példány például egy 1 GHz-es Snapdragon S1 chipet kapott, amelyet egy 3,5 hüvelykes HVGA érintőképernyő, egy 3 megapixeles kamera, 4 GB-os tároló, 512 GB RAM, valamint egy 1580 mAh-s akkumulátor egészít ki, microSD, WiFi, gyorsulásérzékelő, GPS, microUSB, illetve GSM és UMTS támogatás kíséretében."
Android, iPhone, Macintosh, PC a kanyarban sincsenek.
"a korábbi ígéretnek megfelelően a szoftvert telepíteni lehet a meglévő androidos telefonokra."
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
Cyan gapps-gb.zip benne a market is [link]
-
buksa93
csendes tag
Próbálta már valaki az uj Mokee-t?
-
buksa93
csendes tag
te jó isten....
átrakta kínaira a custom recoveryt -
Sutee89
aktív tag
Ms2Gingert használ valaki? Vélemény?
-
vornia
senior tag
Azt valaki már próbálta QCMX alatt,hogy lehúzva az értesítési sávot, rábök az órára,vagy a dátumra?
-
floratm
senior tag
Sziasztok!
Defy+ ra szerentném az első főzött romot föltenni. Hosszu órákon át olvastam a forumot a megfelelő után kutatva, a keresővel szürtem...
Szabof kolléga telepitési leirása a legszájbarágósabb a sok képpel.
Ugyláttam hogy a CM 7 lehet a jó nekem, mivel energiatakarékos, gyors...ezmellett még lehetöleg legyen kiszedve a fölösleges szemét...Valami ehhez hasonlot keresek ami nemfeltétlenül cm7 és a legfrissebb.
-
kezdő laikus
csendes tag
válasz Sutee89 #3573 üzenetére
Ms2Ginger: Kb egy évig használtam, nagyrészt atomstabil volt. A vége felé volt néhány olyan hibája a bejövő hívásokkal, amit meguntam és váltottam a Negan féle cmx-re. Akkuidővel rosszul jártam, minden más jobb lett. Ehhez persze kellett 13/13v2 (utolsó build) és a sevenrock féle kernel (xda, quarx cmx fórumban megtalálni). 200 óra után stabil, nincs csengőhang hiba. Viszont MS2Ginger jó két napig bírta, ez csak egyet.. Lehet, elég lett volna újratennem azt :-)
-
bibliator
aktív tag
válasz floratm #3576 üzenetére
Hirtelen csak ezeket találtam defy+ra
Rootolásnál vigyázz, ha BL7 a gyári romod (2.3.6.)!
Mostanában nem megy senkinek......a leírások alapján.Ha csak programot akarsz törölni, ahhoz nem kell custom rom, elég pl. a titanium backup és azzal törlöd a felesleges programokat.
Jó szöszölést!
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
FearTomi
őstag
Na igen, de az az alap. A másik verzió ilyen lesz: "4,3 hüvelykes kijelző, 8 megapixeles hátsó és 2 megás szemközti kamera, kétmagos 1,2 gigahertzes Snapdragon S4 proci van benne" viszont ami vicc, hogy abban is 512 MB ram lesz, ergo semmi értelme sincs a telefonnak, ha csak nem 1-2 MB-t esznek a firefoxos alkalmazások Láttam magát a rendszert és egy Android-iOS keverék az egész, szerintem hatalmasat fog bukni
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
A napokban küzdöttem a telefonommal egy sort.
Rátöltöttem elsőként az új quark féle 4.2-es romot, de nekem nem volt hálózatom... Akár mit próbáltam sajna nem oldotta meg.
Végül addig addig próbálkoztam a régebbi 4.1.2-es romokkal míg végül az akkumat teljesen kikészítettem.Jelenleg az a reakciója, hogy csak töltőről működik. Itt a státusza 100%. Ha lehúzom töltőről kb 5mp múlva lemerül.
boot menüben azt mondja, hogy akku 0%
Kikapcsolt állapotban való töltésnél csak 1 nagy kérdőjel van.
Valahogy életre lehetne kelteni az akkut, hogy használható legyen?
Várom válaszotokat.
Üdv: T
-
FearTomi
őstag
No srácok, én is szögre akasztom a Defy-t Illetve csak akkor fogom használni, ha valami buliba megyek majd! Azért néha majd vissza nézek. Egy élmény volt
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Sh4rKy
senior tag
helo mindenki
lenne egy kérdésem a szakértőkhöz. haveromnak van egy defyje (mb525 - ha jól rémlik zöld lencsés) amire anno felraktam egy quark féle cm10-et, de szeretné a srác frissíteni. kérdésem az volna, hogy az újabb 2ndbootosra frissíthetjük e a telefont wipe data nélkül, vagy teljesen a 0-ról az egészet?
választ előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Davebowman
senior tag
Najó! Most kipróbálom a cyan-t + gapps-ot(amit Somi linkelt) + Somi Hu-ját és ráeresztem a wr2.11 nandroidját Jeeeee ha feláll a rendszer, akkor ez marad!
-
Maximum1
őstag
válasz Emi1986 #3581 üzenetére
"macgyver hack" ez kell Neked!
Én is jártam így, nálam így nézett ki.
Itt egy leírás hogy mit csinálj. -
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #3587 üzenetére
Na szépen sikerült, de ezt az alsó menügombsor-vackot hogy kapcsolom ki? Mi a neve?
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #3589 üzenetére
HOL van egy nármális boot-animáció hang nélkül????????? ÁÁÁÁ c64 feeling 3-5x még elmegy, de már zavar (
-
gyugyo1010
tag
Nálam az MSB JB 2.1 nem rosszalkodik, a nálad megjelent hibát sose tapasztaltam.
Azért nem a 2.2-t használom, mert azon nem működött a hotspot.
2 hete fent van néha megakad fél mp-re, de semmi nagyobb hibát nem találtam benne.
Nálam ez nagyon bejött.
Próbáltam a Mokee-t, a Skanky-t, egyik se hozta azt számomra, amiért azt mondjam, h jobb, mint az MSB JB 2. -
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #3590 üzenetére
Na meg a hívás! hogyan veszem fel? Nincs a képernyőn gomb hozzá? (Cyan amúgy) át lehet tenni a wr tárcsázóját ebbe?
-
somi52
őstag
kymco
boot hang ki cyan beállítások teljesítmény boot hang ki de lehet kilehet törölni system média mappábból
hívásfelvétel cyan beállítások érintőpanel bekapcsolása
menügombsor-vackot kikapcsolási menü navigator ki
herbi76 blogomban megtalálodSony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
somi52
őstag
még egy nagyon fontos dolog
cyan beállítások felület felület finomhangolása tablet finomhangolása menünél ki jön egy ablak akkor a no ra kel kattintani mert különben a redőnyben a power widget eltünik és kicsire váltSony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
somi52
őstag
válasz Davebowman #3595 üzenetére
-
somi52
őstag
időjárás beállítása a zárképernyőn
felület finomhangolása időjárás először a frissítés időközére kat ha manuálon marad nem fog müködni
utána vissza zárképernyő beállítások widget beállítások idő stílus widget ekkor kijön egy ablak és a default ra ok[ Szerkesztve ]
-
Repp
tag
Sziasztok Defysták!
Elköszönök tőletek, ma megváltam a Defytől két év használat után. Köszönök mindenféle segítséget ettől a lelkes társaságtól, sokat tanultam itt.
-
jety91
őstag
Egyre jobban fogyunk
Én is szemezgetek egy Xperia SL-el eléggé...
Nos visszatértem 1 év után Wiui-ra, de szerintem míg nem lesz bugmentes a hétköznapokra a QCMX addig marad ez/míg nem lesz keret új telefonra
Valakinek sikerült összehoznia wiui-n a chrome könyvjelző szinkronizálását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest