- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trollolo
tag
válasz Wiz Khalifa #55899 üzenetére
Örülj neki
Többet ír ki mint ami valójában
-
Trollolo
tag
-
jFox
addikt
válasz Wiz Khalifa #55901 üzenetére
Nekem akkor írt ki ilyesmit, amikor a chipset támogatt ugyan a procit, de a bios-ban nem volt benne.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
vepe
őstag
Sziasztok,
Mitől kapcsolhat ki-be a monitor képe?
A gép i7 konfig, monitor 27" Dell.
Van erre valami teszt, hogy a monitor, vagy a gép hibás?(Pl.VGA lehet ludas?, mert főleg játék közben jön elő).
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek egy Fotó állványa kölcsönbe? Vagy jó ár esetén meg is venném
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #55906 üzenetére
Lehet hamarabb kiadták a gépet, mint a biosa támogatta volna (az első sorozat más procival jött), vagy a pontos típusa más (bár ebből úgy látom, pont 1 széria futott csak, nem volt több stepping, model, revision)
Bios frissítés után is ezt írja?
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz kicsitrash #55910 üzenetére
Nem tudom.
Azóta már OS-t is cseréltem (Vista-ra) meg procit is E6300-ra. És a Vista az az E6300-at normálisan kiírja.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Nincs valakinek kölcsönbe 2órára kb egy D-Sub (VGA) kábele? Sürgős lenne.
Mai nap hoznám és vinném is vissza.
Smoke some weed nigga!
-
aktív tag
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
aktív tag
válasz kicsitrash #55915 üzenetére
-Ott az ár görgess lejjebb...
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
jFox
addikt
válasz kicsitrash #55915 üzenetére
Jól mutatna a Suzuki mellett az utcán.
-
elistvan
őstag
idés latopvinyót keresek 60 giga felett. Akinek van PÜ ugyanis holnap mennem kell Miskolcra és át is tudnám venni a délutáni órákban a Centrum környékén. (Az eredeti ami most van benne: TOSHIBA MK6026GAX 60GB 5400 RPM)
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
zetecR
addikt
Halihó,
van egy kis gépem; MSI MS-7309 lap, benne valami 5200+ proci (asszem), 2x1GB DDR2, egy 6570 Radeon és egy 60GB-os Adata SSD.
Reggel frissült rajta a win, újraindult, és valamilyen indíttatásból feltettem az új Catalystot.
Miután újra indult volna a gép, se hang, se kép...Már kivettem az elemet, próbáltam törölni a BIOS-t, semmi.
Miután bekapcsolom, felpörögnek a ventik, az RJ45 aljzaton villognak a LED-ek, power LED világít, azonban ha az IDE-s DVD rajta van, akkor sokáig, ha csak az SSD, akkor rövid ideig világít a HDD LED és továbbra sincs se kép, se csippanás.Egyedül akkor csipog egy hosszú és 5 rövidet, ha mindkét memóriát kiveszem.
Bármlyiket, bármilyen sorrendben visszateszem, csenden marad.Mit érdemes még megpróbálnom?
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Miskolcon tudok valahol műbőr/bőr festéket venni? Müller, Obi amit ajanlottak, de valami kisebb boltban hatha lehet kapni mert ezekben nem.
Elore is Koszi!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
jFox
addikt
válasz zetecR #55928 üzenetére
Próbálj meg beledugni egy sima PCI vga-t! Lehet, hogy elszállt a BIOS. Ilyenkor csak minimális HW kezelés van. Ha PCI vga-val bejön valami kép, akor floppy-ról vissza lehet rakni a BIOS-t.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Mindenképpen csupaszon indulj neki,procit is vedd ki fújkáld meg a foglalatot mert Amd,hűtőt ne tegyél rá hogy melegszik-e mert ha nem akkor tutira lap vagy proc,sokk lap ha lecsipogtatod memó nélkül,utána tedd bele egyesével,vga-t csak a legvégén,egy csere táp se lenne rossz ha volna kéz alatt.De így látatlanba max tippet tudunk adni.
-
deltta
csendes tag
Sziasztok!
-Eladó Samsung galaxy s3 telefon dobozában, cuccaival, fóliás kijelzővel. Független, viszont a telenoros kártyákat nem mind fogadja el, tmobile, vodafone mind jó volt vele.
-16os Xtreme alufelni szett Ford Focus 1-en volt nagyon szép állapotban, 4 falken gumival 205/50. 2db gumi még több szezonos 4-5mm. 2 gumi 3mm-es.
Képek, és további infó privát üzenetben. Ár megbeszélés kérdése.
-
Relo
tag
Keresek olcsó mindig-tv set top boxot, (hibás is érdekelhet), esetleg dps hd80 távirányítót
-
elistvan
őstag
Hol érdemes ps3 olvasómechanikát javítani? Lehet vennék egyet jó áron de slim és nem akarja bevenni a lemezt. (Érdemes a 120 egyáltalán gigásat megvenni?)
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek tárcsa elfekvőben otthon? Ha megválna tőle, pü-ben jelezze!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek eladó fényképezője?
-
Bull Boss
őstag
válasz Caldera #55942 üzenetére
Olyan nagyobbféle fekete jobb kézzel foghatós Nem tudom mi annak a megnevezése Vagy kisebb is jó de csak nagyobb kijelzővel és akksis verziók érdekelnek. Jópár éve használtan vettem Sly105-től egy Fuji 800A-t attól jobb képet csináljon
Illetve még tudnátok ajánlani Multifunkciós Lézer nyomtatót (olcsó tölthetőség fontos, WI-FI előny lenne) Valami jó ár/érták arányút tudnátok mondani?
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz Bull Boss #55944 üzenetére
És még lenne egy fontos kérdésem, ha elemes megoldást találnék. Tudtok ajánlani jófajta tölthető AA akkumlátort? Van egy töltőm Unicross X-Press 150 tipus, de ez azt irja: Input 220-240V-50/60Hz 9W Output: AA - 2X2,8V 145-160mA 0.448VA ez alkalmas mondjuk egy ilyennek [link] a töltésére? Ezen a 2X 2.8V on nem tudok kiigazodni mert elvileg 4 elemet lehet vele tölteni.. Segitsen már valaki megérteni
-
mezis
félisten
válasz Bull Boss #55945 üzenetére
Milyen célra kellenek a ceruza akkuk ?
Ha pl. fényképező gépbe, ritkán használva, akkor eneloop-nak az a fajtája, ami igen lassan merül.
Ha meg mindennap használod, akkior jó lesz az olcsóbb is.
Kell a 2000mAó feletti kapacitás ? Gyorsan merülnek az ilyenek.
(Én a Tesco-ban most vettem sokkal olcsóbban valamilyen zöld színűt, sokkal olcsóbban. 1400mAó-ás és a töltőm a napokig tartó formázás után tényleg akkora kapacitásúnak jelezte.)mezis
-
Wiz Khalifa
veterán
Lengyelországban csak a złoty-t fogadnak el vagy eurót is elfogadnak?
Valaki tudja?
Smoke some weed nigga!
-
Vangelis
félisten
válasz Wiz Khalifa #55948 üzenetére
Kisebb településeken nem szeretik a közösségi pénzt.
Inkább vigyél zlotyit.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- ASUS ROG Strix RTX 2060 - 6GB
- Routerek és hubok - A kiírt ár az egész pakkra értendő!
- Bontatlan, Remington CI1A119 My Stylist hajsütővas + ajándék tok
- Phono Solar PS460M4H-24/TH 460W-os napelem panelek eladók
- Új Targus 15,6" notebook hátizsák, piros női notebook táska s 1-1 tablet, RFID ill. kamera tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest