- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNS_65
senior tag
És mit szóltok a Suzuki remek szerepléséhez idén?
Én már nagyon vártam egy igazán jó eredményt - mondhatom évek óta, de csak nem akart
jönni semmi
Pole pozíciók, pódium és már győzelem is -
Motion_Blur
félisten
Biztosan fejlődik a váz és a motor is, de a Suzi eddígi jó szereplésének két fő oka van: Bridge + a gyakori eső
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz #70869248 #4300 üzenetére
áááá, ne is mondd, szétvág az ideg ha ezt látom..
spanyolt én se vágom, de az ''idiotá'' szót az megértem remélem kiskölökre mondták..
én nem kicsit őrjöngtem a tv előtt, a világ legnagyobb seggfeje lett akkor nálam pedróza
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
úgy néz ki elias helyére zemke jön. lagunában tuti, de szakszenringre még a német stefan nebel is kérdéses, bár szerintem laguna miatt zemke fog indulni itt is, hogy lagunára hozzászokjon a géphez amennyire csak lehet..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Looney
csendes tag
na akkor ezt is meg fogod párx nézni btype
[link]
hihetetlen ez a gyerek nagyon erős jellem és itt a jellemen a hangsúly, pedig kihallani itt ott, hogy közel a sírás max respect a csávónakVéleményem egyezése a valósággal, csak a véletlen műve lehet
-
Looney
csendes tag
-
törölt tag
Duhamel lesz Laguna Seca-n a Gresini keréken...huh, egyre jobban várom azt a futamot.
Az hogy 4-5 csávó lesz aki sanszosan győzelemre hajt hazaiként az nagyon kemény lesz.
Persze R. Hayden és Duhamel kaphat pofonokat a mezőnytől, de hogy a vérüket folyatják ha az kell abban ziher vagyok
..és akkor még Nicky-Edu-Hopper -
Motion_Blur
félisten
Vallelunga-teszt 2. nap
Eredménylista:
WSBK
1. 111 Xaus R. (ESP) Ducati 999 F06 1'36.382
2. 21 Bayliss T. (AUS) Ducati 999 F07 1'36.556
3. 11 Corser T. (AUS) Yamaha YZF-R1 1'36.731
4. 52 Toseland J. (GBR) Honda CBR1000RR 1'36.783
5. 3 Biaggi M. (ITA) Suzuki GSX-R1000 K7 1'37.440
6. 55 Laconi R. (FRA) Kawasaki ZX-10R 1'37.455
7. 41 Haga N. (JPN) Yamaha YZF-R1 1'37.506
8. 44 Rolfo R. (ITA) Honda CBR1000RR 1'37.647
9. 71 Kagayama Y. (JPN) Suzuki GSX-R1000 K7 1'37.655
10. 84 Fabrizio M. (ITA) Honda CBR1000RR 1'37.817
11. 57 Lanzi L. (ITA) Ducati 999 F07 1'37.873
12. 38 Nakatomi S. (JPN) Yamaha YZF-R1 1'38.138
13. 10 Nieto F. (ESP) Kawasaki ZX-10R 1'38.804
14. 53 Polita A. (ITA) Suzuki GSX-R1000 K6 1'39.222
15. 13 Iannuzzo V. (ITA) Kawasaki ZX-10R 1'39.460
16. 22 Morelli L. (ITA) Honda CBR1000RR 1'40.070
17. 42 Ellison D. (GBR) Ducati 999RS 1'40.589
WSS
1. 125 Brookes J. (AUS) Honda CBR600RR 1'39.550
2. 54 Sofuoglu K. (TUR) Honda CBR600RR 1'39.818
3. 23 Parkes B. (AUS) Yamaha YZF-R6 1'40.032
4. 16 Charpentier S. (FRA) Honda CBR600RR 1'40.262
5. 4 Alfonsi L. (ITA) Honda CBR600RR 1'40.262
6. 21 Fujiwara K. (JPN) Honda CBR600RR 1'40.275
7. 55 Roccoli M. (ITA) Yamaha YZF-R6 1'40.610
8. 18 Jones C. (GBR ) Honda CBR600RR 1'40.714
9. 9 Foret F. (FRA) Kawasaki ZX-6R 1'40.837
10. 7 Riba P. (ESP) Kawasaki ZX-6R 1'40.951
11. 12 Fores J. (ESP) Honda CBR600RR 1'41.010
12. 45 Vizziello G. (ITA) Yamaha YZF-R6 1'41.041
13. 3 O'Halloran J. (AUS) Yamaha YZF-R6 1'41.283
14. 194 Gimbert S. (FRA) Yamaha YZF-R6 1'41.325
15. 127 Harms R. (DEN) Honda CBR600RR 1'41.417
16. 116 Sanna S. (ITA) Honda CBR600RR 1'41.653
17. 17 Praia M. (POR) Honda CBR600RR 1'41.721
18. 34 Giugliano D. (ITA) Kawasaki ZX-6R 1'41.949
19. 69 Nannelli G. (ITA) Ducati 749R 1'41.981
20. 169 Enjolras J. (FRA) Yamaha YZF-R6 1'42.138
21. 46 Günther J. (GER) Honda CBR600RR 1'43.783Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #4316 üzenetére
Nagyon eresztik a Ducati-k.
motoros esések:
-[link]
vhogy kimaradt belöle az amikor az SS-ben olajfolton megcsúszott egy talán Yamaha-s versenyző és bevágódott háttal a gumifalba, majd ahogy előrebillent a feje, rögtön (még súrolta) a feje helyére ezerrel bevágódott a vízszintesen repülő motorja.
az egyik legbrutálabb jelenet volt amit láttam...persze azok közül amiben életben maradt a versenyző, olyat ahol nem olyat nem nézek újra ha lehet. -
Integra
titán
John Hopkins Leaves Suzuki MotoGP After Five Years?
the american survived some rough times with suzuki
by evan williams
Tuesday, July 10, 2007
Press reports have John Hopkins signing with Kawasaki for 2008 and beyond. It would be a big change for Hopkins, who has spent most of his career racing Suzukis.
Hopkins, the youngest of the American MotoGP riders, is in the midst of his sixth MotoGP season. It doesn't seem like all that long ago when Hopkins raced an Aprilia 250 at Road Atlanta and caught the eye of race observers, but that was way back in 1999.
Quietly, Hopkins is having a very solid MotoGP campaign. He's currently fourth in points.
Before this season, Hopper has suffered in his MotoGP career with injuries and uncompetitive bikes. It took him until earlier this year to earn his first MotoGP podium. He's done well with what he's been given, however, and earned a reputation as being a factory-level talent.
It seems to be an interesting time to switch for the fiery racer. If an announcement is made this weekend, Hopkins will signal his departure before he's gone the last mile and won a race for Suzuki.
The 24-year old toughed it out through the bad times at Suzuki and has expressed his loyalty to the brand in interviews. During the early 990cc era, the Suzuki's electronics were brutal and Hopkins has the scars to prove it. The second half saw Hopkins and Suzuki down on top speed and John forced to develop a high corner speed style.
But a funny thing happened when the GSV-R800 came along. It was immediately faster in testing than the bigger engined bike. The Suzuki is finally becoming more competitive. The bike won in the wet this year in France.
Hopkins and teammate Chris Vermeulen have nearly doubled the team's point total from this time last year.
Perhaps Hopkins sees greener pastures at Kawasaki. Their MotoGP program has made serious inroads with their ZX-RR. Some think the Kawasaki could contend for race wins and the team has chased a top-shelf talent to ride for them. A big money deal would certainly be an enticement.
And don't forget the sponsor connection. Hopkins' drink sponsor (Monster Energy) backs Kawasaki's AMA motocross and roadracing programs.
The rumors had as many as four teams interested in John's services. Hopkins is represented by agent Bob Moore.
ENDS...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #4319 üzenetére
bezony-bezony.
..és még azt sem mondanám hogy a Kawasaki rosszabb választás lenne mint a Suzuki.
A Suzuki-val kapcsolatban nagyon kialakult bennem egy olyan kép, hogy nem képesek tartóssan az élen maradni, azt táplálja a régi Schwantz-s bajnoki cím után következő időszak, a ifj. Kenny Roberts bajnoki cím után következő időszak, és a Troy Corser WSBK bajnoki cím után következő időszak.
A Kawa. az kicsit sötét lő nálam ebből a szempontból,...oké a Supersport cím után ők sem villogtak, de az a Supersport bajnoki cím is kicsit 'leesett' Pitt-nek szvsz. -
Integra
titán
válasz #70869248 #4320 üzenetére
a kawa-val az a bajom, hogy nem lesznek soha ott ahol a jama vagy a honda vagy a duki, ennyi. ahogy a suzi sem. valami hiányzik
mert az már megalázó volt ahogy ssp-ben az ősrégi f4-gyel gyalázták hülyére két szezonon keresztül a legújabb sajtó által agyonistenített suzikat meg kawakat.
én elhiszem hogy a gsxr az isten név, és a kawan faszán mutat a hullámos féktárcsa, de....
na mindegy
én drukkolok hopinak...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Overlocker
veterán
Talma jól ment egész hétvégén, megszerezte a pole pozíciót is
Remélem holnap nyer, én meg hogy látom a futam-ot online.. -
Overlocker
veterán
Please valaki mondjon egy helyet ahol online tudom nézni a futamot, mert az mtv baszik ilyenkor online lenni
-
KrAt
veterán
Gogogo Talma
-
KrAt
veterán
válasz Overlocker #4325 üzenetére
Első, de nagyon Kb 3mp-el S nagyon megy. Remélem így is marad
már több, 4mp
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz Overlocker #4328 üzenetére
Jaja Innen jó lenne, ha megnyerné, de nagyon
-
Integra
titán
eddig jók vagyunk!
5 sec előny és márcsak 7 kör hátra
úgy tűnik, hogy a motor bírja ezt a pályát.
remélem fabuel még alkot valamit a sóderágyban
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KrAt
veterán
válasz Overlocker #4332 üzenetére
4. De ott vannak / lesznek mögötte mindjárt
Ez a Koyama egy állat
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Mondjátok plz, h rendes himnusz lesz, nem vmi remix..
-
Overlocker
veterán
Vmi olyasmit hallottam új idomú motort kapott Talma Ez igaz? Ezért lenne ilyen gyors? Azonkívül hogy ő gyors.
Ok. látom gadea volt nem Faubel.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz Overlocker #4338 üzenetére
nemtok erről semmit sem, de lehet
az idők azt mutatják hogy nem fáradt el a motor, és ez a fontos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
szép volt talma
és gadea megfeküdt
mondjuk ezt fabueltől vártam volna, harmadik lett végülis
-
KrAt
veterán
Gadea
Taaaallmaaaa Taaaallllmmmaaaa Taaaallmaaaa
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Szép volt Talma, majd megnézem rendes minőségbe is!
Köszönöm a közvetítést Krenatesz és Integra!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
koyama nem viccelt, 15ik helyről második, szegéyn corsi meg csak vigyorgott keserűen a garázsban..
fabuel meg egy szóval se üdvözölte talmát, nem kicsit utálhatja asparéknál egymást az összes versenyző
talma 2 ponttal vezet csak újra gadea bezuhant hátra
-
Flashcash
Közösségépítő
Mégtöbb ilyen futamot szeretnék látni.
Elég morci lett Faubel. -
-Mike-
addikt
graTalma
-
-
gézu
őstag
Végre valami, szép volt Talma a spanyol szakasz meg faubellal az élen elmehet a sunyiba , igazi korrekt csapattárs, így kell ezt csinálni
[Szerkesztve]If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Integra
titán
na ezt meg is jegyezték épp a julianék is...
hogy igazi spanyol módjára nem vigyorog és nem komálja a többieket
de talmát imádják a julianék, tényleg őszintén öregbítik a nevét
talma azt mondja hogy csak 90%ot motorozott itt, a starttól picit félt is.
az elején meghúzta mint a barom, aztán beállt tartani az időt, a végére már így is csúszkált ő is
-
RAM
őstag
Érdekes egy interjú volt...
Grat Talma!Csak tisztán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs