- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bod101
aktív tag
-
félisten
Sziasztok!
Vodás flottát keresek kb. 50-100GB adatforgalommal, és legalább 200 perc beszéddel.
Ezeknél a flottás csomagoknál vannak sebesség korlátozások, vagy QOS hátrébb sorolások?A netfone utódját keresem arra az esetre, ha a hűség lejárta után nem jó árral próbálkoznának.
Kössz!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz 4Grider #54754 üzenetére
Most a netfone féle, utóbbi időben napvilágra jutott, alacsonyabb prioritásra gondoltam, meg a voda féle XXL-ről is azt írták, hogy alacsonyabb prioritású.
Nem tudom, hogy utóbbi igaz-e, de jó lenne nem belefutni ilyen csomagba.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz 4Grider #54756 üzenetére
Alapvetően telefonba kell, de gyakran szoktam a telekről dolgozni, ahol a voda a legjobb, a másik kettő leszerepelt.
Ilyenkor a Teamviewer miatt fogy az adat rendesen, és a sebesség is fontos.
Jelenleg netfone-nal használom (most már voda APN-nel), és teljesen jól műxik, de ha a netfone szarakodni kezd az árral, vagy tiltani kezdik a vodás APN-t, akkor jó lenne tudni, hogy merre tovább.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
zakoshun
csendes tag
Sziasztok!
Vodás vagyok, októberben jár le a hûség, már nagyon hosszabbítanák de keresnék valami jobbat.. (5000 / hó - 15gb net..)
szinte csak adatforgalomra (min 30gb) lenne szükségem, összesen nem telefonálok 30 percnél többet havi szinten.. SMS meg max parkolni nagy ritkán
viszint csak e-SIM képes készülékem van, nem tudok beletenni fizikai kártyát. A topikot olvasva néztem a netfone-t de ott nincs e-SIM lehetôség.
Tudok esetleg valami megoldást javasolni? -
seri7
csendes tag
SEGÍTSÉG!
Hogy lehet elérni az iQPro-t? Természetesen se megadott e-mailre se telefonhívásra nem reagálnak. Szeptember óta egy számlapanasz miatt nem fizetünk nekik, de nem hajlandóak javítani a díjbekérőt, se elengedni a számomat, semmit. Teljesen elérhetetlenek, küldik hogy mennyit kell fizetni de nem történik semmi ha nem fizetek se. Nagyon szeretnék megszabadulni tőlük és kifizetni a számláimat, de képtelenség kapcsolatba lépni velük.
-
seri7
csendes tag
-
seri7
csendes tag
válasz MADcat #54765 üzenetére
Az világos hogy én a saját problémámra itt keressek megoldást, ez OK.
Ugyanakkor azzal is érdemes lenne kezdeni valamit hogy több ember ne járjon úgy mint én és verje át ez a cég... és a moderálási elvek miatt még segítjük is őket ebben azzal hogy a kritikus hozzászólásokat az ajánlós csoportból kitöröljük. -
seri7
csendes tag
válasz 4Grider #54766 üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is hogy nincs mit tennem.
Én csak azt nem értem az egészben, hogy tényleg tartozunk nekik most már vagy 60-70e Ft-tal amit nagyon szívesen kifizetnék feléjük (és ők ezt már biztos kifizették a szolgáltatónak) és ennek ellenére nem reagálnak semmit ... -
orbangeza90
csendes újonc
sziasztok fórumtársak
KUF flottához kérhetek elérhetőséget csatlakoznék hozzájuk -
juve600
nagyúr
válasz orbangeza90 #54774 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
A díjcsomagváltást kellett volna első körben rendbe tenned és csak utána reklamálni a díjbekérőt. Én legalábbis úgy látom, hogy mind a két oldal fordítva ül a lovon, mert az is simán elképzelhető, hogy soha nem látták a díjcsomag módosítási kérésed. Ne felejtsd el, egy ilyen flottában nem fogyasztó vagy...
-
4Grider
nagyúr
válasz orbangeza90 #54777 üzenetére
Ha viszont a yetinél a számhordozást online kéred és nem te intézed egy személyes ügyfélszolgálaton, akkor az el fog tartani egy darabig.
-
seri7
csendes tag
válasz 4Grider #54776 üzenetére
Eddig kb 30 levelet írtam nekik 3 e-mail címről (minden díjbekérőre és emlékeztetőre is reagáltam írásban!), mindhárom általam ismert számukat hívtam több számról is napokon keresztül napi 5-10 alkalommal, pár hét eltéréssel is. Nem hiszem hogy ne tudnának a díjcsomag módosítási kérésemről. Egyszer sikerült annyiszor felhívni őket egymás után, hogy az állítólagos vállalatirányítási rendszerük blokkolta a hívásaimat aznapra.
Néha egy-egy semmitmondó SMS-t kaptam a kinyomott hívásom után, hogy "írjam meg mit szeretnék", illetve egyszer egyvalaki felvette a telefont, elmondtam mit szeretnék majd lerázott hogy írjam meg e-mailben. Megírtam, majd semmi.
Már csak azért is tuti látják amit írok, mert két számunk volt, amiből az egyiket végül elengedték 2 hónap után... a másik meg az azóta eltelt hónapokban is ugyanúgy él. (egyben írtam mindkettőről, de csak az egyiknél engedték el... azt se jó névre, de azt megoldottam már) -
4Grider
nagyúr
válasz orbangeza90 #54782 üzenetére
Kényelmesebb, de jóval lassabb. De ha nem gond, hogy nincs meg egy héten belül...
-
zakoshun
csendes tag
-
toms58
csendes újonc
Sziasztok, megjött KÜF engedély. 7 éve nincs magyar mobil számom, csak német és műholdas, ezért új számot kértem. Az egyik levélben azt olvastam, hogy yettel kauciót fog kérni új szám esetén, amit 3. hónap után jóváír. Mennyi a kaució összege, mert erre nem válaszolt KÜF. Irtam, részben azért szeretnék magyar számot, mert csak magyar számmal lehet magyar bankszámlát nyitni.
-
trec12
addikt
válasz zakoshun #54785 üzenetére
Én megvárnám a hűség utáni első napot mielőtt lépnék de akkor is rákérdeznék a régi szolgáltatómnál mit lát a rendszerben lejárt-e a hűség. Csak ezek utána indítanám a hordozást a KÜF-nél. Azt nem tudom lehet-e előre dátumozva de szerintem nem lesz gyorsabb mint a hűség utáni első napon indítanád. Ha személyesen intézed gyorsabb lesz a folyamat. (engedéylező nyilatkozattal mész a yeti üzletbe)
[ Szerkesztve ]
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz -Mosquito- #54794 üzenetére
Gondolom telefonnal együtt vetted.
-
-Mosquito-
őstag
válasz mucsgyver70 #54795 üzenetére
Nem.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok,
Egy céges flottában vagyok, amiben korlátlan híváspercem van belföldön minden hálózatba + 10gb adatforgalom. Én eddig határozottan abban a tudatban éltem, hogy ilyen esetben az EU-n belüli hívás is megegyezik a belföldivel, benne foglaltatik. Viszont a Yettel volt olyan kedves, hogy az Ausztriába (!) indított hívásaimat 74 Ft (!!!) / perc alapon kiszámlázta nekem. Rosszul emlékeztem, hogy erre EU direktíva van, hogy egyenrangúként kezelik a külföld (EU) / belföld hívásokat? Ahogy látom itt, a legtöbb flottánál ez nem így van. Nyilván én nem olvastam el elég részletesen a kondíciókat, de én azt hittem, a fogyasztó ettől védve van. (nem túl nagy összegről van szó, ellenben ha máshol nem így működik, akkor nyilván váltani fogok)[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz orbangeza90 #54793 üzenetére
Így van azt hiszem a 4. hónap havidíjából kerül jóváírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest