Új hozzászólás Aktív témák

• mefistofeles

addikt

válasz #70869248 #10618 üzenetére

Szerintem nem azért nem ment el 6 másodpercre mert nem akart, hanem mert idén (talán) csak ennyivel jobb a Honda! Stonernek amúgy sem szokása a takarékos vezetés.Ha láttad a futamot akkor észre vehetted, hogy stílusához híven nagyokat csúsztatva vette a kanyarokat ahogy szokta. Ez lehet, hogy gyors de eszi is a gumikat mint a rosseb. Erre még ráfaraghat idén mert ha el tud menni 5-6 másodpercre akkor kitart az előnye de ha csak ennyivel jobb a Honda akkor a tegnapi előfordulhat még párszor! Alátámasztotta a futam azt a véleményemet, hogy jelenleg Lorenzo a leg tudatosabb, fejben leg összeszedettebb versenyző. Szinte hiba nélkül ment végig, kímélve a gumikat és a megfelelő pillanatban (nem túl korán, nem túl későn) támadott!
    Rossi és Spies nagy csalódás volt, aki tetszett tegnap az Lorenzo, Crutchlow, és Hayden!

Semmi bajom nem lenne Stonerrel de mondj egy példát mikor egy elvesztett futam után nem a gumikra a kezére vagy mittudoménmire fogta a versenyt! Csak egyszer hallanám tőle, hogy ma nem jött ki NEKEM a lépés.......

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák