Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz prmcsk #4703 üzenetére

    Nem hiszek abban hogy ez az ország közpénzből megfelelő embereket fog támogatni. :) :(
    Nem is feltétlen ez kellene....csak foglalkozna vele eleget a média....és ezt már 3éve is meg kellett volna tenni, mert már akkor nagy eredményei voltak.
    De nem... :(((
    Láttam egy-két tévés beszélgetéseit (egy-kettőt hogy a fene enné....ahoz képest ahogy az olaszokat foglalkoztatják kint a tévékben, sztárokként, Biaggi már sok évekkel ezelőtt mindenféle vetélkedőkben látható volt, Vale' Rossi fél(!) órás beszélgetéseket szokott adni az olasz tévének futam után (némelyik a youtube-n látható, szakkomentátorokkal, műsoridővel, körítéssel..stb..stb)...szal írd-mond full hülyeségeket kérdeztek töle...olyasmit ami után az embernek kedve lenne felállni és azt mondani hogy ez most mi valmi vicc?
    még 2-3éve rendszeres látogatója voltam a Talma fórumnak, hát volt is nagy felhördülés, hogy hogyan lehet ennyire színvonaltalan műsornak kitenni.

    Rendben van hogy Vale' nagy sztár, de bsszus az olaszok teli vannak sztárversenyzővel, nekink nincs sok, ezért úgy kellene kezelni őket mint az olaszoknak Vale'-t....
    De egy lófütyit....nulla támogatást kap,...és ez nem kerül közpénzek millióiba, sima műsoridő.
    ..és már nagy segítség lenne, állítom más nemzetek sokkal nagyobb tisztelettel kezelik Gabi-t mint mi....és most nem sarkítottam nagyot. :(

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák