Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    mivel torrentről kérdezgetnek az emberek, de nem nagyon foglalkozik vele senki (legalábbis én most kerestem, hátha valaki már írt valami okosat), így írok egy kicsit, ha valakit érdekel.
    TTorrent egyértelmű. kb 15 klienst kipróbáltam, olyat is amiben cirill betűkkel volt minden, de ő lesz a nyerő. Azaz hazudok, mert a transmission lenne a nyerő, csak le kéne androidra fordítani, de a sticken nincs idegrendszerem kitalálni hogyan lehet fordítani, gépen meg egy környezetet nem fogok összerakni. So ha valakinek van kedve, elvileg a kód fordul és lesz transmission-daemon, aztán remotera meg van egy zsák program (ha valaki lefordítja, akkor tegye már meg,h megosztja velem is, köszönöm sör jár :) )

    ttorernt: a legjobb a rosszak közül. sok ramot zabál, de nem hal meg, ha ésszel használja az ember. ez azt jelenti, h maximalizálod a használt szálakat (nem 10000-re ugye..), maximalizálod az egyszerre futó downloadot (nekem 2), és upot (3).
    ami nagyon fontos ennél a proginál, hogyha nincs torrent file, akkor nincs bent a listában (hiába adtad hozzá el fog tűnni). ha magnetet raksz be akkor is lesz torrent file (ő csinál), csak "aweifghqag78ag" névvel. ami az újban 1.1.0.1 megjelent az 1.0.5höz képest, hogy fogja a torrent file-t és átrakja oda ahová a file lesz letöltve, így ennek megfelelően kell okoskodni. lehet 1.1.1.1.ben ez javítva lett, még nem raktam fel.
    a másik ami viszont el tudja zizzenteni az ember agyát az, ha androidunk leállítja. márpedig ha nincs aktív LEtöltés, akkor 1.1.0.1 leáll, mint a huzat, hiába van bepipálva, h ne tegye. és akkor jön a legszebb dolog a progiban: az ellenőrzés. ez 500gb környékén egy egész éjszaka.
    szóval, ha kliens kell, akkor ttorrent, a fentiek ellenére. tudom,h szinte csak a rosszat írtam le, de minden más már egész jól működik benne. lehet beállítani figyelt könyvtárat, így ssh- val belépsz, bemásolod a torrentet és már megy is a default folderbe a cucc. végre lett pipa rakva a torrent elé, hogy egyszerre többel is tudj mókolni, viszont ha több filet töltesz egy torrenttel és neked csak 1 kell...le fogja tölteni. nem azonnal, de újraindul és felejt.
    persze ha valaki tud jobbat akkor kérem jelezze.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák