- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
nagyúr
Üdv. Valaki mondja már el nekem az, hogy az hogy van, hogy fater szutyok telefonja(Telenor Ván Táccs) gyorsabban talált jelet navival, mint az én Defy-m?
-
Halo
senior tag
válasz buksa93 #48800 üzenetére
úgy, ahogy eddig, s úgy, ahogy a többit.
én írtam, hogy lehet, türelmetleségből csináltam akksi ki-be-t, a telepítés után sokáig volt piros led.
viszont az újraindításoknál még van gebasz - legalábbis nálam. Mintha minden második lenne jó csak... kettő között meg akksi ki be van... (olvasd a hsz-eimet vissza - utóbbi 1 hónap elég infó van benne.)a memóriakezelésnél viszont már nem játszadozok, hagyom autón, a fejlesztői részben van csak egyedül bepipálva, hogy zárjon be progikat, ha kell. amúgy meg hagyok mindent autón, 160-190 szabad ramom van.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
doglotthal
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Segítséget kérnék:
Teljesen elszállt a rendszer a Defymen. CM9 van rajta, újraindítás után a google logón nem lép túl a készülék.
Most próbálgattam mindent amit itt olvastam, de sajnos nem tudtam működésre bírni a telefont.
Mit lehet ilyenkor tenni?A segítséget megköszönném.
-
-
Halo
senior tag
igen, a legutolsó, 18.10-es már tartalmazza a kernelmódosításokat is, simán leszeded, s felrakod recoveryből, mint bármely másik rom-ot.
install előtt, ha nem cm volt, wipe all-in.
s mint mondottam, install után az első rebootnál légy türelmes, ha 20 percnél tovább nem mozdul a piros led állapotból, akkor akksi ki-be... nincs mese.
előtte fokozott figyelem az akksi feltöltésére!egyébként nálam akkor lesz sikeres az újraindítás, ha a kék led után bejön a piros, aztán elmegy a "fekete" háttérvilágítás is, utána bevillannak az alsó gombfények, aztán megint előjön a "fekete" háttérvilágítás.
ha ezt láttam, tudom, minden ok lesz.
viszont ha ezt nem láttam, tudom, várhatnék reggelig is - itt csak akksi ki-be.
hogy mitől, miért akad így néha(?) fel, azt passz, gondolom jelezték Q-nak, s majd lesz javítás.
mivel nem indítgatom naponta újra, ezért igazából nem érdekel a dolog(OFF)más: megyünk délután kirándulás, tesztelgetem majd gps-t, ha nem írok, akkor minden rendben (/OFF)
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
105kacsa
őstag
válasz Nandivagyok #48808 üzenetére
Figyeli a fejleményeket wajk jb fronton. A jb alakul mint púpos gyerek a prés alatt, de még nagyon messze van a gb stabilitásától gyorsaságától. Wajk is úgy van vele mint én élvezi a tökéletesen kiforrott 2.3.7 android minden előnyét addig amíg a jb gyerekcipőben jár másodlagos a fejlesztésre szánt idő.Tehát wajk jb a gb wajk 2.10.27 után.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
doglotthal
aktív tag
Üdv.
Volna egy problémám WIUI telepítés után:
Hívás közben kikapcsol a kijelzőm, de nem jön vissza a bekapcsológomb megnyomására.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Esetleg ki lehet valahol kapcsolni ezt a funkciót?Köszönöm előre is.
-
-Zola0808-
tag
válasz doglotthal #48816 üzenetére
Másik romnál nem csinált ilyet? Nekem akkor volt ez miután fóliát tettem rá.
" A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa!" (Hofi)
-
icom
csendes tag
válasz szabof1 #48763 üzenetére
Nagyon köszönöm ezen írásodat "szabof1",
ennek köszönhetően újra működik a defy rendesen több mint egy hónap után,
mert ugye nekem BL7-est sikerült feltennem és aztán jött a szünet.Na de most ha nem is a kedvencem a CM10 rom,
de legalább van valami rajta és tudom használni mindenét
és elég gyorsan is szalad a rendszer vele (2012.10.18-al) ,
igaz nincs is még rajta semmi progi,
de egyenlőre legalább valami van, aminek lehet örülni.Köszönöm még egyszer és érdemes volt várni.
-
lmisi
senior tag
válasz -Zola0808- #48817 üzenetére
Ha a fólia takarja a közelségi szenzort sanszos a dolog.
-
Rysy
csendes tag
Szevasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem. Most tapasztaltam egy olyan problémát, hogy szeretnék telepíteni egy appot, és azt írja ki, hogy nem "Nincs elég hely " Szabadítsak fel helyet. Ám bőven van helyem mind a belső, mind az sd kártyán.
Valakinek van valami ötlete -
oliverkiss32
aktív tag
CLEAR vagy ULTRA CLEAR fólia jobb?
;]
-
(jan)
őstag
-
w.miki
veterán
válasz oliverkiss32 #48823 üzenetére
:0
a matt miért nem jó?
az én csomagomban antireflex(matt?), és crystal(clear?) van, én se tudom melyiket tegyem felOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sinkoneri
tag
WR. 1.7.1 olyat csinált hogy egy fotó után kifagyott majd ujraindult a teló. Most meg ha fotózok a második kép után nem látja az sd kártyát. Reboot nem segít, fotó app ujrainstall se. SD kártya sérülhetett?
-
doglotthal
aktív tag
válasz -Zola0808- #48817 üzenetére
Helló. De csinált CM9-nél is. Leszedtem a fóliát, de még így is produkálja sajnos.
-
törölt tag
Hát ez a fólia tényleg mélyvíz téma
-
törölt tag
válasz oliverkiss32 #48829 üzenetére
Képzeld van,meg mélyvíz topic is. És bármilyen furcsa is a szàmodra ott nem folia a téma
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz oliverkiss32 #48829 üzenetére
engem nem, nekem a fólia felrakás az igazi mélyvíz
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
csabi94
őstag
válasz sinkoneri #48826 üzenetére
Nekem az 1.7 csinált most hasonlót, de ez az újraindulásos dolog nem volt, csak szimplán a kártyát nem látta a galéria és a fotó app. Rádugtam gépre, és hagytam, hogy a win7 javítsa a hibákat a memóriakártyán, azóta hibátlanul működik. Nem biztos, hogy nálad is ez a gond, de hátha segítettem.
-
sinkoneri
tag
Köszi, sd kártya file rendszer javítás megoldotta!
-
Rysy
csendes tag
Szevasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem. Most tapasztaltam egy olyan problémát, hogy szeretnék telepíteni egy appot, és azt írja ki, hogy nem "Nincs elég hely " Szabadítsak fel helyet. Ám bőven van helyem mind a belső, mind az sd kártyán.
Valakinek van valami ötlete -
105kacsa
őstag
1 nap után röviden jóóó üzenem Csendeskének 48815
[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
hstevie
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szükségem lenne egy kis segítségre ugyan is az történt a defy+ telómal, próbáltam telepíteni a legújabb 2ndinit 1.4.2 minden frankón telepített, csak hogy a android boot menüben semmi sem működik, azt írja ki hogy no such file or directory, a bootfileokat letöltöttem csak valahogy be kéne másolni a teló memóriába, de az usb sem működik , meg nem bootol be a teló csak a androidbootmenü jön be hiányosan esetleg van valami megoldás vagy tégla.Előre is köszönöm a segítséget!!!! -
namyang
tag
Üdv,
Feltenném ezt az új quarx féle CM10-et (cm10-2ndboot-nightly-defy(+)) és volna néhány kérdésem:
1. Aki használja: wifi tethering működik? (látom, h. a changelogban az van, hogy fix, de valóban így is van?)
Egyébként mennyire használható hétköznapi használatra?
2. ehhez is fel kell tenni a battery fix-et? (mert a fájl név alapján MB526-hoz van, amihez eddig kellett tenni
3. vissza lehet róla térni, ugyebár... (?)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz hstevie #48837 üzenetére
Én újratelepíteném a gyári romot, majd rootolás és 2ndInit. (Segítség: gyári rom telepítéshez: szervizelés előtti leírásom, rootolás és 2ndInit: felkészüléses leírásom.)
2ndInit-ből a legújabb egyébként a v2.3.
Hamarabb kapsz Defy+ segítséget a megfelelő topicban,[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
somi QiSS 4.0.4 MOTO Defy.zip
egyedi rom cm 9 alapú stabil és szép
kamerában panoráma mód is van
[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
somi52
őstag
válasz oliverkiss32 #48845 üzenetére
igen a következő wiui aromás lesz kacsa kolléga már teszteli
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
Megpróbáltam felrakni a legújabb QCMX-et (10.18. a mai update zippel a 09. 24. még "régi" kernelesre). A piros led-ig eljut, aztán semmi. Akksi ki-be... piros led... semmi. Legalább 15 percet vártam mindkét alkalommal. Ezután wipe-ok (cash és dalvin cash, data nem volt) de ezután sem akart elindulni.
Mi hiányzik neki? Egyáltalán miért ilyen macerás ez? -
raczger
őstag
Lehet, hogy végre rászánom magam és lecserélem a több, mint egy éves gyári 2.2-őt, mielőtt nekikezdenék azért lenne egy-két kérdésem, amire nem találtam (vagy nem egyértelmű) választ.
Ez alapján a leírás alapján csinálnám (nem tűnik nehéznek). 2.2 után egyből tehetnék fel pl ICS-t, vagy úgymond végig kellene menni a "verziók lépcsőjén"?
A második kérdés pedig, amit tudom sokan tesznek fel, de néhány kitétellel kibővíteném a kérdést, azaz melyik romot ajánljátok? Minimalista vagyok, nem feltétlen kell, hogy csili-vili legyen, az jobban számít nekem, hogy gyors, megbízható és energiatakarékos legyen (ne zabálja az aksit). Nem is nagyon szoktam szinkronizálással foglalkozni, net csak akkor megy rajta, ha épp valamit meg kell nézni rajta. Stabil romra ezt találtam a fórumban eddig.A mostani 2.2 már gyakran belassul, néha nincs hang beszélgetéskor (újraindítás megoldja a problémát), szeret lefagyni, meg hasonlók.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest