- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Hajas Mao
tag
Üdv! Defyhez milyen headsetet ajánlotok? Főleg zenehallgatásra kellene. Válaszokat előre is köszönöm.
-
Zsombe
senior tag
Valaki próbálta már ezt a ROM-ot? update-cm-7.2.0-RC0-Defy-KANG-signed.01112012-0310
Én 2 órája tettem fel, de valami nem 100-as az akksihasználattal. Miután feltettem, gondoltam feltöltöm 100%-osra az akksit, majd nyomok egy Battery Calibration-t. Eleve ott kezdődött a probléma, hogy nem tudtam 100%-osra feltölteni, mert először 95%-nál írta ki, hogy teljesen feltöltve, majd reboot után sikerült 97%-ra feltornászni, de onnan már nem ment feljebb. Aztán 2 óra alatt már le is ment 75%-ra, amiben volt kb. 15 perces telefonálás és 20 perc Fieldrunners játék.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Integrale
veterán
válasz Zsombe #23153 üzenetére
Első hsz-ben olvasd el az akkumulátorról szóló részt!
Feltöltöd amíg ki nem írja, hogy feltöltve/charged, kikapcsolod (kábel még a telefonban)
amint bejön a töltés ikon, aksi ki! aztán bekapcsol magától újra, elöbbi piktogramban kérdőjel lesz! ekkor aksi vissza és feltölti szépen maxra!
Boot recoveryben csináltam battery wipe-ot, azt jobbnak éreztem később mint a B.Calibration nevű alkalmazást!"Bad reklám is reklám too"
-
Zsombe
senior tag
válasz Integrale #23157 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ezzel a trükkel viszont van egy olyan problémám, hogy amikor kiveszem az akksit és bekapcsolom a telefont, akkor nem jön be a töltés ikon, hanem csak az új bootloaderes Google logo jelenik meg és semmi több. Így meg sem jelenik az "ismeretlen telep", illetve a kérdőjel.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
ottobacsi
tag
Helló! Neked milyen kamerád van? És ha bayer, akkor milyen színű a lencséje?
Csak azért kérdezem mert a jövő hét vége felé lesz rá időm hogy romot cseréljek a defy-men, hozzáteszem most először, és vacillálok a SEA, a német Defy+, és a Domiui valamelyik verziója között.
Nekem zöld lencsés bayer-em van. -
Lacopapi
addikt
válasz Integrale #23160 üzenetére
Csak óvatosan ezzel a trükkel,mert néhányan már padlóra küldték az akksit így.Nem biztos,hogy szerencsés átverni a vezérlő elektronikát....
somi52...65-ös vsel 1100-on? nem sajnálod az energiát a cucctól EBBEN a táblázatban van néhány érték,csak összehasonlításképpen...
ottobacsi...nem a szín,hanem az a lényeg,hogy BAYER... azaz a jobbik verzió
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz somi52 #23163 üzenetére
Na ha nézted a cpu spy-t, akkor láthattad, hogy 80-as thresholddal van egy jobbára 300MHz-es Defy-d )
Lacopapi
Ezt az akksi ki be trükköt már én is megcsináltam, de nem lett jobb, mint egy normál kalibrálással.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Kérdés volt, hogy milyenek a Kang-romok? Nálam nagyon beváltak! Nincs FC stb.
Viszont!
Lekapcsolva töltés alatt a bootolás képe (Google feliratban CM droid) világít folyamatosan.
Ezt mi okozhatja?"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz somi52 #23168 üzenetére
Most csináltam egy battery stat törlését és kikapcsolva töltöm a cuccot. Folyamatosan világít a boot képernyő, ami szokatlan nagyon számomra. a Nightly-k esetében csak az a stilizált akku képe volt, az is csak a bekapcsoló gomb megnyomása után..
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
bruti01
őstag
válasz wPityuka #23178 üzenetére
a boot-cpu beállitásokban álisd be ezt! (made in domerator)
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Smartass]
Clk1: [400]
Clk2: [700]
Clk3: [1100]
Vsel1: [26]
Vsel2: [40]
Vsel3: [60]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
smt_awake_min_freq: [520000]
smt_sleep_max_freq: [420000]
smt_up_min_freq: [1000000]
smt_wakeup_freq: [720000]
smt_ramp_up_step: [150000]alszik mint egy tej! )))
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Davebowman
senior tag
Áhh 1 kérdés, build.prop ban mit kell átírni, hogy a bekapcsoló gombbal 'letegyem a kagylót' ?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Lacopapi
addikt
-
bruti01
őstag
válasz Lacopapi #23182 üzenetére
igazábol ezt kaptam dom-tol! de ha jol tudom te ezt állitottad be igaz?
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Smartass]
Clk1: [400]
Clk2: [700]
Clk3: [1000]
Vsel1: [26]
Vsel2: [37]
Vsel3: [58]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
smt_awake_min_freq: [520000]
smt_sleep_max_freq: [400000]
smt_up_min_freq: [1000000]
smt_wakeup_freq: [700000]
smt_ramp_up_step: [100000]<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Lacopapi
addikt
válasz bruti01 #23183 üzenetére
Igen és ha megnézed,akkor a kérdezett értékek itt hozzá vannak igazítva a frekikhez. Ugyanezért,ha felviszed 1100MHz -re (nyugodtan),akkor az smt_up_min_freq 1100000 legyen.
Természetesen a vsel értékekkel lehet játszani,mert azok nem minden telóhoz jók,van amelyik többet kér enni...somi52 a bruti01 által beadottak azok,amelyekkel (Domeratorral közösen) jó eredményeket sikerült produkálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Hajas Mao
tag
Köszönöm az irányadásokat mindenkinek. Így már tudom merre induljak.
-
gkrisz78
tag
válasz bruti01 #23191 üzenetére
Apropó füles. Én is egy régebbi Sennheiser-t használok a defyvel, de néha jó volna a beszélgetéshez nem elővenni a telefont. Nem tudtok olyan jack hosszabítót, amiben a mikrofon+felvevő benne van, és a kiosztása jó a defyhez? Nemrég vettem ebayen ocsóért, de olyan is volt, használhatatlan.
Valami ilyesmi volt, illetve ilyen kéne, csak jobb:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-3-5mm-Headset-MIC-Adapter-SE-MB525-MH500-MH-500-/120788052665?pt=PDA_Accessories&hash=item1c1f876ab9Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
bruti01
őstag
megint egy új cm9 nightly quarx-tol epsylon-al mi történhetett? nagyon eltünt
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Thomasz0
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy a gyári alkalmazásokat csak titanium backupal lehet kitörölni ? ennél a telefonnál is működik ha root explorerrel kitörlöm az apk-kat a System/app mappából mint x8-nál ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest