- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Csendeske
aktív tag
válasz zsolt19900 #48497 üzenetére
Több hibalehetőség van.
Csatorna állítás, ahogy Kbali fórumtárs írja.
Esetleg megpróbálhatod a router menüjében a "Vireless-Wireless Advanced" (ha van) alatt kivenni a pipát az Enable VMM menüpontnál. Szóba jöhet még a b/g/n szabvánnyal való variálás szintén a router menüjében.
Általában valamelyik szokott segíteni. -
Tézé81
tag
válasz zsolt19900 #48500 üzenetére
Próbáld ki, hogy a Channel-t 6-ra vagy lejjebb veszed... Nekem ez segített korábban.
-
freeknight
őstag
Quarx 2ndboot directoryjában ez mi: update_for_11.10_v2.zip? 13.-ai a legfrissebb romja, és ezt is akkor tette fel, gondolom ez lehet az. De ezt vajon hogyan lehet feltenni?
Szerk.: még csak annyi, hogy ezeket a romokat fel lehet pakolni zöldlencsés defyre, igaz? Csak azért, mert zárójelben ott a plusz jel...
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Csendeske #48501 üzenetére
eljátszadoztam mindegyikkel, úgy hogy a telón alapon voltak a speckók -nem volt bepipálva hogy figyelembe vegye- de így sem találta a netemet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Tézé81 #48502 üzenetére
jeee lejjebb vettem és most jóó, köszi köszi -ekkora baromságot, hogy ez miatt- direkt azért tettem nagyobbra, mert van a környéken másik asszem kisebb csatornán, és nem akartam zavart
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
chab7
addikt
Ma teszteltem kicsit mennyit bír az akksi a cm10-el.
3 órás busz utazás alatt (wifis busz, de valami elég gagyi szolgáltató netjét osztják mert sok helyen nincs lefedettsége) végig youtube videókat nézegettem a defy-n. Fényerő maxon volt és BT fülessel hallgattam. Közben volt egy két ismerőssel pár sor irogatva gtalkon is. Tehát folyamatos képernyő és folyamatos terhelés volt. (Kicsit melegedett is a hátulja a telónak).
A menetidő kereken 3 óra volt. Az akku induláskor 95% érkezéskor pedig 15%-on volt.
Jónak számít ez? Vagy teljesen átlagos? Esetleg ultratré fogyasztás? (Figyelembe véve mindenképpen hogy cm10 rom).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
icom
csendes tag
Sziasztok!
Szia Szabof1!
Hát odáig sikerült eljutnom, hogy a visszatérés a halálból című DOWNGRADE elhibázott 2.3-as SBF telepítését végig csináltam, de egészen odáig ment minden mint a karikacsapás, amíg a "froyofirmware.sbf-et kellett telepíteni RSD-vel, de onnan utána már nem indult el a telefonom és csak azt irta: FINNISHED ....PASS
Mit lehet innentől tenni? Van valami jó ötlet, tapasztalat?
Köszönöm előre is.
-
somi52
őstag
somi lezo aroma intaller
szerintem a leggyorsabb rom
[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Angyalpor
tag
Hello!
Hasznaltatok mar Getdataback- ot androidos memoriakartyan? -
nagyúr
-
herbi76
csendes tag
Köszönöm jan írását a töltő problémára,nagy segítség. Mivel nálam a mobilitás volt a gond, úgy oldottam meg, hogy egy autós szivargyújtó aljzatot rákötöttem egy 12V-os aksira (7Ah ez még cipelhető) ebbe pedig csak csatlakoztatni kell az autós töltőt. Így bárhol, bármikor tölthetem a Defy-t. (Geocaching-re használom)
-
koszegii
tag
Sziasztok!
Szeretnék a segítséget kérni.
A Defym csak bootloader módba tudom tenni,hiába tettem fel rá azt a romot az RSD-vel,ami már előzőleg sikerült megáll a logónál,és azRSD is azt írja,hogy indítsam manuálisan a telót,nem vált át pass-ra.Innen szedtem le:http://sesmart.hu/phpBB/viewtopic.php?f=77&t=3979 Tökéletesen működött amíg újra nem indítottam.KösziAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Halo
senior tag
javult a legújabb QCMX2nd a repülőben fogyasztást tekintve, de jelenleg még így is sok.
83% volt 20 óra körül, mikor fellőttem a repcsit, s reggel 7 körül kapcsoltam vissza, 66%-ot mutatott a kijelzőn az akksiszint.
Más romoknál az éjszakai 7-9 óra általában 1-3% repülőben...
a napközbeni "tétlen" fogyasztás nem tűnik soknak - de ez az éjszakai... már jobb, mint volt, de remélem lesz mégjobb - ha sikerül stabilan 10% alá nyomnia Quarxnak, azzal már megbékülnék.Rögvest pakolom fel a Swiftkeyt, meg a Chrome-ot is - jelentkezem, mit produkálnak együtt.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
nash13
aktív tag
Valakinek van esetleg Aroma Installer leírása? Ezzel még sosem tettem fel romot, de a lezo-t most kipróbálnám.
iPhone 7
-
sinkoneri
tag
Újra installáltam WR 1.7.1-et akkuesés miatt. Wipe data, cache, dalvik, install from zip módszerrel. Most már V6supercharger-t is aktiváltam Aromaba de ezek után is jelentkezik a 39% -> 19% esés... Még adok neki kis időt mert a full lemerítésen még nem vagyok túl a flashelés óta de ha pár nap után is fennáll a dolog megpróbálok egy WIUI-t és/vagy Somi Lezo-t . Utóbbiak is CM7 alapúak igy gondolom nem kell semmi különösebb előkészület nekik, simán mehet install from zip metódussal.
Jól gondolom, mehetnek ezek a romok WR 1.7.1 után?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #48526 üzenetére
Milyen frekvencián fut a CPU ebben a ROM-ban? 1300 MHz, ha jól hallottam?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ccs2929
senior tag
Szia!
Igaz nekem még nincs fent a 2ndbootos rom, viszont a 09.14-i cm10 van a telón, és ahogy írtad is, repülő módban egy éjszaka alatt 3-4%-ot eszik,ami szerintem korrekt!
Ezek szerint ennyire zabálja a 2nd boot az akksit!?Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Dudi08
tag
válasz sinkoneri #48523 üzenetére
Full wipe-ot csinálj a biztonság kedvéért.
Az akku esés pedig az akksi elhasználódása miatt következik be. Másik rommal is ugyanúgy fogja csinálni a dolgot.
A megoldás az új akksi. Többeknek bevált, de valaki írta itt, hogy neki az se.
Szerintem ha nem "ugrana" a töltöttségi szint, akkor embertelenül gyorsan merülne, de ez a kettő ugyanazt jelenti. Pl: 10 perc alatt merül 10%-ot 30-ról 20-ra, vagy sokáig tök lassúnak tűnik az akksi használat, utána hirtelen "ugrik" 15-20%-ot. -
Kbali
nagyúr
Wiui 2.5.27-en valaki tapasztalt olyat, hogy nem működik a böngésző? Folyamatosan azt írja ki, hogy nincs kapcsolat, miközben Operával működik.
Kb. 4 hónapja használom, de eddig nem volt gond vele, megfelelt az igényeimnek.
Már próbáltam cache, dalvik, app data törlést, de egyik sem segített.
Lehet, hogy érik a 2.9.27 -
-
lmisi
senior tag
válasz Moleman #48535 üzenetére
Az én új cirka 3 hónapos akkumon is már megjelent az akkuesés ez ilyen. Így is elmegy 30 órát (2 munkanap) muksirommal. Igaz már nem játszom rajta, Email, hívások sms, námi böngészés és napi 20-25 perc waze navigálás dugókerülés miatt.
Sok töltéssel (Napi 1-2), nehéz használattal évente akkucsere defy-nál. Sajnos nem jó 1-2 ezer forintos eBay-es. Eredeti vagy 4-5 ezres eBayről (Mondjuk amelyiknek teljesen olyan a matricázottsági mint az eredetinek) -
baal-amiga
senior tag
Jelentem új akkuval gyári 2.2-ről indulva wiui 2.9.27-tel is van akkuesés. Verdammt!
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz baal-amiga #48539 üzenetére
Te most mire gondoltál írás közben? Az "akkuesés" alatt arra gondoltunk, hogy 1-1,5 év alatt elhasználódik picit az akksi.
Mi van neked az új akkuval, használtad és lemerült? Ez minden romnál így van....[ Szerkesztve ]
;]
-
Kbali
nagyúr
válasz oliverkiss32 #48540 üzenetére
Arra gondolt, hogy rosszul rakta vissza az akkufedelet és az új ROM kilökte az akkut, ami leesett a földre
-
baal-amiga
senior tag
Sok volt a bohóc csoki, úgy látom
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
fa4hu
őstag
válasz baal-amiga #48539 üzenetére
Ez megerősíti azt a véleményemet, hogy nem csak az aksi használódik el a Defy-ban. (Lásd korábbi leírásomat, ahol két különböző életkorú és használatú aksimnál lépett fel ugyanúgy az aksiesés (gyengébbek kedvéért 5x->4x, 3x->2x, 8->4 töltöttségi százalékok között, mikor hogy).
-
oliverkiss32
aktív tag
-
baal-amiga
senior tag
válasz oliverkiss32 #48545 üzenetére
Téma volt, hogy sw-es vagy hw-es hiba-e. Szóval számomra meg van a válasz.
-
Tomi_Sci
őstag
Nem. Az csak azt határozza meg, hogy milyen gyorsan tölt fel. A töltőknél variálnak azzal, hogy 2 USB adat pint összekötik vagy nem, némelyik készülék csak ezzel tölt, némelyik csak azzal. Én is próbálgatással találtam töltőt, ráadásul mindegyiknek kipróbáltam a pinek rövidre zárását/megszakítását is. Ahogy itt olvastam a fórumban, valaki rájött, hogy a Defy ezt még megdobja azzal, hogy csak akkor tölt, ha van egy kis feszültség az adat pineken.
Nekem is olyan színes töltőm van mint amit (azthiszem te) linekeltél. Tölt vele, csak a kijelző nem működik közben.(#48498) (jan): Sajnos ez nem mindig oldja meg a problémát. Töltőfüggő.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
Játszhatjuk ezt
Három töltőt próbáltam ki. Az első töltő sehogy sem töltötte, a másodikat érzékelte a telefon miután összekötöttem a pineket (mintha sz.gép lenne), de nem töltötte, és megboldondult tőle, a harmadik out-of-the-box működik, csak a kijelzőt nem lehet használni töltés közben.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest