- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mm89
őstag
már több wiui generáció óta fennál az a problémám, hogy a lickscreenen ha hosszan nyomon a home gombot akkor a flash csak egy másodpercre működik, aztán ki is kapcsol. van amikor viszont működik rendesen. (az utóbbi 3-4 verzióval is csinálja, előtte nem tudom)
másnál is így van?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #23050 üzenetére
Hát... korai lenne még nagyon elkiabálni... akkuidőben mintha nem lenne annyira éhes... de ez már placebo a köbön
--------------------------------------------------
(#23051) mm89:
Lockscreenen először fel kell tolni a lockot (mint hívás elutasításnál) és utána már működik a led folyamatos home gomb nyomásra.
("lickscreen" érdekes elgépelés volt...)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
xenossas
csendes tag
válasz bruti01 #23052 üzenetére
kinézetre nagyon megtetszett elegáns, modern de lassúnak tünik miui-hoz képest, még probálgatom aztán vszinü visszatérek miui.com verzióra az legalább patent minden tekintetben nem kell semmibensem kompromisszumot kötni alatta, csak benchmarkban marad el némelyik romtól de az a leg lényegtelenebb dolog
-
Thief
aktív tag
Felraktam a DSJ lightot, amíg nem jön az ms3ginger NG.
-
domerator
veterán
Csak közzétettem... az eredeti xda-s changelog és esetleges ottani tapasztalatok alapján mindenki döntse el, hogy kipróbálja, vagy sem.
Nandroiddal nagyon könnyű miui-k között mozogni, az új miui romra is hibátlan data restore-t lehet csinálni.
Más:
A miui.us nem adott ki idei romot még...
A Galnet weeklyben is benne hagyták a telocationt...
[ Szerkesztve ]
-
felic555
tag
válasz domerator #23046 üzenetére
helló!
nemrég raktam fel ezt: domiuiDSJ-1.11.25light
ha ki szeretném próbálni ezt az újat, akkor elég ha csinálok egy backupot recovery-ben vagy kell titanium-os is? mmint az appok benne vannak a recovery-sben?
boot animációt nem lehet valahogy kiszedni/kikapcsolni?
procit babrálni a recovery melyik részén lehet? (órajel, vsel)
hirtelen ennyi -
bruti01
őstag
válasz somi52 #23062 üzenetére
Sajnos nem láttam mert épp most raktam fel az elözőt!!!
ez ám a cm support! elmehetne a motorolához dolgozni a muksó! 2 naponta tuti új verzió de inkább naponta de olyan is van hogy naponta 2 verzió!
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
domerator
veterán
-
etooo
senior tag
válasz felic555 #23063 üzenetére
Nem kell backup, mert ha csak update-elsz akkor nem kell data wipe, csak cache és dalvik cache wipe, szóval megmaradnak a programok, egyebek.
Illetve ha vissza akarnál valamiért térni a régire, akkor csinálhatsz egy recoverys backupot update előtt, ami lement mindent.
Procit a bootloaderben állíthatod, a cpu settings részben. -
georef
tag
hali! fel szeretném tenni a domiuit,de flash után a M logónál nem megy tovább.
Mi a baj? -
domerator
veterán
válasz felic555 #23063 üzenetére
helló!
nemrég raktam fel ezt: domiuiDSJ-1.11.25light
ha ki szeretném próbálni ezt az újat, akkor elég ha csinálok egy backupot recovery-ben vagy kell titanium-os is? mmint az appok benne vannak a recovery-sben?
boot animációt nem lehet valahogy kiszedni/kikapcsolni?
procit babrálni a recovery melyik részén lehet? (órajel, vsel)
hirtelen ennyielég egy backup recoveryben (előtte cache és dalvik törlés... minek raknál el esetleg valami szemetet), utána full factory reset (mindhárom törlés), majd rom flash, utána önállóan bootolni fog, majd ismét recovery és az advanced restore-ből a data restore-ral az összes adatod visszamegy az új romra!
bootanimáció arra jó, hogy tudd, hogy bootol... inkább, mint fekete kijelző... nem fogom kiszedni.
cpu-t a boot menüben lehet babrálni, de a domiuiban az új smartass értékek alapból be vannak állítva.
hirtelen ennyi
--------------------------------------------------
(#23068) georef:
Így csináld, ahogy itt írtam... mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Joke21 #23072 üzenetére
Az csak benne maradt a szövegben... ... sorry
Ugyanaz, mert DSJ is az európai conf filet tette bele.
(...és kiszedted belőle a telocationt?)
----------------------------------------------
(#23070) bruti01:
Ehhh... megint félreérthető voltam... a gyárihoz képest újak... a Lacopapi kooperációs értékek, amiket ismersz.
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz domerator #23073 üzenetére
market képek görgetése? Naptárban a szürke csík? Színes szöveg a menüben benne van?
Ja és még valami: Mióta kikapcsoltam a zizzenést a hívás fogadásakor, azóta nincs fc!!!! Ez nekem mindent megér. Hétvégén szerintem teszem is fel az új Domi-t Már alig várom... lehet előbb, lehet még ma izgi. Domi, ha kellene a teszt, akkor a kedvedért (esetleg kis unszolás) felteszem most.... még nincs későn és iszok kv-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #23075 üzenetére
Benne... azokkal nem tudok mit kezdeni... színes szöveg a menüben???
Különben neked szerintem a wajklight-ra kellene fókuszálnod, mert az volt a legstabilabb autocallrec ügyben...
Nem sürgős a teszt... aludj rá egyet
Az viszont jó hír, hogy a zizzenés volt az oka a bajnak... ezt alkalomadtán én is kipróbálom majd...
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz zolion01 #23076 üzenetére
Itt vannak az update zipek... picit olvass vissza
-
Davebowman
senior tag
válasz domerator #23077 üzenetére
Az van, de a Do-Mi-U-I-ra esküdtem fel A színes szöveg alatt az ikonos beállításokat érttettem, általában egyszínű..Hang és Rezgés - Kijelző...stb. Ez dzép színes volt, jó volt csesztetni. Másik dolog, hogy van esetleg screenshot az ICS themes 2.1.8-ról? Már kezd az is érdekelni.
...ja és mi az a GooglePartnerSetup ?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
-
domerator
veterán
Mennem kell offline...
-
Kose
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
Tegnap óta nem sikerül a Defy-t bekapcsolni, a Motorola logó után megjelenik az Android felirat, de onnan nem lép tovább a telefon. Máskor is előfordult már, ilyenkor aksit kivettem és utána no problem, most ez nem segített.
Le is adnám szervizbe, csakhogy szeretném a telefonkönyvem kimenteni előtte.
Azt szeretném kérdezni, hogy erre van e bármilyen lehetőség, vagy mondjak le a contact-okról?
Előre is kösziJa, minden gyári a készüléken, 2.2
K.P.
-
bruti01
őstag
én a helyedben kivenném az aksit vissza hangerő le beindit közbn nyom a hangerő le mig be nem jön egy zöld robot akkor hangerő fel és le egyszerre. ott a hangerő le-vel levinni a wipe Chache bekapcsoló gomb megnyom megint egyszer le a hangerővel . és törlés! De vigyázz nem wipe data hanem vipe chache. attol lehet helyrejön! ha a wipe data-t választod totál törlödik a telefonod visszaál gyári állapotra!! de a wipe chache nem töröl semmi olyasmit ami hiányozna. utána hangerő fel a system reboot-ra bekapcsoló gomb megnyom és remélhetőleg simán beindul! remélem segitettem!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #23090 üzenetére
Te most mire is válaszoltál Mester?
-
domerator
veterán
válasz georef #23095 üzenetére
Akkor csak arra tudok gondolni, hogy rossz lett a letöltés... szedd le még egyszer.
domiuidsj218lightmiuitheme:
MD5: 5B66FE230F694F3446DCE78711CE675A
domiuidsj218lighticstheme:
MD5: 6F9492FF57732A341CEC769D3D963CBF
(abban biztos vagyok, hogy a feltöltött rom rendben van, mert utána rögtön le is töltöttem és megnéztem az MD5-öt mindhárom romnál)
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
gyors kérdés:
gyári rom, titanium mentés.
cyanogenmod rom telepítve.
titaniummal ha visszaállítom az sms-eket, akkor okozok stabilitási hibát, és inkább ne csináljam, vagy működnie kell?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest