Keresés

Aktív témák

• 105kacsa

őstag

válasz kymco #48805 üzenetére

Ma kezdem el tesztelni az aromásított új wiui gb kiadás előtti wajk romot, jövő hétvége felé lesz kiadva ha minden jól megy.Megéri rá várni ütős lesz!!

ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.

• Halo

senior tag

válasz kymco #48805 üzenetére

igen, a legutolsó, 18.10-es már tartalmazza a kernelmódosításokat is, simán leszeded, s felrakod recoveryből, mint bármely másik rom-ot.

install előtt, ha nem cm volt, wipe all-in.
    s mint mondottam, install után az első rebootnál légy türelmes, ha 20 percnél tovább nem mozdul a piros led állapotból, akkor akksi ki-be... nincs mese.
    előtte fokozott figyelem az akksi feltöltésére!

egyébként nálam akkor lesz sikeres az újraindítás, ha a kék led után bejön a piros, aztán elmegy a "fekete" háttérvilágítás is, utána bevillannak az alsó gombfények, aztán megint előjön a "fekete" háttérvilágítás.
    ha ezt láttam, tudom, minden ok lesz.
    viszont ha ezt nem láttam, tudom, várhatnék reggelig is - itt csak akksi ki-be.
    hogy mitől, miért akad így néha(?) fel, azt passz, gondolom jelezték Q-nak, s majd lesz javítás.
    mivel nem indítgatom naponta újra, ezért igazából nem érdekel a dolog :)

(OFF)más: megyünk délután kirándulás, tesztelgetem majd gps-t, ha nem írok, akkor minden rendben :)(/OFF)

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Aktív témák