Hirdetés
- Mesterségesen tartotta magasan a processzorok árait az AMD
- A Colorful tarsolyában is akad néhány B760-as alaplap
- Munkahelyen és játékbarlangban is megállja a helyét a Sharkoon háza
- Magas képfrissítési rátájú ultraszéles monitor a YEYIAN Gaming névjegyével
- Csináljunk okostelefonunkból 2 az 1-ben noteszgépet!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Mesterségesen tartotta magasan a processzorok árait az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Csináljunk okostelefonunkból 2 az 1-ben noteszgépet!
- 3D nyomtatás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
Na, megrendeltem a geekbuying-tól.
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
itanczos
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
Lefényképeztem hogy nálam hogy néz ki az "asztal".
Mobilos, a minősége nem jó, de a lényeg azért látszik.
Finless 1.6 ROM van fent.Próbáltam DPI változtatni az alap 160 de még nem találtam rá a megoldásra.
[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
itanczos
senior tag
válasz
sirarcheer #4656 üzenetére
Mi a cél?
DPI változtatással az ikonok, szövegek méretét tudod befolyásolni.Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
konzi
aktív tag
koszonom az eszreveteleket,sikeresen elkelt
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
itanczos
senior tag
válasz
sirarcheer #4660 üzenetére
Aha. Milyen felbontású a tv vagy monitor?
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
itanczos
senior tag
válasz
sirarcheer #4662 üzenetére
A 1360x768-as fajtából?
-
-
itanczos
senior tag
Használ valaki olcsó usb-s hangykártyát, amin van spdif kimenet?
-
itanczos
senior tag
-
GrandS
senior tag
Skype-ot csak angolt lehet felrakni?
-
itanczos
senior tag
Szerintem Skype-ból csak Windowsra van magyar verzió. A többi platform (még linux sincs), magyartalan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sztem van Magyar Skype, csak nem a Playen. Guglizd be, hogy Magyarított Android Alkalmazások. El fogsz jutni egy táblázathoz. Azon keresztül letöltheted az apk -t. Írj, ha nem leled, akkor megkeresem. Egyébként köszönet érte az alkotóknak!!!! Viszont a Skype nem túl bonyolult. Talán érdemes lenne megtanulni az angol kezelését, mert nem tudom, frissítésnél mit szól a Play a verziódhoz. Egyébként nekem a Puppy -n volt Magyar skype.
[ Szerkesztve ]
-
itanczos
senior tag
válasz
#79335424 #4673 üzenetére
Igen, magyarítások vannak Android és iOS alá is.
De jómagam a hivatalost támogatom és arra gondoltam.Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
törölt tag
Piszkálta a csőrömet a kíváncsiság. Kicsit túrni kellett hozzá, de megtaláltam.
Magyarított Android Alkalmazások -
-
törölt tag
válasz
itanczos #4676 üzenetére
De ugye ez csak a Skype -ra vonatkozik. Mert általános értelemben a "hivatalost támogatom" sztem kicsit vicces ebben a topikban. Egyébként az Android Magyarítók teljesen legális keretek között munkálkodnak. Csak free alkalmazásokat Magyarítanak, illetve olyan fizetőseket, amelyeknél a program készítője ehhez hozzájárult.
[ Szerkesztve ]
-
marcedli
tag
-
gghrtz
őstag
Hello! Szerintetek mekkora TV-vel érdemes használni ezt a kütyüt? Mert olyan ~4 méterre filmeznék vele, de gépzeni rajta, olyan 1,5 méter (arc-monitor távolság). 32"-oson gondolkoztam először, de most a 40" felé hajlok inkább a filmezés miatt, de 1,5 méterről már lehet zavaróan nagy lenne a TV internetezésre.
-
GoZoL
senior tag
Nemrég találtam erre a kis kütyüre és lehet meg is vásárolnám de lenne pár kérdésem! Jelenleg egy popcorn popbox V8-at cserélnék le egy ilyen MK808-as mini pc-re. A V8-al kínlódok egy ideje és már bánom, hogy megvettem, ráadásul ennek a verziónak a supportja is elhalt kb május környékén! Ha jól látom ezt a szintet minimum tudja ez a minipc? Amire használnám: youtube, mkv 1080p és 720p dts hanggal filmek lejátszása, hálózat böngészés. Melyik típust ajánljátok és milyen eszközöket kell venni hozzá? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azok közül, amikkel itt foglalkozunk, én egyiket sem ajánlanám. Tudomásom szerint nincs gyári 1080p, csak okosított. De ha lenne, azzal sem lennél előrébb. 5.1 is felejtős. Legalábbis RK vonalon. Talán Amlogic vonalon lehetséges, de ilyet itt még nem próbáltunk. Ha mindenképpen stickben gondolkodsz, akkor egy ilyenről tudok, az az ATV120. Ehhez a Geniatech oldalán nézz körül. De mint írtam erről sincs tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
CsendbenJáró
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó hírt találtam a HWSW-n! Mint korábban említésre került, a Flash memóriák csak kb. 100.000 írási ciklust bírnak ki ugyanazon területen. A Samsung kifejlesztett egy új fájlrendszert F2FS néven (Flash Friendly File System), ami 'flashbarát' fájlrendszert jelent. Lényege, hogy kíméli a flash típusú tárolókat.
Működési elve, hogy nem egy adott szektort ír felül, hanem sorban írja tele a tárat, és ha a végére ért, akkor tér vissza az elejére, és veszi szemügyre a felszabadított területeket.
Így jobban megéri memkártyára tenni az oprendszert, mint eddig...
Az új 3.8-as kernel már tartalmazza ezen fájlrendszer támogatását.
[ Szerkesztve ]
-
-
enzo_ferrari
tag
IMITO MX1 probléma: 1080p-s mkv-t szaggatva játszik le az MXPlayer
pont csak ezért vettem.
MXplayeren codec frissítve lett, az sem segített rajta.gyári FW van rajta.
vki tud vmi egyszerű és szuper megoldást?
köszi
---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---
-
törölt tag
Ez szubjektív. Nekem tökéletesen megfelel a 720. A legkisebb, észrevehető mértékű sebességváltozást sem áldoznám fel az 1080 -ért. Viszont én inkább számítógépként tekintek rá, nem médialejátszóként. Nekem elég, ha 720p -ben nézek egy filmet. A Mad Max -et meg nem forgatják újra BD -re. Pedig azok a Z900 -asok...
-
bb3yond
csendes tag
Sziasztok,
Kerestem de nem talaltam, van-e valakinek tapasztalata, hogy a miracast megy ezeken a kutyukon?
Elore is koszonom a valaszokat.b.
-
Dragon27
senior tag
RIKOMAGIC MK802 III S 8GB valami vélemény ?
-
oba
addikt
-
Mike88
senior tag
válasz
enzo_ferrari #4691 üzenetére
Hardveres dekódolás be van kapcsolva? Elsőre erre gyanakodnék.
-
törölt tag
Ez nem ennyire egyértelmű, mert nem csak a cpu és a gpu számít és vannak eltérések. Ha egyformák, akkor miért lehet 1,5 -re húzni a procit a 808 -on és miért nem lehet az MX -en? Miért stabil a wifi az MX -en és miért dobálja a másik? Miért van bt 2.1 az egyikben, miközben 3.0 van egy másikban. Szvsz igenis van jelentősége a konkrét típusra vonatkozó tapasztalatoknak. Nem lehet más típus alapján általánosítani. Konkrétan a 808b és a Rikomagic a táblázat szerint más bt/wifi modult használ.
[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
Srácok, egy ilyen jó lehet DVI átalakítónak?
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/kabel_csatlakozo_adapter/adapter/19_tus_hdmi_aljzat_dvi_d_24_1_tus_dugo_adapter_1698910823.html[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyobb a Galaxy S23-ak hűtése az elődhöz képest
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mozilla Firefox
- GTA V
- VPN topic
- [Re:] God of War: Ragnarök - Túl a 11 millión
- Google Drive
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- [Re:] Mesterségesen tartotta magasan a processzorok árait az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest