- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Nataniel
senior tag
válasz mongoose01 #24200 üzenetére
Esetleg próbáld meg a CEE-t visszatenni.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
RootRulez
félisten
Na feltettem. Nektek mennyi volt a max idő, amit vártatok, hogy elinduljon? Már hosszú percek óta forog a gördeszkázó droid körül a nyíl. Az előző verzánál ki kellett vennem az aksit, lehet ennél is ki kell? Korábbi verziók mindig indultak szépen.
═════════════════════════════════════════
-
mongoose01
tag
már próbáltam de annál se kép se hang, be se jön semmi pedig a flash-lés szépen végig megy de semmi kép nem jön be.
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
domerator
veterán
Na úgy döntöttem hazamegyek.
Nagyon jó ez a jan 2-i CM, különösen ritkítva (30 sec boot idő), de nem nekem találták ki, még akkor sem, ha a wifi tethering még kikapcsolt kijelzővel is stabil.
Akkuideje a ritkított verziónak teljesen fej-fej mellett a miuival.Pro:
gyors
jó tether (szerk: alvásban ez is akadozik baccameg)
baromi jó rsd rádió
rengeteg beállítási lehetőségCon:
nincs forgalommérő
nincs tűzfal
nincs akku csík
fekete (erősen szubjektív)
nincs T9 tárcsázó
contacts csak menüből kereshető
nincs call recorder
témák nem kombinálhatók
nincs folder play (ez nem annyira súlyos, sokan más playert használnak)
market rögtön frissít a mammutgyorsaságú "szép" szürke új marketreHa valaki ki akarná próbálni a megritkított cm72-120102.0338-NIGHTLY-Defy romot akkor most szóljon, kora délután fel tudom tenni... DE ebben aztán végképp nem tudok változtatni... se betenni, se kivenni, mert megyek vissza a miui vonalra.
Szerk:
Root... érdekel?[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
RootRulez
félisten
válasz Nataniel #24203 üzenetére
Sztem aksi ki-be meg fogja oldani a problémát, csak ez olyan barbár. Meg mint fentebb írtam ez az utolsó (jan02-ei) CM7 nem volt frankó, lehet azért mert nem rendesen indult az se elsőre... Lehet adok neki egy clear cachet még egyszer mielőtt hagynám indulni aksi babrálás után, múltkor nem csináltam megint.
dom: beindult a friss, most kiőrjöngöm magam ezzel
A nincs forgalommérő mit takar?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz RootRulez #24202 üzenetére
Én is felraktam nemrég, de nekem elindult rendben, nem kellett aksit kivennem vagy ilyenek. Időt nem mértem, de 1-2 percnél egészen biztosan nem tartott tovább. Az ilyen 5 perces határ az nagyon sok, annyit sosem vártam, és szerintem még az sem aki azt mondja, hogy akár addig is eltarthat amíg elindul. Szóval ha pár percig nem indul, akkor nyugodtan vedd ki az aksit, majd visszatéve egyből elfog indulni.
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #24206 üzenetére
Jolvan... en csak felajanlottam, mert pont beirtad, hogy ez van fenn neked, csak rosszalkodik, nalam meg a sovany verzio jo stabil.
Forgalommero alatt a mobilnet adatmennyiseg merot ertem, ami a miuiban Monitor (Felugyelet) neven talalhato es a meresen kivul apponkenti tuzfalkent is mukodik megkulonboztetve a mobilnet es wifi engedelyezest.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Thief
aktív tag
válasz domerator #24205 üzenetére
Az osszes kontra megildhato third party appal. A miuiban is third, csak ott ezek alapbol benne vannak a zipben, cmnel kulon kell felrakni. Vagy beleteszed a zipbe es ugyan ott vagy. Egyedul az igaz,(nem felreerteni!) hogy a temakat nem lehet sajat kezuleg osszevalogatni, csak keszek vannak. Viszont keszbol tobb tema van, mint miuihoz.
Wajk v4et viszont majd kiprobalom, ha kijon, de az elso dolgom lesz a launcher csere, mert nekem a legidegesitobb a miuikban az appdrawer hianya. Hiaba van mappaz sose lesz olyan.
Na mi a helyzet az uj 7.2 nightlyval? Kiderult mar, hogy milyen verzio?
Full defy+ sbfet fel lehet flashelni piros lencses defyra? Tudom, az akksi mas es nijcs downgrade, de az akksihoz ha jol tudom van valami fix.
[ Szerkesztve ]
-
Spunky96
csendes tag
válasz Davebowman #24168 üzenetére
Akksi-t kell bele venni és akkor teljes értékű defy+ lesz még a sima defy akksival fut de meglepően jó készenléti idővel 2 nap...
IGO Primo by Plajos :P
-
w333
félisten
válasz Spunky96 #24215 üzenetére
Hát én az a 2 nap készenléti időt nem mondanám egy jó eredménynek nekem wiui-val teszteltem és 80 óra volt , ennyit a gyári romok-ról
Az a baj hogy a gyári romban sok felesleges app van ami folyamatosan fut a háttérben és nem nagyon lehet kilőni és emiatt nagyon lezabálja az akkut
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kanyazsombor
tag
válasz mongoose01 #24204 üzenetére
Ezek talán segíthetnek:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=966537
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14762402&postcount=143
Motorola Defy :)
-
RootRulez
félisten
válasz domerator #24209 üzenetére
& somi52 értem, de anélkül egy 3. program még tudja mérni a forgalmakat? Pl Call Meter 3G vagy az is ebből olvasná ki az adatokat?
Eleve nem tudtam, hogy MIUI-hoz viszonyítva nincs benne forgalommérő vagy a heréletlen CM7-hez képest.
Ja, egyébként feltettem a 20-ai nightly-t. Jobb érzés használni, mint a 2-ait volt, de lehet csak beképzelem, majd idővel elválik...
[ Szerkesztve ]
-
mongoose01
tag
Az a baj hogy angolul nem igazán tudok,nem tudna valaki egy recoveryből felrakható cee kernelt,előre is köszönöm,ilyen hülye is csak én lehetek...
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
Spunky96
csendes tag
Akkor kiegészíteném az előző Hsz-t
Sima Defy akksival Majd ha meglesz a Defy+ akksi azzal is letesztelem...
GPS állandóan bekapcsolva, játék, netes böngészés, telefonálás, zenehallgatás...
tapostam én hogy merüljön lefele 2 napot bírt...
Nem bántva még nem teszteltem de eddigi leírások alapján Defy+ nak 4 napot irnak talán ami Froyo-val szinte lehetetlen...
Majd beírom azt is ha leteszteltem... Különösebb nyomkodás nélkül hány nap...[ Szerkesztve ]
-
Spunky96
csendes tag
válasz mongoose01 #24221 üzenetére
Itt nézz körül hátha akad valami jobbat nem találtam...
[link]
Google fordító a barátod...Utána olvastam xda- fórumon egyenlőre szinte lehetetlen a downgrade... azaz visszalépés Froyo-ra szóval marad a kiütés aztán go szerviz... Bár ha észreveszik a mahinálást ráadásul nem fognak tudni vele kezdeni semmit akkor sikeresen téglásítottad a telót
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #24223 üzenetére
Mar itt vagyok, megint a jo oreg wajklighton...
A felsorolast nem flame-nek szantam, az ures romok kozott tenyleg ezek az elteresek. Tudom, hogy marketrol mindenhez "there is an app for that"... en jobban viselem, hogy benne vannak alapbol.
Varjuk a miui 4-et...
Ja... erdekesseg: a wajk 2.1.6 a jan 2-i cm7 kernelet hasznalja...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
mongoose01
tag
am még egy kérdés hanyas recoveyvel érdemes csinálni ?mert nekem 1.4 van fent
-
pengemetal
aktív tag
-
mongoose01
tag
köszönöm
-
Joke21
aktív tag
válasz mongoose01 #24229 üzenetére
kisbarack járt ha jól emlékszem így, neki ha minden igaz, sikerült visszatérnie. Olvasd el a hozzászólásait, biztos leírta hogyan.
Nem igazán értem, mit akarsz azzal, hogy kicseréled a kernelt. Nagy valószínűség szerint el sem fog indulni a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
Repp
tag
Visszakaptam a telefonomat hangszórócsere után - ismét.
Beadtam CM7+Nightly-val, és ráírattam a munkalapra, hogy nem kérek szoftverfrissítést - ismét.
Nem vonták meg a garanciát - ismét.
Kicserélték a hangszórót, meg valami szalagkábeltKicserélték a hátlapot is
-
mongoose01
tag
szerintetek csináljak téglát belőle? és ugy hátha megjavítják?
-
Joke21
aktív tag
válasz mongoose01 #24234 üzenetére
Szerintem próbáld meg helyrehozni. Kaptál egy csomó segítséget. Mi garantálja, ha letéglázod, akkor kicserélik? Nálam a legeslegutolsó próbálkozás lenne.
-
Z0C!
őstag
válasz mongoose01 #24234 üzenetére
már megbocsáss de nagy barom vagy. Értőolvasás nélkül neki kezdel ROM-ot cserélni, 0 angol tudással...bár szaboF1 kollégának Szájbarágós leírása van...
Kértél volna meg valaki mást aki bagóért megcsinálja...vagy akár ingyen.
Ehelyett siránkozol.
RSD Lite-al flashelj egy CEE-t utána meg maradj a seggeden. Vagy később próbálkozz CM7el.
Biztos nem csak alreg vagy aki unatkozik?ui: bocs, de ez most jólesett
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
mongoose01
tag
nem igazad van,de még ilyen hibával nem találkoztam hogy nem lehet lecserélni a romot,zte-m volt előtte és azzal mindent megcsináltam most itt befürödtem,am tegyek fel egy cee romot és várjak hátha betölt mert már kétszer próbáltam de csak fehéren vlágitott a led és kép nem jött be.
-
Joke21
aktív tag
válasz mongoose01 #24240 üzenetére
Baszki, hányszor írjuk már le, hogy a cee nem megy fel alapból már?
Írtam, hogy kisbaracknak sikerült megcsinálnia, mi lenne ha utánaolvastál volna? De segítek, ő ez alapján csinálta: Katt
ZOC: Azt mondjuk én sem értem, hogy ahonnan leszedte a defy+ os magyar romot, ott le volt írva, hogy csak piros kamerásoknak, erre felrakja, és csodálkozik. Persze az is le volt írva, hogy nincs visszatérés.
[ Szerkesztve ]
-
mongoose01
tag
köszi szépen,közbe már én is megtaláltam de tényleg köszi csak látod mindenki rögtön ezt mondja,jó én szúrtam el de ha nem akar segíteni más akkor inkább ne mondjon semmit
-
Joke21
aktív tag
Az a baj, hogy magyarul sem ért, idézet egy másik forumból!:
"mongoose01 írta:
Szió,bocsika lehet hogy hülyeséget kérdezek de ezt a romot sima defyre fel lehet tenni? most cm7 van fent.köszi a választ üdvsabajoe30:Szia!
A beszámolók szerint igen fel lehet tenni de csak Piros lencsés kamerás Defy-ra! Ha zöld lencsésre raknád fel akkor a kamera nem működne!
Ha feltennéd, először mindenképp az eredeti ROM-mal kell kezdeni, az első h.szólásban megtalálod!"Na most ennek ellenére felrakta, és csodálkozott, hogy nem megy a kamera. Mondjuk ha már elba*ta, akkor legalább megpróbálok neki segíteni, amennyire tudok. De akkor sem fogom megérteni, miért próbálta ki...
[ Szerkesztve ]
-
mongoose01
tag
Azt gondoltam hogy nem fog menni a kamera csak egyszerűen kiváncsi voltam a romra ,nem gondoltam volna hogy nem lehet majd lecserélni másikra.
-
mumtaz
senior tag
válasz domerator #24209 üzenetére
Ahh. Szóval akkor az nem csak arra van, hogy figyelje az adatmennyiséget, hanem arra is, hogy az adott alkalmazások adatkapcsolatot hogyan létesíthetnek (3G, Wifi). Aminél pl berakom a piros jelet a 3G-hez, de a wifihez nem, akkor csak a wifin keresztüli adatkapcsolat engedélyezett, de a mobilnet nem. Sirály. Ebben reménykedtem.
-
natë
nagyúr
válasz mongoose01 #24246 üzenetére
Te jó isten...
-
mongoose01
tag
Jó hülye voltam,de attól hogy okostelóm van én még lehetek hülye
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest